- 5 Şubat 2013
- 2.191
- 26
Canım ben poşet çay alıyorum ama isteyen aktardan alsın belki daha etkilidir ama aynı şey bencePoşetten ziyade tohumu alırsan bence daha iyi olmaz mı canım?
Ben de başlıyorum, masaj yapacak mısın beraberinde yoksa sadece Rezene mi :)
Merhaba canım iyi yapmışsın devam et bence canımCanlar merhaba.Bende bugun melisa kurune basladim.Ibrahim Saracoglunun ostrojen arttiran kuruymus.Melisayi cok severim zaten.Gunde 3 -4 bardak ac karnina icilmeliymis.Ben sabah ise gitmeden once ve eve geldigimde yapabiliyorum.Isyerinde yapamiyorum malesef.Rezeneyi de ekleyelim bari maas alinca :) Oldugu kadar olmadigi kader :) Dumduz olmasa ugrasmiycamda napalim artik :)
Olur bence canım hamıle kadınlar bıle kullanabılır dıyorlar rezeneyıKızlar bende göğsümü büyütmek istiyorum ama çocuğumu yeni sütten kestim rezene anne sütünü arttırır diye biliyorum acabe bende başlasam rezeneye olurmu???
Canım koca göğüslü bir arkadaşla tartıştım ceza almıştım doktora gittim sıkıntı yokmuş adet olmam için ilaç verdi progesteron ilacıKizlar wowo ya ne oldu bilen var mi? Merak ediyorum kendisini. Hesabi kapatmis. Adet olamamisti pazartesi doktora gidecekti bir haber vermismiydi? Acaba kotu bisey mi cikti??? Haberi olan yazabilir mi? Merak ediyorum...