• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

revizyonla burın ucu indiren

Mrh öncelikle ne kadar oldu ameliyat olalı genelde forumda burun ucu düşüpte kaldırmak isteyenleri görüyoruz benim tam bir ay oldu baştan baya kalkıktı ama dr um düşücenı istediğim ölçüye iniceni söyledi bu arada burun ucu estetiği çok daha kolay yapılan bir işlem foto atarmısınız özelden

Cok acele etme bir ayda kalkik duruo. Ikinci ayinda bi bakmisin inmis burun. Bende ole oldu

ben indirmedim ama kolay bi işlem olduğunu biliyorum eğer dikişle burnunu kaldırdıysa doktor o dikişleri çözecek kıkırdakla kaldırdıysa o kıkırdağı kaldırıcak lokalle yapan bi doktora hallettirebilirsin bence ama 1 seneyi bekle daha da inebilir

ben indirmedim ama kolay bi işlem olduğunu biliyorum eğer dikişle burnunu kaldırdıysa doktor o dikişleri çözecek kıkırdakla kaldırdıysa o kıkırdağı kaldırıcak lokalle yapan bi doktora hallettirebilirsin bence ama 1 seneyi bekle daha da inebilir
dikişle kaldırmış canım sen bilgilisin baya bu konularda eskisi gibi olur mu çok istiyorım eskisi gibi düşük olmasını

Doktorları değiş tokuş yapsaymışız keşke.herkes bi dertten muzdarip.ben düştüğüne üzülüyom sen kalktığına
canım ama kalkık olunca estetik olduğu ankaşılıyır hemen oysa ben doğal istemiştim kafasına göre yaptı hafif kalkık olabilir dedim adam göğe dikmiş resmen sinirlerim bozuluyor düşününce

canım ama kalkık olunca estetik olduğu ankaşılıyır hemen oysa ben doğal istemiştim kafasına göre yaptı hafif kalkık olabilir dedim adam göğe dikmiş resmen sinirlerim bozuluyor düşününce
Benimkide çok düşük ama yerlerdeee:olamaz:
Foton var mı canım merak ettim

Benim 4. Ayım ve ilk 1 ay aşırı kalkıktı suan normal seviyeye geldi. Burun deliklerim görünüyordu aşırı kalkıktı am düştü. Bende bu burun hayatta inmez diyordum ama iniyor doktorun öyle dese bile iniyor. Forumda da ilk başta kalkıklıktan şikayet eden herkes indiğini söylüyor zaten. Biraz beklemen gerek maalesef ki. Bende çok bekledim gün saydım ama indi çok şükür.

Back