Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Rezene ile büyüyen göğüsler, rezene çayı deneyimleri, benim programım :)
- Konu Sahibi Epcet
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hanımlar ben de geçen yıl kullanmıştım rezeneyi ama ben günde 1 bardak içiyordum.O halde çok kilo aldım,iştahımı açtı çay(başka etkenler de vardır mutlaka).He göğüsler büyüdü evet ama kilo aldığım için büyümesi normaldi.Kilo verdim yine yok göğüs falan anında indi.Sizde iştah artışı olmadı mı?
- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
Hanımlar ben de geçen yıl kullanmıştım rezeneyi ama ben günde 1 bardak içiyordum.O halde çok kilo aldım,iştahımı açtı çay(başka etkenler de vardır mutlaka).He göğüsler büyüdü evet ama kilo aldığım için büyümesi normaldi.Kilo verdim yine yok göğüs falan anında indi.Sizde iştah artışı olmadı mı?
Hayir :) hic acmadi ama daha buyumede yok
Hanımlar ben de geçen yıl kullanmıştım rezeneyi ama ben günde 1 bardak içiyordum.O halde çok kilo aldım,iştahımı açtı çay(başka etkenler de vardır mutlaka).He göğüsler büyüdü evet ama kilo aldığım için büyümesi normaldi.Kilo verdim yine yok göğüs falan anında indi.Sizde iştah artışı olmadı mı?
Kesinlikle iştah açıyor günde 3. öğünü yemek istemezken şimdi birşeyler yemeden duramıyorum.ama kilo alamıyorum ben kendimi bildim bileli aynıyım.kilomda ideal 1.63 boya 49-50 kiloyum hafif basenim bile var.daha kilo almak istemem açıkçası
Kızlar benim göğüslerim bunlara benziyor tam aynısını bulamadım.alttan uca kadar 7.5 cm ama belim çok ince sırtım omuzlarım dar olduğundan biraz daha bu byük duruyor bu bedendekilere göre sanki
Kızlar büyük göğüs çirkin durur diyorlar hiçte çirkin durmuyo :
Benim olmasını istediğim memede şu acaba olur mu çok istiyorum ((((
Kızlar büyük göğüs çirkin durur diyorlar hiçte çirkin durmuyo :
Benim olmasını istediğim memede şu acaba olur mu çok istiyorum ((((
buda tam benimki kadar
sizde seçin bakın link yada resim atın sizin küçük dediğiniz ne kadar benimki kadar mı ?Göğüsler burda
Boobs land: Archive
sizde seçin bakın link yada resim atın sizin küçük dediğiniz ne kadar benimki kadar mı ?Göğüsler burda
Boobs land: Archive
- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
benimde su paylastigin fotonun birincisi kadar hatta tam öyle illa büyük olsun demiyorum bari dolgun olsa o ilk fotodaki gögüsün üst tarafi düz asagi dogru dolgun bende komple dolgun olsun istiyorum iste bunun gibi Eki Görüntüle 663711
canım o sütyenin alttan hafif desteği olabilir.ben hiç üstüde öyle çok duran meme görmedim o boyutta olup
- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
canım o sütyenin alttan hafif desteği olabilir.ben hiç üstüde öyle çok duran meme görmedim o boyutta olup
Ya bnim gogusler sirt üstû uzaninca kayboluyorlar o paylastigin ilk fotodaki gibi iste ustlerin dolu olmasi tek sutyenden kaynaklandigini dusunemiyorum ya cok resim gordum ciplak goguslerinde o sekilde dolgun durdugunu , ama bu sutyenlerde guzel yeni alicagim zaman bu tur sutyenleri alicam benim 9 cmlik gogusum var ama cup b yi doldurmuyor
Ya bnim gogusler sirt üstû uzaninca kayboluyorlar o paylastigin ilk fotodaki gibi iste ustlerin dolu olmasi tek sutyenden kaynaklandigini dusunemiyorum ya cok resim gordum ciplak goguslerinde o sekilde dolgun durdugunu , ama bu sutyenlerde guzel yeni alicagim zaman bu tur sutyenleri alicam benim 9 cmlik gogusum var ama cup b yi doldurmuyor
cup b benim bildiğim kadarıyla 13 cm'den başlıyor zaten
- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
cup b benim bildiğim kadarıyla 13 cm'den başlıyor zaten
Yok canim 6,5 - 13 cm arasi B cup oluyor :)
Yok canim 6,5 - 13 cm arasi B cup oluyor :)
doğru ben c ile karıştırdım :)bnmki c olsun başka bişey istemiyorum ben 13 15 cm olsa çok güzeeeel olur :)
- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
doğru ben c ile karıştırdım :)bnmki c olsun başka bişey istemiyorum ben 13 15 cm olsa çok güzeeeel olur :)
peki bi gelisme varmi büyüme dolgunluk vs ? ben büyütmeyi gectim artik onca sey denedim birsey etki etmedi dedigim gibi sirf dolgun olsa yetcek bana
peki bi gelisme varmi büyüme dolgunluk vs ? ben büyütmeyi gectim artik onca sey denedim birsey etki etmedi dedigim gibi sirf dolgun olsa yetcek bana
maalesef iki gündür rezene içmiyorum düzenim karıştı hastalandım.bugün tekrar içeceğim.ben 3 ay muhakkak devam edicem hiç gelişme göremesemde zaten
kızlar merhaba
göğüs büyütme telkinide işe yarıyor. bende yaradı ama kilo verince eskiye dönüş oldu.
günde 6-8 saat dinlemek zor oluyordu ama tekrar denemeye değer.
göğüs büyütme telkinide işe yarıyor. bende yaradı ama kilo verince eskiye dönüş oldu.
günde 6-8 saat dinlemek zor oluyordu ama tekrar denemeye değer.
- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
- 25 Aralık 2012
- 590
- 40
- 118
mrba kızlar ben 18 yasındayım yaklasık 1 ay oldu mu bilmiyorum ama bu konuyu gördüm ve ne çıkar bi deniyim dedim rezene çayını hergün 1 yada 2 bardak içtim birde her gece yatmadan önce çörek otu yagıyla masj yaptım he bide her banyodan sonra popom o ve gögüslerime soğuk su döktüm bırrrrrr ediyosun bi kere ama sonra hemen havluya sarılınca geciyor bunların hepsini 1 ay içinde yaptım ve yaklasık 1 haftadır gögüslerim sızlıyordu acıyordu da baktı 75 numara m olan südyenimden tasıyor :) hadi hayırlısı işe yaradı galiba umarım gecici değildir