• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

🤣 amin canim benm hadi durmak yok tempoya devam 🤰🏼 he vallahi egerki hafya snuna denk gelmeesydi kandan baktrcaktim prodoctor testi aldim sacibelinde sacibelinde mucizesini onla ogrendi belki bizede umut olur diye onun pesinden gidiyruz bakalim 🤲🏻🤗🤰🏼 eczanede tanesini 60 tlye satiyorlar bu arada trendyolda 5tanesini kargosula 100 tlye aldim bakalim rabbim yar ve yaddmcimiz olsun 🤲🏻🩵
İnşallah kuzum inşallah senin zaten az kaldı 🙏🥰

Klomene başlayacak mıydın bu ay kuzumm?
Hiç belli olmaz, belki kendiliğinden de düşebilir bebeğim baya oynak bi hormon çünkü🤣
Sen stres yapma, pozitiif düşün pozitiif çizgiler görelimm🥰🙏🏻
Kuzum ben bi şeyi yanlış yaptığıma inanıyorum o yüzden bence sonraki aya düşecek 😍 yarın başlıyorum klomeneee 💃💃💃

İyi bari kuzum 😂 İnşallah düşecek kuzucum belki anlık birşey olmuştur ne biliyim 🙏🏻

Oy oy canımsınn 😍😍
Yapcam galiba kuzucum 10 gibi yaparım etiketlerim tabi 😂❤️
Düşecek düşecek toparladım kendimi yemek yedim kendimdeyim artık enerjimi topladım biliyorum düşeceeekkk 😍
Testini merakla bekliyorum kuzumm 😍

Düşecek düşecek toparladım kendimi yemek yedim kendimdeyim artık enerjimi topladım biliyorum düşeceeekkk 😍
Testini merakla bekliyorum kuzumm 😍
Ohhh çok şükür bebeğim ya düşecek hatta tekrar baktırmana gerek kalmayacak bebiş gelecek bu ay 😍😍
bende merak ediyorum bebişim bakalım aynı mı silindi mi koyulaştı mı 🤣

Ohhh çok şükür bebeğim ya düşecek hatta tekrar baktırmana gerek kalmayacak bebiş gelecek bu ay 😍😍
bende merak ediyorum bebişim bakalım aynı mı silindi mi koyulaştı mı 🤣
İnşallah kuzucum inşallahhh 🥰 inşallah senin testin de çatlayacak gibi koyu olmuşturrr 🤣

Kuzum
Yaaa bakk şaka bir yana o etkilemiş olabilir her şey herkese iyi gelmeyebiliyor kuzum mesela incir kürüyle de hamile kalan çok ama hormonları olumsuz etkilenende 😔
Eğer doğruysa muhtemelen benim çörekotundan oldu, ben yemeyeyim onu en iyisi 😢 kocişe de yasaklar getireyim 🤣🤣

Yaaa bakk şaka bir yana o etkilemiş olabilir her şey herkese iyi gelmeyebiliyor kuzum mesela incir kürüyle de hamile kalan çok ama hormonları olumsuz etkilenende 😔
Zaten kuzum her duyduğunu denememek lazım ama biz anlıyoruz aaa bununla hamıle kalmış deneyelım aaaa bunu yapmış deneyelım en büyük hatamız bu

Back
X