- 12 Nisan 2010
- 67
- 0
aa ne enteresan ben 5 kilo aldığımda göğüs ölçüm 1 beden büyümüştü, verince de aynı oranda küçüldü
ve benim kilolu olupta göğsü küçük hiç tanıdığım yok
enteresandır evet. iyi günler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ne enteresan ben 5 kilo aldığımda göğüs ölçüm 1 beden büyümüştü, verince de aynı oranda küçüldü
ve benim kilolu olupta göğsü küçük hiç tanıdığım yok
Bendede hayatımda ilk defa göğüs çevremde kaşıntı başladı. Görüntüde hiç birşey yok kızarıklık sivilce gibi... Sadece daha dolgun oldular ve kaşınıyorlar. Bende 3 ve 2 arası içiyorum. Ama kızlar şu ara verip içme olayı ne kadar doğru bir bilgisi olan var mı? Bitki çaylarında 10-15gün kullanımdan sonra ara verilip içilmesi söyleniyor ama dolunay anladığım kadarıyla günde 1 bardakta olsa ara vermemiş? Son olarak şunu söyliyim sana çoooo...k teşekkürler dolunay bu çay yararını en çok gördüğüm şey sadece göğüs anlamında değil hemde.!
3 hafta sonra sızı oldu bence sadece. ama hani geçti sonra. bi süre devam etti. . haftada artık tam olarak etki ettiği için. sivilce çıkmadı ama sadece hafif bi sızı. sivilce başka bişeydendir . sıcaktan mesela. bilemiyorumki.
bi süre daha iç. büyümeye başlarsa devam et ama azaltarak. devamlı günde 3 bardak içme. haftada 2 iç mesela.
bi de kızlar bişey dikkatimi çekti, ben çok televizyon izleyebilen bi insan değilim, geçen survivor yarışmasında bi adam gördüm ismini bilmiyorum, vücut baya kaslı, adamın bildiğin benden büyük göğüsleri vardı ya:SSS onu görünce düzenli bir spor ve yeme programıyla en azından 1 beden rahatlıkla büyütülebileceğini düşündüm açıkçası... işlerden biraz fırsat bulursam önce bi diyetisyon sonra da spor salonuyla görüşmek var aklımda ama bakalım fırsat bulabilirsem.
arkadaşlar bende 3. haftamdayım rezenede diğer konuya yazmıştım saten bende büyüme var diye hastalığım geldi geçti hala aynılar ama çok çok az bi fark var yani şuan için büyüme durmuş gibi..tabi kullanmaya devam edicem yinede çok inanıyorum çünkü rezenenin etki ediceğine :) dolunay sağolsun iyiki yazmış buraya bunu :)
:))) Hasandır hasan :))
Bizde geçen izliyoduk ailecek. Adam yarışıyo ama benim gözüm orda :)) En sonunda dayanamadım off adamın memelerine bakın ya onun bile benimkilerden büyük dedim sonra bi baktım arkama dedem var koptu herkes rezil oldum adama
ben günde 2 bardak içiorum cnm yarın 20 bardak içmiş olucam azaltmayı düşünmüorum sadece tatildeyken içemem heralde :) göğüslerime gelince büyümediler aslındaa normalde aynılar fakat destekli çamaşırlamı alakalı bilmiorum ama daha dolgunlar gibi bazen bazen se aynılar tek fark göğüs ucu ve çevresi sanırım benm memişler ordan büyümeye başladıı ama dewam daha yolun başındayız daha 10 gün oldu bakalım şöle bi 1 ay geçsin ozamn daha belli olur herşeyy
aslında bu durumun vücut yapısıyla alakası var, armut tipli olunca kilo alınca da alta gider, orantılı vücutsa her yere dağıtılır gibi bence.. o yüzden kiloyla göğüsün alakası var ya da yok değil tamamen kişiye göre değişiyo işte..
Dolunay bak bugün ne buldum? Uzun zamandır evimizde olan bitkilerle ilgili kitap vardı. Dün şöyle bir göz gezdirdim ve latince isimlerin karşılığında türkçe isimleri buldum. Eminim sende araştırmışsındır çok daha fazla bu isimlerin türkçesini elde edebilmek için ama birde ben baksam? O isimleri burdan ulaştırsan belki karşılığını bulur bizde burdan denemeye başlarız. Mesela ben hodan'ı buldum. Emzirme döneminde sütü oldukça arttırdığı yazıyor rezenedede bu bilgiyi buluyoruz. Sanırım bizler gibi süt kanalları açık olmayanlarda bu özellik göğüste büyüme yapıyor. Şuan için rezeneye devam ama eğer bu süreci hızlandıran başka bir bitkide bulursak ben denemeye gönüllüyüm. :)
@ dolunaycığım 4 bitkiyi banada yazar mısın ?
bende içiyorum ne zamandır ama ara vererek hala tık yok ama olacaak olacaak inanıyoruuuuum
kızlra bu konu hakkında bana biraz bilgi verir misiniz? Rezene içerek dolunaya büyüyor mu yani? ben de başlıcam da. Ayrıca bu dolunay nezamnlar oluyor
benmkiler de iç acınası durumdalar malesef yurtta en küçük benmkiler hatta kızlar kendi aralarında sıraya bile koymşlar tabi en sondayım bazen şakayla karışık mevzusu oluyor takmıyo gbi görünsem de üzülüyorum tabi ama napalım böyle yaratılmışız elbet çözümü var diyorum bende hiç olmadı estetik yaptırırım günün birinde. Ama en çekindiğim şey şu yaz aylarında bikini problemi oluyor tabi kara kara bikini içine koyulan silikonlara bakıyorum bende napayım