- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
Canım, benim adet dönemlerimde de hiç şişkinlik ağrı olmaz.. Benim bünyem de değişiktir, misal hazım kolaylaşsın diye kayısı kurusu yer ablam filan, ben yesem zerre o faydayı göremem.. Bünyem o tür şeylere çabuk etki göstermez.. Hayıt falan nedir net bilmiyorum açıkçası ama küç kesinlikle kabız yapmamalı, her okuduğum yazıda istisnasız sindirimi kolaylaştırır diyordu.. Belki de artıdan kullandığım yan ürün o etkiyi etmiş olabilir.. Pekmezle denesene, ama kıtır kıtır ye, ben toz halinde olduğu halde çiğnerdim.. Yoğurt etkisini kesmiş de olabilir, malum süt ürünleri yan etkiyi azaltıcı özelliğe sahip.. Ben kan oluşumumu engeller diye hiç yoğurda karıştırmadım o sebepten.. Bir de alacağın küç ün taze olmasına dikkat etmelisin.. Çok para vermene de lüzum yok, ben 5 liralık alıyodum, hani nutella kavanozları var ya onun içine pekmez koyup küçten de bikaç kaşık karıştırıyodum.. Epey de gitmişti bana.. Rezene ben de içiyorum ara ara ama nefesimi rahatlaştırsın, bünyemi rahatlatsın diye içiyorum.. İnşAllah istediğiniz bedenlere sahip olursunuz canım.. Yılmadan devam edin.. (; :129:
Ozaman bu adet õncesi gogus siskinligi konusunda benim gibisin sevindim buna cunku herkes bundan bahsedince bnde bi anormallik var diye düsundum evet herkes daha rahat tuvalete gidebildiginden bahsediyor ama bnde öyle olmadi ben aksam yatmadan once yogurtla yada meyve suyu ile icip yatardim sabah kalktigimda mideme o toz konmus gibi bi agirlik hissederdim ve devamini anlattigim sekilde ..belkide aksam ictigimden boyle oluyordu sabah ise hep unutuyorum uyku daha tatli geliyor bi dakka fazla uyumak icin hesap yaparim
Hayit da adet oncesi sancilari ve agrilari kesiyor hormon icerikli bi bitki burda arkadaslar gogus buyuttu diyince alip 25 gun ictim ama gogusum buyumedi tadi fena acimsi cok igrenc artik sade adet agrilari girdimi ozaman iciyorum bi bardak hemen agrilarim kesiliyor agri kesiciden daha etkili artik sirf buna kullaniyorum
Kayisiya gelince o bndede zaman zaman ise yarar :)
Pekmezi hic sevmemki sen resmen pekmezi kasikliyarak yiyebiliormusun ? Bna asiri tatli geliyor bal da yemem tek cayima sikarim daha kûc bende dolu duruyor bozulmasindan korkuyorum bana zaten cok pahaliya patladi almanyada aktar olmadigindan eczanelere yalvardim biri biyerden getirtti oyle aldim yoksa imkansiz burda bulmak