💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yok kuzum hiç sevmem incir bu ay böyle devam etsin hala düşmezse kullanırım ilaç artık

Yaaa yerim seniii akşam yapıcam demiştim onlara o yüzden etiketledim aşkım yoksa seni diğer kızlarımı unutur muyumm
İyi tamam afittim hemen kıyamıyorum da bugün yapacak mısın bi dahaaa yapınca etiketle beni

Amiinn canım inşallah ya insan bıkıyor valla
Ne kaldı pazara inşallah pozitif görcez çalışmalarının mükafatını alacaksın
amin canim benm hadi durmak yok tempoya devam he vallahi egerki hafya snuna denk gelmeesydi kandan baktrcaktim prodoctor testi aldim sacibelinde mucizesini onla ogrendi belki bizede umut olur diye onun pesinden gidiyruz bakalim eczanede tanesini 60 tlye satiyorlar bu arada trendyolda 5tanesini kargosula 100 tlye aldim bakalim rabbim yar ve yaddmcimiz olsun

Kuzum benimde adet düzensizliği ya da başka bir sıkıntım yoktu. Ama yinede doktorum başlatmıştı.
Neyse bir bildiği vardır doktorunun, inşallah yolunda gider herşey
İnşallah kuzum belki kullanırım ama bilmiyorum en kötü diğer ay kullanırım hala düşmezse

Evet kuzucum güveniyorum doktoruma bir süre sadece ona teslimim

Ay inciri duymamıştım ben de dikkat edeyim prolaktini düşürdüm yükseltmiştim geri

İnşallah kuzum belki kullanırım ama bilmiyorum en kötü diğer ay kullanırım hala düşmezse
Klomene başlayacak mıydın bu ay kuzumm?
Hiç belli olmaz, belki kendiliğinden de düşebilir bebeğim baya oynak bi hormon çünkü
Sen stres yapma, pozitiif düşün pozitiif çizgiler görelimm

Yok kuzum hiç sevmem incir bu ay böyle devam etsin hala düşmezse kullanırım ilaç artık
İyi bari kuzum İnşallah düşecek kuzucum belki anlık birşey olmuştur ne biliyim
İyi tamam afittim hemen kıyamıyorum da bugün yapacak mısın bi dahaaa yapınca etiketle beni
Oy oy canımsınn
Yapcam galiba kuzucum 10 gibi yaparım etiketlerim tabi

İyi yapmışın canımm bende sacibelinde den gaza gelip prodoctor sipariş ettim ben 3 tanesini 65 e aldım kazıklandım galiba
Bize de uğurlu gelir inşallah
Sen öğren sonra arkandan biz gelelim

Ay inciri duymamıştım ben de dikkat edeyim prolaktini düşürdüm yükseltmiştim geri
Canım şöyle doğumdan sonra süt yapan tüm besinlerin normal zamanda prolaktini yükseltme ihtimali var. Bildiğim yiyecekler, dereotu, çörekotu, incir. Ayrıca göğüse temas, stres
Nerden baksan bu hormon bi şekilde yükseliyor

Merveeee57 göğüse temas diyor seninki kesin ondan olmuştur Zumruduanka96 ne diyorsun bebişim haklıyım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…