- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.401
İnşallah kuzum inşallah senin zaten az kaldıamin canim benm hadi durmak yok tempoya devam he vallahi egerki hafya snuna denk gelmeesydi kandan baktrcaktim prodoctor testi aldim sacibelinde mucizesini onla ogrendi belki bizede umut olur diye onun pesinden gidiyruz bakalim eczanede tanesini 60 tlye satiyorlar bu arada trendyolda 5tanesini kargosula 100 tlye aldim bakalim rabbim yar ve yaddmcimiz olsun
Evet canım başka şeyleri bilmiyorum ama incir çok etkiliyor bende çok severim çok da yerdim dikkat ediyorum artıkAy inciri duymamıştım ben de dikkat edeyimprolaktini düşürdüm yükseltmiştim geri
Kuzum ben bi şeyi yanlış yaptığıma inanıyorum o yüzden bence sonraki aya düşecekKlomene başlayacak mıydın bu ay kuzumm?
Hiç belli olmaz, belki kendiliğinden de düşebilir bebeğim baya oynak bi hormon çünkü
Sen stres yapma, pozitiif düşün pozitiif çizgiler görelimm
ney anlayamadım benMerveeee57 göğüse temas diyor seninki kesin ondan olmuştur Zumruduanka96 ne diyorsun bebişim haklıyım bence
Düşecek düşecek toparladım kendimi yemek yedim kendimdeyim artık enerjimi topladım biliyorum düşeceeekkkİyi bari kuzumİnşallah düşecek kuzucum belki anlık birşey olmuştur ne biliyim
Oy oy canımsınn
Yapcam galiba kuzucum 10 gibi yaparım etiketlerim tabi
Vay zalım vayyuOvülasyon testi yapmış bizi etiketlememiş
Ha şöyleeeKızzzzzz tamam amaaaa bir daha etiketlememe hatasına düşmem
Nasıl anlamazsın yaa[
ney anlayamadım ben
Ohaaa kız mümkün mü gerçektennnnMerveeee57 göğüse temas diyor seninki kesin ondan olmuştur Zumruduanka96 ne diyorsun bebişim haklıyım bence
Ya bebişim kızlarla konuşmuştuk akşam yapınca atarım diye o yüzden öyle şey ettim haha bir daha her şeye etiketlicem siziVay zalım vayyu
Ha şöyleee
Ohhh çok şükür bebeğim ya düşecek hatta tekrar baktırmana gerek kalmayacak bebiş gelecek bu ayDüşecek düşecek toparladım kendimi yemek yedim kendimdeyim artık enerjimi topladım biliyorum düşeceeekkk
Testini merakla bekliyorum kuzumm
Aldığın nefesten haberimiz olmalıYa bebişim kızlarla konuşmuştuk akşam yapınca atarım diye o yüzden öyle şey ettim haha bir daha her şeye etiketlicem sizi
İnşallah kuzucum inşallahhhOhhh çok şükür bebeğim ya düşecek hatta tekrar baktırmana gerek kalmayacak bebiş gelecek bu ay
bende merak ediyorum bebişim bakalım aynı mı silindi mi koyulaştı mı
Gördüm gördümYaaa bak dost düşman görr görrr
Yaaa bakk şaka bir yana o etkilemiş olabilir her şey herkese iyi gelmeyebiliyor kuzum mesela incir kürüyle de hamile kalan çok ama hormonları olumsuz etkilenendeOhaaa kız mümkün mü gerçektennnnyalnız ben çörekotu bal da yiyorum
Eğer doğruysa muhtemelen benim çörekotundan oldu, ben yemeyeyim onu en iyisiYaaa bakk şaka bir yana o etkilemiş olabilir her şey herkese iyi gelmeyebiliyor kuzum mesela incir kürüyle de hamile kalan çok ama hormonları olumsuz etkilenende
Zaten kuzum her duyduğunu denememek lazım ama biz anlıyoruz aaa bununla hamıle kalmış deneyelım aaaa bunu yapmış deneyelım en büyük hatamız buYaaa bakk şaka bir yana o etkilemiş olabilir her şey herkese iyi gelmeyebiliyor kuzum mesela incir kürüyle de hamile kalan çok ama hormonları olumsuz etkilenende
Yav ne yasağı getiriyon adamaKuzum
Eğer doğruysa muhtemelen benim çörekotundan oldu, ben yemeyeyim onu en iyisikocişe de yasaklar getireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?