- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.361
Neler görüyorum nelerrTam vazgeçtim dedim gruba bile girmedim doğru düzgün şu mucizeye bakın 10 dkdır ağlıyorumEki Görüntüle 3327102
En azından kan takibi yaparım birde kaç gündür gebe olduğumu bilmediğimden umursamadım başım dönüyor yıldız uçuşuyor tepemde ilk gebeliğimde de tansiyon sorunum vardı gebelik zehirlenmesi den dolayı doğum yaptımGit canım tabi ama regline daha çok var koyuluk çok iyi inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşursun bebeğine
Kuzum benimde adet düzensizliği ya da başka bir sıkıntım yoktu. Ama yinede doktorum başlatmıştı.Kıslar doktorum cevap yazmış dedi ki değerin 40 ın altında ve adetlerin düzenli olduğu için şu an ilaca gerek yok ama takip edicez eğer artarsa ya da adetlerin bozulursa dostinex başlicaz dedi şimdilik bi sıkıntı yok yani inşallahbenaroz @tatluboncuk Zumruduanka96 bliiss @Snnn0 @pempbepsikolog B bernaad @Bahar esinti
Rabbim kucağına almayo nasip etsin kuzumEn azından kan takibi yaparım birde kaç gündür gebe olduğumu bilmediğimden umursamadım başım dönüyor yıldız uçuşuyor tepemde ilk gebeliğimde de tansiyon sorunum vardı gebelik zehirlenmesi den dolayı doğum yaptım
Tatlım koyuluk aynı ya sadece sabah ki çizgi daha ince ondan yanıltıyor. Devam et bakalım nasıl iilerlicek.
Sana doktoruna güveniyorsan sözünden çıkma demeye geldim zaten sen de öyle yazmışsın sonraki mesajlarındaKıslar doktorum cevap yazmış dedi ki değerin 40 ın altında ve adetlerin düzenli olduğu için şu an ilaca gerek yok ama takip edicez eğer artarsa ya da adetlerin bozulursa dostinex başlicaz dedi şimdilik bi sıkıntı yok yani inşallahbenaroz @tatluboncuk Zumruduanka96 bliiss @Snnn0 @pempbepsikolog B bernaad @Bahar esinti
Tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahBenim regli 5 kasım 2 gündür lekeleniyorum test yapayım dedim yoktur diye düşünüyordum hemen çizgi çıktı eşimle tartıştım o gün vazgeçtim herşey den oğluma odaklanayım o biraz büyüsün dedim ikinci kez anladım insan vazgeçtiğinde Hamile kalıyormuş
Diğerlerini 10 gün varken öğrenmiştim be kuzum şaşırtmadıRabbim kucağına almayo nasip etsin kuzumadete 5 gün varken öğrendin
Sence test yanlış çıkar mı koyuluk iyi mi başım ağrıyor ağlayıp durduğumdanRabbim kucağına almayo nasip etsin kuzumadete 5 gün varken öğrendin
Ağlama kuzum bu derece yanlış çıkaracağını sanmıyorum varmı başka testin yine yap bakalım garantiliyelimSence test yanlış çıkar mı koyuluk iyi mi başım ağrıyor ağlayıp durduğumdan
Yarın alıcam yoktur dedim gene şüpheyle bir test aldımAğlama kuzum bu derece yanlış çıkaracağını sanmıyorum varmı başka testin yine yap bakalım garantiliyelim
Ah ya kuzu silik çizgilere bakıyoruz burda seninki maşallah kopkoyu çıkmışSence test yanlış çıkar mı koyuluk iyi mi başım ağrıyor ağlayıp durduğumdan
Tamamdır o iş bende kuzucumÖ
Bebeğim nerdeyse pik gibi, bence gece tam pik olur sen bugünüü değerrlendirr iyiceSabahada çatlar sankii
Olabilir kuzucumm gece yine yapcam nasıl çıkacak bakalımTatlım koyuluk aynı ya sadece sabah ki çizgi daha ince ondan yanıltıyor. Devam et bakalım nasıl iilerlicek.
Sana doktoruna güveniyorsan sözünden çıkma demeye geldim zaten sen de öyle yazmışsın sonraki mesajlarında
Tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim ya korkuyorum ama aşıcam bu korkuyu doktora gider gitmez aşıcamAh ya kuzu silik çizgilere bakıyoruz burda seninki maşallah kopkoyu çıkmış
Canım sana ben benm bu aykini atayim senin ki benim 16.gun yaptigima benziyor ertesi gün 17.gün catlayacak diye beklerken pik yapti ben şok ama sen bugunu degerlendr riske atma ne olur ne olmaz kasik agrinda basladiysa geliyor yumişBu testin piki böyle mi oluyor acaba kuzucum emin de olamadım havuç falan da yemedim o yüzden
YArın yapıyım diyordum ama 9 10 gibi yapıyım o zaman bir tane daha bebeğimKasığımda ağrımaya başladı
Yaa evet çok benziyor yarın böyle olursa bende şok olcamCanım sana ben benm bu aykini atayim senin ki benim 16.gun yaptigima benziyor ertesi gün 17.gün catlayacak diye beklerken pik yapti ben şok ama sen bugunu degerlendr riske atma ne olur ne olmaz kasik agrinda basladiysa geliyor yumiş
Hiç korkma kuzum inşallah güzel olacak her şeyTeşekkür ederim ya korkuyorum ama aşıcam bu korkuyu doktora gider gitmez aşıcam
Allahim ogünleri atlattim ya hahahah yataga kendimi bir atyrum sabahlara kadar uyku hadi darisi sana hayrlisiyla atlat canım beklemye gecYaa evet çok benziyor yarın böyle olursa bende şok olcamama yarın değerlendirmem sonraki gün artık çünkü 3 gündür değerlendiriyoruz spermler ne halde Allah bilir
Amiinn canım inşallah ya insan bıkıyor vallaAllahim ogünleri atlattim ya hahahah yataga kendimi bir atyrum sabahlara kadar uyku hadi darisi sana hayrlisiyla atlat canım beklemye geczaten calismaktan yoruluyrdum gerci yine yorgunum ya araba suremez hale geldim kramplarim var gereksiz yerde vuruyor neyse pazar gunu test yapcam 12.gun ondan snra gorcem bende aldigim notun sonucunu
hem de kopkoyuTam vazgeçtim dedim gruba bile girmedim doğru düzgün şu mucizeye bakın 10 dkdır ağlıyorumEki Görüntüle 3327102
Canımmmmm inşallah amin sağolasınOyy pozitifsağlıkla ilerlesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?