💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah kuzum inşallah senin zaten az kaldı

Klomene başlayacak mıydın bu ay kuzumm?
Hiç belli olmaz, belki kendiliğinden de düşebilir bebeğim baya oynak bi hormon çünkü
Sen stres yapma, pozitiif düşün pozitiif çizgiler görelimm
Kuzum ben bi şeyi yanlış yaptığıma inanıyorum o yüzden bence sonraki aya düşecek yarın başlıyorum klomeneee

İyi bari kuzum İnşallah düşecek kuzucum belki anlık birşey olmuştur ne biliyim

Oy oy canımsınn
Yapcam galiba kuzucum 10 gibi yaparım etiketlerim tabi
Düşecek düşecek toparladım kendimi yemek yedim kendimdeyim artık enerjimi topladım biliyorum düşeceeekkk
Testini merakla bekliyorum kuzumm

Düşecek düşecek toparladım kendimi yemek yedim kendimdeyim artık enerjimi topladım biliyorum düşeceeekkk
Testini merakla bekliyorum kuzumm
Ohhh çok şükür bebeğim ya düşecek hatta tekrar baktırmana gerek kalmayacak bebiş gelecek bu ay
bende merak ediyorum bebişim bakalım aynı mı silindi mi koyulaştı mı

Ohhh çok şükür bebeğim ya düşecek hatta tekrar baktırmana gerek kalmayacak bebiş gelecek bu ay
bende merak ediyorum bebişim bakalım aynı mı silindi mi koyulaştı mı
İnşallah kuzucum inşallahhh inşallah senin testin de çatlayacak gibi koyu olmuşturrr

Kuzum
Yaaa bakk şaka bir yana o etkilemiş olabilir her şey herkese iyi gelmeyebiliyor kuzum mesela incir kürüyle de hamile kalan çok ama hormonları olumsuz etkilenende
Eğer doğruysa muhtemelen benim çörekotundan oldu, ben yemeyeyim onu en iyisi kocişe de yasaklar getireyim

Yaaa bakk şaka bir yana o etkilemiş olabilir her şey herkese iyi gelmeyebiliyor kuzum mesela incir kürüyle de hamile kalan çok ama hormonları olumsuz etkilenende
Zaten kuzum her duyduğunu denememek lazım ama biz anlıyoruz aaa bununla hamıle kalmış deneyelım aaaa bunu yapmış deneyelım en büyük hatamız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…