- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar rezene iştah açıyo ya kila aldırdığı için göğüs büyüyo olabilir mi?yani normalde de kilo alsan büyür:S
Kızlar Hani sol göğsümde Beze Var Demiştim Bugün doktora gittim Baktı Dr. Beze olduğunu söledi ama Belli olmaz Kist mi fobiositmi Diye Ulturasyona Gönderdi Baya Bakındılar bişi Çıkmadı Tekrar Dr. Hanıma Gitti sonuçları Verdim Küçük Sulu kistler Var ama Önemli Bişi değil Dedi Adetimde Geçikmişti adet Öncesi böyle şişlikler filan Olur Dedi Peki Dedim bu Beze Nedir Zararsız Dedi Ama Ağrım Var Biraz dedim Dedi Şimdi İlaç Veremem Zaten Geç Adet Olmuşşun adett Olunca Göğüsşer ağrırırmış Bir Hafta Bekle Adetin Bitt,ikten Sonra Ağrın olusa İlaç Tedavisine Başlarız dedi Ama Ben Hiç bişi Anlamadım bu Ne Ya (
çok geçmiş olsun. stres yapma lütfen. streste daha çok etkilenirsin... tedavisi var hastalıkların. sulu kist ne demek bilmiyorum ama eğer kötü bişey olsaydı söylerdi doktor..... korkma lütfen. başka bir doktorada görünmeni tavsiye ederim ama. çok çok geçmiş olsun. gelişmeleri yaz lütfen.
Küçük sulu kist Dedi Korkma Temiz Çıktı Talihler bu Yaşta Hormanlar Filan Geliştiği İçin Normal dedi ondan İlaç Yazmadı Birde Ağrım Var Dedim Piskolojik Olabilir Kafana Takdıysan Ama İçin Rahat Etsin dedi 1 Hafta Ağrım sonra Ağrın olursa Gel dedi Ama Temiz Raporlar Korkma sakın dedi Ağrı olursa Gidicem İşte
Kızlar ben rezene içince gün boyu uyuyorum yaaa.
Canım ben ılık içilmesi gerektiğini okumuştum. Ama ılıyana kadar ağzı kapalı olmalıymış bilgine
çok geçmiş olsun canım. bişi yok dediyse sorunda yok inş.
kızlar bişi sorucam ben günde iki bardak içmeye dewam ediorum da göğüs uçlarım ve çevresi çok acıo ve şiş gibi hatta biraz sivilce gibi bişiler çıktı göğsü büytceğine uçlarını mı büyütüo napıo onlar zaten büyüktü dolunay canım sendede böle bişiler olmuşmuydu yada ilk etkilerini ne zamn hissetmiştin ben daha 15 bardak falan içmişimdr çünkü anneme gösterdim içtiğin rezeneden bence dedi ama bilemedim ?
kilo ile göğüs büyümesinin alakası yok... ben 43 kiloykende 64 kiloykende göğüsüm aynı büyüklükteydi. kilolu olup göğüsleri küçük olan insanlar var. birbiriyle bağdaştırmayın. göğüsün içindeki ET DEĞİL.
aa ne enteresan ben 5 kilo aldığımda göğüs ölçüm 1 beden büyümüştü, verince de aynı oranda küçüldü
ve benim kilolu olupta göğsü küçük hiç tanıdığım yok