Revizyon burun ameliyatı oldum

Ben suanki burnuna bayıldım. Çok iyi yapmış kim yaptıysa ilk burnunuz cidden revizyon gerektiriyormus. İyiki olmuşsunuz. Doktorunuzu şuan merak ediyorum. Çok başarılı bir burun. Heleki sisler inince birde görün . Ben çok beğendim.

Teşekkür ederimmm şu anki halimin fotoğrafını da atıcam bir düzenleme yapayım. Mesaj atıyorum size de şimdi. Evet şişler indi aslında doğal ve bilenlerin beğendiği bir burun oldu bekki benim mükemmeliyetçiliğim sürekli kusurları görmeme sebep oluyor. Aslında söylediklerinin çoğunu yaptı. Yani kızmıyorum doktora da ben de başarılı buluyorum kendisini. Yine de birkaç doktor var takip ettiğim özellikle burun sırtını incelten ve burun ucunu biraz sivri yapan doktorları ama instada ameliyathane fotoğraflarıyla reel herzaman aynı olmuyor tabi..

Valla Burbunuz çok hos Keske benm burnum böyle olsaydı ameliyat oldum ve burnumun içine ettim resmen insanlardan kaçar oldum

5 yıl önce geçirdiğim trafik kazasında aldığım darbeyle burnum değişik bir şekil aldı. Hilal şeklinde ve aşağı doğru kayma oldu. Toplam beş operasyon geçirdim ve hala tam olarak toparlanmadı. Ameliyatımı yapan doktor en baştan bana tek operasyonla eski haline gelemeyeceğini söylemişti. Şu anda nefes almakta zorlanıyorum ve son gittiğim uzman doktor benim artık ameliyat olamayacağımı ve radyofrekans yöntemiyle müdahale edilebileceğini söyledi. Burun estetiği konusunda dikkatli olunması gerektiğini sadece söylemiyorum aynı anda sonuna kadar yaşıyorum. Estetik operasyonlarda bir sayı sınırı olduğunu daha yeni öğrendim. Şu anda bir ameliyat daha olursam ilerde burun içindeki kıkırdak yapısında büyük sorun yaşayacağımı öğrendim. Eğer nefes alınabiliyorsa ve dışardan çok büyük bir görüntü sorunu yoksa burun estetiğinden uzak durulmalı.

Gayet güzel olmuş işte daha ne olsun hatta doktorun adını verir misinbenimde burnumda asimetri var malesef hafif bir şekilde resimde çok belli oluyor aynada azBende doktor bakıyorum.

Gayet güzel olmuş işte daha ne olsun hatta doktorun adını verir misinbenimde burnumda asimetri var malesef hafif bir şekilde resimde çok belli oluyor aynada azBende doktor bakıyorum.
size dm atacaktım profilinizi gizlemişsiniz. siz atın ordan yazayım adını olur mu

çok geçmiş olsun size acil şifalar diliyorum. hayat işte ne getireceği belli değil haklısınız detaylara takılıyorum "daha güzel olabilirdi" diye çok düşünüyorum ya da başka kusurlara odaklanıp yeni estetik uygulamalar deniyorum (dudak dolgusu, nazolabial dolgu vs) ama tam istediğim gibi olmuyor yine de. kendimi yoruyorum farkındayım. birkaç gündür yine burnuma takmıştım kafayı ama dediğinizi dikkate alacağım kesinlikle. bir sınırı olmalı tekrar burun ameliyatını düşünmemeliyim. yüzümde genel bir asimetri var ve tamamen düzelmeyecek. burnum da buna uygun şekilde yapıldı. kusurlarımızla kendimizi sevebilmeye odaklanmamız gerek zor olsa da. nefes probleminiz de umarım çözülür. ben alerji sebebiyle nefes problemi yaşıyorum malesef. sürekli ilaçlar spreyler aşılar... sizin için de tüm içtenliğimle en hayırlısını diliyorum teknoloji geliştikçe sorunlarınız kısa sürede hallolur inşallah.

Valla Burbunuz çok hos Keske benm burnum böyle olsaydı ameliyat oldum ve burnumun içine ettim resmen insanlardan kaçar oldum
çok teşekkür ederim yorumunuz için ancak şunu söylemeliyim ki siz de fotoğraflarınızı atsanız veya reelde görsem sizin kendinizi gördüğünüz kadar kötü görünmeyecektir bana burnunuz. ben kaç tane kusur görüyorum ama insanlar olmuş işte gayet iyi diyor. bakış açısı önemli. ben kendimi güzel göremeyenlerdenim ama biliyorum ki dış gözler beni daha güzel görüyor (çoğu zaman) sizin için de eminim böyledir. umarım hakkınızda hayırlısı olur. revizyon olmak isterseniz iyi araştırın emin olmadan yatmayın o masaya. belki de zamanla pek de ihtiyacınızın olmadığını düşünürsünüz.

bunu da baya geç görmüşüm işe yarar mı bilmem ama cevaplayayım ameliyattan sonra sargılar tampon vs çıktığı zaman zaten ödemli oluyor hele kalın ciltlilerde çok fazla ödem oluyor kusur varsa da görülmez birkaç ay sonra netleşir. tam oturması 1-2 yıl sürüyor.. ama şunu söyleyeyim her iki ameliyatımda da önceki halimden daha iyi oldum. artısı eksisine bakarsak artılar fazla.

Gecmis olsun guzel gorunuyor doktorunuz kim?

doktorun kim?gayet iyi yapmış yat kalk dua et gerçekten kötü yapılmış burnun acısını ben iyi bilirim.

merhaba memnun musunuz burnunuzdan bende ameliyat olmak zorundayımda malesef

dr memet yazar

Artık tatmin oldum burnum istediğim kıvama gelmeye başladı iniyor şükür olsun doktorumlada konuşmuştum söz verdi eğer yıl sonuna kadar hâlâ mutsuzsan duzelticem dedi ama mutluyum artık boşuna ağlayıp sizlamisim çevrem çok beğeniyor olumlu yorumlar aldıkça daha mutlu oluyorum

L leleloura merhaba, benimde burnum kalın derili ameliyat olmak istiyorum. Ama ameliyat sonrasında burnum ödemden dolayı şimdikinden daha büyük görünür diye korkuyorum. Atel çıkınca burnunuz şimdiki halinden büyük müydü? Umarım istediğiniz sonucu almışsınızdır. Geçmiş olsun

merhaba evet kalın deride biraz fazla ödem oluyor doğru ama ameliyatta olabildiğince küçüldüyse (burun kemeri, burun kanatları vs) sonrasında oluşan ödem rahatsız edici olmuyor. şimdi benim revizyon olduğu için durum farklıydı burnumun sağ tarafındaki çöküklüğe kıkırdak eklendi o kısım normalden fazla şişti çok fazla ödem oldu o kısımda ama diğer kısımlarda pek ödem yoktu öyle söyleyeyim. yine de bi 6 ay ödemli görüneceğini kabullenmek lazım zaman geçtikçe güzelleşiyor burun.

Ameliyatlarinizi kim yapti, sora bilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…