- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.421
Yaaa bak dost düşman görr görrr
Höhh yaa dilinizden kurtulamam artık düşman ettiniz beni püüü sizeeGördüm gördüm
Ayy inşallah kuzuumm da ben öyle bir pik görebileceğime hiç inanmıyorumİnşallah kuzucum inşallahhhinşallah senin testin de çatlayacak gibi koyu olmuşturrr
Aynen öyle bebeğim ya doktor kontrolünde ilerlemek en iyisi, her duyduğumuzu denemek de iyi birşey değil bir yerdeZaten kuzum her duyduğunu denememek lazım ama biz anlıyoruz aaa bununla hamıle kalmış deneyelım aaaa bunu yapmış deneyelım en büyük hatamız bu
Amin canim mucizeler sarsin etrafimiziİyi yapmışın canımm bende sacibelinde den gaza gelip prodoctor sipariş ettim ben 3 tanesini 65 e aldım kazıklandım galiba
Bize de uğurlu gelir inşallah
Sen öğren sonra arkandan biz gelelim
Tamam bundan sonra öyle merak etmeyinAldığın nefesten haberimiz olmalı
Kuzum
Eğer doğruysa muhtemelen benim çörekotundan oldu, ben yemeyeyim onu en iyisikocişe de yasaklar getireyim
Amiiinnnn canımAmin canim mucizeler sarsin etrafimizibenm yok be sole dusun eczaneden gidip alsaydik tanesini 60 tl vercktin ama sen 3tane almis oldun
Kız napim baksana prolaktin fırlamışYav ne yasağı getiriyon adama
Ben inanıyorummmmHöhh yaa dilinizden kurtulamam artık düşman ettiniz beni püüü sizee
Ayy inşallah kuzuumm da ben öyle bir pik görebileceğime hiç inanmıyorum
Aynen cannn bekle beni pazar gunü bombee gibi geliyorum ..İnşallah kuzum inşallah senin zaten az kaldı
Canımsınız valla bu grup iyi ki var
Bazı yasaklar diyor kız anla işteYav ne yasağı getiriyon adama
Kız napim baksana prolaktin fırlamış
Sende iyi ki varsın bebeğimmCanımsınız valla bu grup iyi ki varbugünden itibaren kullanmicam
Yazık yazık etmeyinBazı yasaklar diyor kız anla işte
bencedee
Prolaktin hormonu firlamamis canm sınirda cıkmis sinırda cıkan testleri doktrlar gormezden geliyr tam arada kalmis süt hormonun sana ayip olmasin merve beni dover demis utanmis kalmis ole ama merk etme sen smdi gebe kalmakta istyrsun ya ondanda cikiyor hamile gibi hissediyrsun falanKız napim baksana prolaktin fırlamış
Kı ciddi soruyorum ne yasağıKız napim baksana prolaktin fırlamış
Hey masallah canim keseyi gorebilirsin sanirim artik hadi minnagina bak artikKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. S simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll TurnaBulut Merveeee57 Zumruduanka96 bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
Yaaa çok iyi bebbeğimmm ne güzel yükselmiş öyleee maşallahhKuzular ben dayanamadım kan verdim akşam. Perşembe günü verdiğim kan 145 çıkmıştı aile hekiminde. Akşam verdiğim sonuç ise 1490.78 çikti. S simurggggbenaroz B bernaad @Blue_girll TurnaBulut Merveeee57 Zumruduanka96 bliiss etiketleyemedigim diğer kızlar
Bebişim göğüse temas diyor ya hanii o yasak işteeKı ciddi soruyorum ne yasağı
Aaa ciciklere temas etmek mi yükseltmiş o hormonuBebişim göğüse temas diyor ya hanii o yasak iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?