- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 33
- Konu Sahibi organikmavi
kalkık burnu olupta beğenmeyen indirenler lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu abartı kaldırmış resim yollasan daha ıyı yorum yapabılırdımı ay oldu ama inmez sesi doktor dikişle sabitlemiş
dikişle kaldırmış canım sen bilgilisin baya bu konularda eskisi gibi olur mu çok istiyorım eskisi gibi düşük olmasınıben indirmedim ama kolay bi işlem olduğunu biliyorum eğer dikişle burnunu kaldırdıysa doktor o dikişleri çözecek kıkırdakla kaldırdıysa o kıkırdağı kaldırıcak lokalle yapan bi doktora hallettirebilirsin bence ama 1 seneyi bekle daha da inebilir
Benimki de dikişle sabitlemişti iki ayda burun ucum baya düştü nedendir bilmemdikişle kaldırmış canım sen bilgilisin baya bu konularda eskisi gibi olur mu çok istiyorım eskisi gibi düşük olmasını
Allah Allah keşek benimde düşse bana da düşmez dikişle kaldırdım diyor sağlam olsun diye yapmış bir deBenimki de dikişle sabitlemişti iki ayda burun ucum baya düştü nedendir bilmem
Doktorları değiş tokuş yapsaymışız keşke.herkes bi dertten muzdarip.ben düştüğüne üzülüyom sen kalktığınaAllah Allah keşek benimde düşse bana da düşmez dikişle kaldırdım diyor sağlam olsun diye yapmış bir de
canım ama kalkık olunca estetik olduğu ankaşılıyır hemen oysa ben doğal istemiştim kafasına göre yaptı hafif kalkık olabilir dedim adam göğe dikmiş resmen sinirlerim bozuluyor düşününceDoktorları değiş tokuş yapsaymışız keşke.herkes bi dertten muzdarip.ben düştüğüne üzülüyom sen kalktığına
Benimkide çok düşük ama yerlerdeeecanım ama kalkık olunca estetik olduğu ankaşılıyır hemen oysa ben doğal istemiştim kafasına göre yaptı hafif kalkık olabilir dedim adam göğe dikmiş resmen sinirlerim bozuluyor düşününce