• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Rezene ile büyüyen göğüsler, rezene çayı deneyimleri, benim programım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Epcet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy canım devam ediyorum inşallahhh büyüyeceklerrr senin yaşın kaç sende çoook çabuk etki etmiş nazar değmesin adet günün yaklaşmış olabilir mi ama ???

Hanımlar ben de geçen yıl kullanmıştım rezeneyi ama ben günde 1 bardak içiyordum.O halde çok kilo aldım,iştahımı açtı çay(başka etkenler de vardır mutlaka).He göğüsler büyüdü evet ama kilo aldığım için büyümesi normaldi.Kilo verdim yine yok göğüs falan anında indi.Sizde iştah artışı olmadı mı?

Hanımlar ben de geçen yıl kullanmıştım rezeneyi ama ben günde 1 bardak içiyordum.O halde çok kilo aldım,iştahımı açtı çay(başka etkenler de vardır mutlaka).He göğüsler büyüdü evet ama kilo aldığım için büyümesi normaldi.Kilo verdim yine yok göğüs falan anında indi.Sizde iştah artışı olmadı mı?

Hayir :) hic acmadi ama daha buyumede yok

Kesinlikle iştah açıyor günde 3. öğünü yemek istemezken şimdi birşeyler yemeden duramıyorum.ama kilo alamıyorum ben kendimi bildim bileli aynıyım.kilomda ideal 1.63 boya 49-50 kiloyum hafif basenim bile var.daha kilo almak istemem açıkçası

Kızlar benim göğüslerim bunlara benziyor tam aynısını bulamadım.alttan uca kadar 7.5 cm ama belim çok ince sırtım omuzlarım dar olduğundan biraz daha bu byük duruyor bu bedendekilere göre sanki $tumblr_mhrjno1Oe91rubinjo1_500.jpg $tumblr_mia2ef9iR31rubinjo1_500.jpg $tumblr_midrqz1fGu1rubinjo1_500.jpg $tumblr_miwaa9bKup1rubinjo1_500.jpg $tumblr_mj3p1qVl551rubinjo1_500.jpg $tumblr_mj5jlenH6C1rubinjo1_500.jpg

Kızlar büyük göğüs çirkin durur diyorlar hiçte çirkin durmuyo $tumblr_mh5bpaxLQm1rubinjo1_500.jpg $tumblr_mhiabhBKvX1rubinjo1_500.jpg $tumblr_mi4ierMDDD1rubinjo1_500.jpg :

Benim olmasını istediğim memede şu acaba olur mu çok istiyorum :((((( $tumblr_mhyyb1hVBT1rubinjo1_400.jpg

benimde su paylastigin fotonun birincisi kadar hatta tam öyle illa büyük olsun demiyorum bari dolgun olsa o ilk fotodaki gögüsün üst tarafi düz asagi dogru dolgun bende komple dolgun olsun istiyorum iste bunun gibi $meme estetiği.jpg

benimde su paylastigin fotonun birincisi kadar hatta tam öyle illa büyük olsun demiyorum bari dolgun olsa o ilk fotodaki gögüsün üst tarafi düz asagi dogru dolgun bende komple dolgun olsun istiyorum iste bunun gibi Eki Görüntüle 663711

canım o sütyenin alttan hafif desteği olabilir.ben hiç üstüde öyle çok duran meme görmedim o boyutta olup

canım o sütyenin alttan hafif desteği olabilir.ben hiç üstüde öyle çok duran meme görmedim o boyutta olup

Ya bnim gogusler sirt üstû uzaninca kayboluyorlar o paylastigin ilk fotodaki gibi iste ustlerin dolu olmasi tek sutyenden kaynaklandigini dusunemiyorum ya cok resim gordum ciplak goguslerinde o sekilde dolgun durdugunu , ama bu sutyenlerde guzel yeni alicagim zaman bu tur sutyenleri alicam benim 9 cmlik gogusum var ama cup b yi doldurmuyor

Ya bnim gogusler sirt üstû uzaninca kayboluyorlar o paylastigin ilk fotodaki gibi iste ustlerin dolu olmasi tek sutyenden kaynaklandigini dusunemiyorum ya cok resim gordum ciplak goguslerinde o sekilde dolgun durdugunu , ama bu sutyenlerde guzel yeni alicagim zaman bu tur sutyenleri alicam benim 9 cmlik gogusum var ama cup b yi doldurmuyor

cup b benim bildiğim kadarıyla 13 cm'den başlıyor zaten

doğru ben c ile karıştırdım :)bnmki c olsun başka bişey istemiyorum ben 13 15 cm olsa çok güzeeeel olur :)

peki bi gelisme varmi büyüme dolgunluk vs ? ben büyütmeyi gectim artik onca sey denedim birsey etki etmedi dedigim gibi sirf dolgun olsa yetcek bana

peki bi gelisme varmi büyüme dolgunluk vs ? ben büyütmeyi gectim artik onca sey denedim birsey etki etmedi dedigim gibi sirf dolgun olsa yetcek bana

maalesef:50: iki gündür rezene içmiyorum düzenim karıştı hastalandım.bugün tekrar içeceğim.ben 3 ay muhakkak devam edicem hiç gelişme göremesemde zaten

Arkadaşlar benim de göğüslerim çok küçük.Dümdüz nedeyse.:5:Dün çörekotu yağı aldım akşam yatmadan önce ve sabah ta işe gitmeden önce başladım masaja.Ayrıca 10 gündür rezene içiyorum.Hafif içerden gıdıklanmalar dışında bişey yok.İnşallah çörekotundan fayda görürüz...:24:

Kizlar sizde bi gelisme varmi 3 kupa rezeneden ?

mrba kızlar ben 18 yasındayım yaklasık 1 ay oldu mu bilmiyorum ama bu konuyu gördüm ve ne çıkar bi deniyim dedim rezene çayını hergün 1 yada 2 bardak içtim birde her gece yatmadan önce çörek otu yagıyla masj yaptım he bide her banyodan sonra popom o ve gögüslerime soğuk su döktüm bırrrrrr ediyosun bi kere ama sonra hemen havluya sarılınca geciyor bunların hepsini 1 ay içinde yaptım ve yaklasık 1 haftadır gögüslerim sızlıyordu acıyordu da baktı 75 numara m olan südyenimden tasıyor :) hadi hayırlısı işe yaradı galiba umarım gecici değildir

ama gecici olsaydı eğer acıma falan olmazdı heralde bence sizde deneyin kızlarrrrrr sonuna kadr tavsiye ediyrm

Sonuçları da söyleyebilirler mi bu rezeneyi içen arkadaşlar.