revizyon için doktor araştırıyorum

Ben Ahmet islama oldum 2022 yılında olmuştum şimdi tam tarihi hatırlamıyorum ama üzerinden zamanda geçti.kalın derili,asimetrik,açık çatı deformitesi olan yamuk burnumu düzeltti Allah razı olsun🙏doktoru çok iyi seçin birde acele etmeyin dokularınız iyileşsin.
Merhaba,bende Ahmet İslam’a ameliyat oldum sürekli bir kemer çıkıyor ve kortizonlu gideriyor doktor Bey kalın derili olmamdan kaynaklıymış ama artık başka tedaviye yönlendirdi henüz ona başlamadım.Sizde kalın deriliyim demişsiniz bu problemi nasıl çözdünüz?

Merhaba,bende Ahmet İslam’a ameliyat oldum sürekli bir kemer çıkıyor ve kortizonlu gideriyor doktor Bey kalın derili olmamdan kaynaklıymış ama artık başka tedaviye yönlendirdi henüz ona başlamadım.Sizde kalın deriliyim demişsiniz bu problemi nasıl çözdünüz?
Bende kemer gibi bir şey çıkmadı ama benimki çok ödemliydi. Ödemin inmesi çok uzun sürdü.

Siz ahmet beye revizyon mu oldunuz memnunmusunuz. Burnunuz büyütüldü mu
Benim burnum zaten büyük kalın derili bir burun😅burnumu büyütmedide çok küçüldüğünüde söyleyemem normal bir burun sadece yamukluk vardı bende birde açık çatı vardı onları düzeltti biraz ucu düşmüştü onu kaldırdı ama çok doğal gözüküyor söylemesem kimse anlamaz sadece ilk ameliyatımdaki sorunları bilenler şimdi burnun çok güzel oldu diyorlar.

Kızlar merhaba. Kalın deride revizyon oldum. Şuan 6. Günüm ama burnum kocaman bu normal mi? Daha tamponlarım alınmadı

Kızlar merhaba. Kalın deride revizyon oldum. Şuan 6. Günüm ama burnum kocaman bu normal mi? Daha tamponlarım alınmadı
Evet Normal ,ben 6 hafta önce revizyon oldum ve halen şiş ve kocaman
Alci ciktiktan sonra çok güzeldi ama sonra sadece şişmeye başladı
Ama sizinkide çok erken belki alcisi ve tamponlar çıkınca daha farklı görünür
Ama revizyon olan burunlar daha fazla ödem oluyor sabirla bekliyeceyiz artık

Evet Normal ,ben 6 hafta önce revizyon oldum ve halen şiş ve kocaman
Alci ciktiktan sonra çok güzeldi ama sonra sadece şişmeye başladı
Ama sizinkide çok erken belki alcisi ve tamponlar çıkınca daha farklı görünür
Ama revizyon olan burunlar daha fazla ödem oluyor sabirla bekliyeceyiz artık
Ama eski burnumdan büyük duruyor önü o da mı normal ? Bi de tamponlarda büyük gösteriyor diyorlar doğru mu🥺

Ama eski burnumdan büyük duruyor önü o da mı normal ? Bi de tamponlarda büyük gösteriyor diyorlar doğru mu🥺
Evet tamponlarda büyük ve iri gösteriyor
Benim burnumda önden daha büyük gözüküyor Suan ama ödemli
Normal yani birde sizinki kalin derili

Normal yani birde sizinki kalin derili hemde dedi doktor

Ödem için bantlayıp yatmayı öneriyorlar

Ödem için bantlayıp yatmayı öneriyorlar
Evet bazı doktorlar öyle öneriyor
Benim doktorum 1 hafta sonra alcimi çıkardı aynı gün yeniden alçı taktı,yani toplamda 15 gün alçıda kaldı burun
Bantı önermedı,bromaılın hapı kulaniyorum
Ödem için
İlk ameliyatımdada kulanmiştim faydasını olmuştu

Normal yani birde sizinki kalin derili hemde dedi doktor

Ödem için bantların yatmayı öneriyorlar
Evet bazı doktorlar öyle öneriyor
Benim doktorum 1 hafta sonra alcimi çıkardı aynı gün yeniden alçı taktı,yani toplamda 15 gün alçıda kaldı burun
Bantı önermedı,bromaılın hapı kulaniyorum
Ödem için
İlk ameliyatımdada kulanmiştim faydasını olmuştu
benim doktorum bir ay bant kullandırtacak. Her gün yenileycekmişim. Ödeme çok iyi geliyormuş . Yarın tamponlarım çıkınca bakalım nasıl olucak. Sizin tamponlar çıkınca daha küçüldü mü

Ödem için bantların yatmayı öneriyorlar

benim doktorum bir ay bant kullandırtacak. Her gün yenileycekmişim. Ödeme çok iyi geliyormuş . Yarın tamponlarım çıkınca bakalım nasıl olucak. Sizin tamponlar çıkınca daha küçüldü mü
Bende tampon konulmadı sadece alçı vardı
Burnum alcidayken gayet iyi küçüktü
İlk alci çıktıktan sonra da çok güzeldi
Ama ikinci alçıdan sonra burnum bir şiştı buyudu resmen,ama takmıyorum artık
Çünkü ödem olduğunu biliyorum böyle kalmayacak ,ilk ameliyatımda 4 ay sonra ödemler azaldı ,zaten en zoru ilk 4 ay
Yarın tamponlar cikinca çok şok olma derim çünkü inan burun Suan çok ödemli
Senin ilk ameliyatın nezaman olmuştu

Bende tampon konulmadı sadece alçı vardı
Burnum alcidayken gayet iyi küçüktü
İlk alci çıktıktan sonra da çok güzeldi
Ama ikinci alçıdan sonra burnum bir şiştı buyudu resmen,ama takmıyorum artık
Çünkü ödem olduğunu biliyorum böyle kalmayacak ,ilk ameliyatımda 4 ay sonra ödemler azaldı ,zaten en zoru ilk 4 ay
Yarın tamponlar cikinca çok şok olma derim çünkü inan burun Suan çok ödemli
Senin ilk ameliyatın nezaman olmuştu
10 yıl kadar önce olmuştum . Bunu da cumartesi oldum. Ama büyük yani hiç anlamadım. Ameliyat masasında çekilen foto ile bunun asla alakası yok. Kalın deri çok zorladı ama yaptım demiş doktor . Gören herkes burnunda hiç değişiklik yok hatta daha büyük diyor canım sıkıldı bayağa

10 yıl kadar önce olmuştum . Bunu da cumartesi oldum. Ama büyük yani hiç anlamadım. Ameliyat masasında çekilen foto ile bunun asla alakası yok. Kalın deri çok zorladı ama yaptım demiş doktor . Gören herkes burnunda hiç değişiklik yok hatta daha büyük diyor canım sıkıldı bayağa
Burun ateli ve tamponlar çıktımı
Suan nasıl görünüyor burnun?

Sizin revizyon da kaburga kıkırdagı kullanıldı mı? Birde kaburga kıkırdagı kullanılan burun genişliyo mu gerçekten?

Back
X