- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.441
Ay hadi İnşallah yarin arayacağım doktorumu kuzum artık takibe başlayacağım yine gözler dolu.Hey masallah canim keseyi gorebilirsin sanirim artik hadi minnagina bak artikcok mutlu oldum
Bebişim iyi ki gidip kan vermişim valla acayip rahatladım yani sonucu görünceYaaa çok iyi bebbeğimmm ne güzel yükselmiş öyleee maşallahh
Artık stres yapmayı bırakıyorsunn doktora gittiğinde keseyi görüp kalp atışını duyacaksın
Oyy kuzum benim ya iyi kiiBebişim iyi ki gidip kan vermişim valla acayip rahatladım yani sonucu görünce
Vallahi bem agladim senin yerine doluydum zaten hahabah buda gelir buda gecer aglama vley vley dedim gittiAy hadi İnşallah yarin arayacağım doktorumu kuzum artık takibe başlayacağım yine gözler dolu.
Ay benim de öyle burnumda. Gebelik testi pozitif gördüklerime bugün hep dolu dolu oldu. Pek duygusal olduk ya bu araVallahi bem agladim senin yerine doluydum zaten hahabah buda gelir buda gecer aglama vley vley dedim gittiaglamaya bahanem cok hahahah basla basla cok heyecanli
Acabaa neyiii neyiiiiiKuzum ben bi şeyi yanlış yaptığıma inanıyorum o yüzden bence sonraki aya düşecekyarın başlıyorum klomeneee
Yorulduk canm yorulduk beynimiz bedenen ruhen fiziken gercejten hicbirsey yapmadan olece butun gun dinlenmek istyrum ama hep kosusturma hep bir hareket ondan oluyor yasin verdigi zamanda var ole iste ama sen uzulme minnga sıkı sıkı tutunun rabbim mucizlerini gostersin hepimize once huzur mucizelerini gindersinAy benim de öyle burnumda. Gebelik testi pozitif gördüklerime bugün hep dolu dolu oldu. Pek duygusal olduk ya bu ara
Oooo maşallaah bebeğimm çok güzel yükselmişşKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. @simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll @TurnaBulut @Merveeee57 Zumruduanka96 bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
Bugün rahatca uyurum herhalde tüm gün bunu düşünüyordum kuzumOooo maşallaah bebeğimm çok güzel yükselmişşsağlıkla al minnoşunu kucağına inşallahhh
Maşallah çok güzel artmış değerinBugün rahatca uyurum herhalde tüm gün bunu düşünüyordum kuzumeşime diyorum ki beta çarptı herhalde kafam güzel oldu diyorum inan sabahtan beri kafam testteydi. Çok şükür Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Oh çok şükür rahatladık ne kadar güzel artmış. Randevuya kadar kesede görünürKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. @simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll @TurnaBulut @Merveeee57 Zumruduanka96 bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
Yooookk bak o yanlış bılgı yukselcek olsa benim yükselir
Yaa maşallah süper artmışşKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. @simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll @TurnaBulut @Merveeee57 Zumruduanka96 bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
AbooooYooookk bak o yanlış bılgı yukselcek olsa benim yükselir
Ay buraya yazarken hep yanlış yazıyorum kendi yazdıklarımı okuyunca gülesim geliyorEvet canım başka şeyleri bilmiyorum ama incir çok etkiliyor bende çok severim çok da yerdim dikkat ediyorum artık
Çok tuhaf bir hormon evet dereotunu duymuştum geçen ramazan sahurda deli gibi dereotu yedim bayramdan sonra hormon testi verdim prolaktin 36ya çıkmıştıCanım şöyle doğumdan sonra süt yapan tüm besinlerin normal zamanda prolaktini yükseltme ihtimali var. Bildiğim yiyecekler, dereotu, çörekotu, incir. Ayrıca göğüse temas, stres
Nerden baksan bu hormon bi şekilde yükseliyor
Ooooo maşallah kuzumKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. @simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll @TurnaBulut @Merveeee57 Zumruduanka96 bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?