yeni topik hayırlı olsun kızlar, ben de içmeye çalışıyorum günde en az 2 bardak ama çok yoğun bir iş temposuna girdiğim için onun dışında hiçbir şey yapamıyorum
takıntı konusunda şunu söyliim, geçen gittiğim bir işte -işim ve bulunduğum çevre nedeniyle insanlar çok rahat- hiç tanımadığım yani 2 günlük tanıdığım adam, kadınlardan bahsederken, senin hiç göğsün yok ya biraz kilo al, biraz kadına benze falan dedi düşünün, hiç önemsemiyomuş gibi gözüküyorum o yüzden adamlar da böyle rahat konuşuyo ama bunları duymak haliyle rahatsız ediyo.. onu geçtim 10 yıllık bi erkek arkadaşımla geyik yapıyoruz, beni kızdıramayacağını söylüyorum, hiç alakasız bi muhabbette 'kızım telefonumda göğüs dekoltenin olduğu video var kendin bile inanamazsın' diyo, yok öyle bi video tabi, olamaz da, o da bunun imkansızlığını vurguluyo zaten:S rahat bir insan olduğum için çevremdekiler de keza öyle, bu muhabbetlere o kadar maruz kalıyorum ki artık alıştım diyebilirim:) Ama ikincisi yani arkadaşımın yaptığı öküzlük artık ayıp o ayrı...