- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.381
Yok kuzum hiç sevmem incirBak ne güzel güveniyorsan vardır bir bildiği sen dediğin gibi bu ay sözünden çıkma doktorunun önümüzdeki ay gerek kalmaz baktırmana inşallah ama adet olursan baktırırsın
Yaa soğan kürü hakkımda hiçbir fikrim yok ama oladabilir yani incir çok etkiliyıor incir falan tükettin mi
İyi tamam afittim hemen kıyamıyorum daYaaa yerim seniii akşam yapıcam demiştim onlara o yüzden etiketledim aşkım yoksa seni diğer kızlarımı unutur muyumm
Ne olacak bizim bu hallerimizDiye diye içiyoruz hapları
boştayım bebeğim benimki işte
Napmış napmış bende sonradan geliyorum kıy kıy bunaİyi tamam afittim hemen kıyamıyorum dabugün yapacak mısın bi dahaaa yapınca etiketle beni
İnşallah yoktur kuzucummSevindim kuzucum sıkıntı yok o zaman
Amiinn canım inşallah ya insan bıkıyor valla
Ne kaldı pazara inşallah pozitif görcezçalışmalarının mükafatını alacaksın
Valla bu bılsem ne olucakNe olacak bizim bu hallerimiz
İnşallah kuzumKuzum benimde adet düzensizliği ya da başka bir sıkıntım yoktu. Ama yinede doktorum başlatmıştı.
Neyse bir bildiği vardır doktorunun, inşallah yolunda gider herşey
Evet kuzucum güveniyorum doktoruma bir süre sadece ona teslimimTatlım koyuluk aynı ya sadece sabah ki çizgi daha ince ondan yanıltıyor. Devam et bakalım nasıl iilerlicek.
Sana doktoruna güveniyorsan sözünden çıkma demeye geldim zaten sen de öyle yazmışsın sonraki mesajlarında
Tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Ovülasyon testi yapmış bizi etiketlememişNapmış napmış bende sonradan geliyorum kıy kıy buna
Neden bebişimmValla bu bılsem ne olucakay sıkıldım
Yaa ne güzel bi pembelik bu tebrik ederimmmmTam vazgeçtim dedim gruba bile girmedim doğru düzgün şu mucizeye bakın 10 dkdır ağlıyorumEki Görüntüle 3327102
Ay inciri duymamıştım ben de dikkat edeyimBak ne güzel güveniyorsan vardır bir bildiği sen dediğin gibi bu ay sözünden çıkma doktorunun önümüzdeki ay gerek kalmaz baktırmana inşallah ama adet olursan baktırırsın
Yaa soğan kürü hakkımda hiçbir fikrim yok ama oladabilir yani incir çok etkiliyıor incir falan tükettin mi
Klomene başlayacak mıydın bu ay kuzumm?İnşallah kuzumbelki kullanırım ama bilmiyorum en kötü diğer ay kullanırım hala düşmezse
İyi bari kuzumYok kuzum hiç sevmem incirbu ay böyle devam etsin hala düşmezse kullanırım ilaç artık
Oy oy canımsınnİyi tamam afittim hemen kıyamıyorum dabugün yapacak mısın bi dahaaa yapınca etiketle beni
Yaaa sende mi aşkitomm aşk olsunnnNapmış napmış bende sonradan geliyorum kıy kıy buna
Kızzzzzz tamam amaaaa bir daha etiketlememe hatasına düşmemOvülasyon testi yapmış bizi etiketlememiş
İyi yapmışın canımm bende sacibelinde den gaza gelip prodoctor sipariş ettim ben 3 tanesini 65 e aldım kazıklandım galibaamin canim benm hadi durmak yok tempoya devam he vallahi egerki hafya snuna denk gelmeesydi kandan baktrcaktim prodoctor testi aldim sacibelinde mucizesini onla ogrendi belki bizede umut olur diye onun pesinden gidiyruz bakalim eczanede tanesini 60 tlye satiyorlar bu arada trendyolda 5tanesini kargosula 100 tlye aldim bakalim rabbim yar ve yaddmcimiz olsun
Canım şöyle doğumdan sonra süt yapan tüm besinlerin normal zamanda prolaktini yükseltme ihtimali var. Bildiğim yiyecekler, dereotu, çörekotu, incir. Ayrıca göğüse temas, stresAy inciri duymamıştım ben de dikkat edeyimprolaktini düşürdüm yükseltmiştim geri
Canım şöyle doğumdan sonra süt yapan tüm besinlerin normal zamanda prolaktini yükseltme ihtimali var. Bildiğim yiyecekler, dereotu, çörekotu, incir. Ayrıca göğüse temas, stres
Nerden baksan bu hormon bi şekilde yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?