Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar ben de geçen yıl kullanmıştım rezeneyi ama ben günde 1 bardak içiyordum.O halde çok kilo aldım,iştahımı açtı çay(başka etkenler de vardır mutlaka).He göğüsler büyüdü evet ama kilo aldığım için büyümesi normaldi.Kilo verdim yine yok göğüs falan anında indi.Sizde iştah artışı olmadı mı?
Hanımlar ben de geçen yıl kullanmıştım rezeneyi ama ben günde 1 bardak içiyordum.O halde çok kilo aldım,iştahımı açtı çay(başka etkenler de vardır mutlaka).He göğüsler büyüdü evet ama kilo aldığım için büyümesi normaldi.Kilo verdim yine yok göğüs falan anında indi.Sizde iştah artışı olmadı mı?
benimde su paylastigin fotonun birincisi kadar hatta tam öyle illa büyük olsun demiyorum bari dolgun olsa o ilk fotodaki gögüsün üst tarafi düz asagi dogru dolgun bende komple dolgun olsun istiyorum iste bunun gibi Eki Görüntüle 663711
canım o sütyenin alttan hafif desteği olabilir.ben hiç üstüde öyle çok duran meme görmedim o boyutta olup
Ya bnim gogusler sirt üstû uzaninca kayboluyorlar o paylastigin ilk fotodaki gibi iste ustlerin dolu olmasi tek sutyenden kaynaklandigini dusunemiyorum ya cok resim gordum ciplak goguslerinde o sekilde dolgun durdugunu , ama bu sutyenlerde guzel yeni alicagim zaman bu tur sutyenleri alicam benim 9 cmlik gogusum var ama cup b yi doldurmuyor
cup b benim bildiğim kadarıyla 13 cm'den başlıyor zaten
Yok canim 6,5 - 13 cm arasi B cup oluyor :)
doğru ben c ile karıştırdım :)bnmki c olsun başka bişey istemiyorum ben 13 15 cm olsa çok güzeeeel olur :)
peki bi gelisme varmi büyüme dolgunluk vs ? ben büyütmeyi gectim artik onca sey denedim birsey etki etmedi dedigim gibi sirf dolgun olsa yetcek bana