Merhaba, bende maalesef iki kez ameliyat olupta hala istedigi sonuca ulasamayanlardanim :-( Ancak sunu söylemeliyimki ben iki ameliyatimida almanyada oldum. Sonuc icler acisi... ikinci ameliyatim subat 2015 teydi o yüzden yeni bir ameliyat icin bir sene beklemem gerekiyor. Bu arada tabiki intagramdan bende Doktorlari takip ediyorum. Özellikle Emre Ilhan, Baris Cakir ve Abdülkadir Göksel. Emre Ilhani gecen sene ekim ayinda aramama ragmen randevuyu agustos 2016 icin alabildim. Baris cakir ve Abdülkadir göksel ile 8 mart ta randevum var. Ilk önce hepsine muayene olmak istiyorum karar vermeden önce. Fiyatlar tabiki cok ucuk ama yapicak bisey yok sonucun iyi olmasini istiyorsam. Benim burnumdaki sorun sol ve sag profilin birbiriyle hic bir alakasinin olmamasi. iki taraftan o kadar farkliki burnum :-( Burun delikleri asari asimetrik :-( ve urun sirtim düz degil belirgin bir sislik var, belkide gecicek bilmiyorum... Nefes alma problemi yasiyorum ve ilk ameliyatimdan sonra sürekli burnum akiyor, bu sorunu yasayan baska birine hic rastlamadim, galiba sadece bende :-( yani iki ameliyat gecirdim ve suda iyiydi diyemiyorum. randevularima bir ay kaldi ve sürekli kafamda söylemi derler böylemi derler diye kuruyorum... benim hikayem böyle..[/QUOT
ankarada serdar öztürkü denemelisin bence bir arkadaşımla birlikte biz kendisisne revizyon ameliyatı olduk çok memnunuz canım şansın açık olsun inşaallah daha kötü olmadan çabucak kurtulursun senin yaşadıklarını bende yaşadım çok zor bir durum
Bence kesinlikle Baki Çokneşeli. Kuzeniminin daha kötü olan burnunu tan istediği hale getirdi ve çok memnun kaldı kuzenim.Revizyon burun ameliyatı ilk ameliyattan daha zor . Özellikle revizyon için doktor arayan arkadaşlarımız için bu konu faydalı olabileceğini sanıyorum. Revizyon ameliyatı geçiren arkadaşlarlar lütfen bize yardımcı olunuzBaşarılı doktor isimlerini bekliyoruz
ARkadaslar revizyon burun estetigi başarısı öyle kısa vadede değil uzun vadede belli olur 2 yıl olmadan burun oldu denilemez sonuçta bir omur yaşanılacak o burunla bu sebeple gerçek dürüst bir doktor garanti vermez dokularımız canlı ve iyileşmesi esnasında bükülebilir bir miktar eriyebilir ...be malesef deri skari yapisikliklari gelişebilir bu sebeple bence nefes problemi ve ciddi deformiteleri yoksa burnunuza revizyon düsünmeyin ...sağlam burunlar bile ilk ameliyatta çöküyor opere edilmiş buruna kim garanti verebilir ki 2 yıldır o yüZden göZlem süresi....hatta çok ünlü bir doktora ReviZyonu kimlere yapıyorsunuz dedim bana burnunu beğenmeyen ama deformitesi de olmayana nasihat edip gönderiyorum demişti..bu sebeple garanti burun yok ama tecrübeli el var yani ...........ve benim kanaatimce en az 3 hekimin fikri alınarak ve gerekirse görüşülen doktorların tespitlerini de bir sonraki doktora aktararak ilerlemeli çünkü bazen gerçekten sorunu ayni anda bütünüyle goremeyebikiyorlar....Ameliyat riskli ama çaresiz değil ve malesef üzülerek söylüyoru ilerleyen yıllar revizyon patlayacak cokkk uzun dönemlerde bile en iyi burunlar bile problem yasayabiliyor....en iyisi bu ose hic girmemek bence...
Geçmiş olsun bence bukadar karamsar olmamak gerekir ya benim burun ameliyatımın üzerinden kaç yıl geçti hala bir sorun yok çok şükür , problem çıkacaksa yada olmadıysa bir burun baştan belli oluyor bence yani senelerce beklemek gerekmez. Kardeşim de ilk ameliyatından 1,5 yıl sonrasında revizyon ameliyatı geçirdi fakat biz ilk aylarında yanlış giden birşeyler olduğunu anlamıştık. Revizyon bile olsa bence doğru hekimi bulduktan sonra çözülmeyecek birşey yokÜzgünüm ama öyle bu forumda caka satan süper oldu diyen kişiler şimdi 2.ye ameliyat oluyor. Malesef gerçekçi olmamız lazım...Burun bu oyuncak değil ki..İnaın bende moral verici şeyler yazmak isterim ama etrafımda bir hemşire ablam ve tıp okuyan kardeşim var bu konuda biraz daha bilinçli ilerlemeye çalışıyorum...kusura bakmayın
Cnm kardeşin kime ameliyat oldu acaba revizyon ameliyatını ve memnunumGeçmiş olsun bence bukadar karamsar olmamak gerekir ya benim burun ameliyatımın üzerinden kaç yıl geçti hala bir sorun yok çok şükür , problem çıkacaksa yada olmadıysa bir burun baştan belli oluyor bence yani senelerce beklemek gerekmez. Kardeşim de ilk ameliyatından 1,5 yıl sonrasında revizyon ameliyatı geçirdi fakat biz ilk aylarında yanlış giden birşeyler olduğunu anlamıştık. Revizyon bile olsa bence doğru hekimi bulduktan sonra çözülmeyecek birşey yok
Barış Çakır'a daha önce 2 başarısız ameliyat geçirip 3. Yü ona yıllar önce olmuş biriyle tanıştım. Burnunu doğal zannediyordum ben. Anlatınca çok şaşırdım, mükemmeldi ben bayıldım burnuna. Şimdi çok popüler olduğu için fiyatlarını aşırı yükseltti, dedi. Bunun üzerine aradım, hem çok geç randevu verdiler, hem de fiyat yüksek. Bana uymadı. Ama onun burunlarını ben de çok beğeniyorum. Yalnız revizyonda uzun süreli takip ettiği hastaların burunlarını görmek lazım. Gösterdi mi sana en az 1 yıllık revizyon burun resimleri?herkese merhaba, ben de revizyon için doktor arayışındayım, burnum çok kötü değil ama alt kısma, burun ucu altın eklenen kıkırdak belli oluyor, ve yandan az törpülendiği için yandan uzun (yüksek diyim) görünüyor, yani çokçok mutsuz değilim ama ufak dokunuşlarla çok daha doğal olabilir diye yıllardır aklımda...artık yaptırmak istiyorum. çünkü çok küçükken olmuştum ameliyatımı bir kaza sonucu olmam gerekmişti. bu nedenle şekil problemim olduğunu düşünüyorum. güncel öztürk ve barış çakır ile görüştüm revizyon için. fiyatlar gerçekten uçuk ama ikinci kez yapılacağı için çok titiz davranmak gerektiğini düşünüyorum. o yüzden paraya kıyıcam sonrasında mutsuz olmak çok tehlikeli.. benim endişem çok abartı bir değişiklik olmasını istemiyorum ufak dokunuşlarla düzeleceğini düşündüğüm sorunlarım var. ama yine de endişeliyim.. bu doktorlarla ilgili ne düşünüyorsunuz revizyon konusunda? barış çakır'ın kapalı ameliyat yapması çok hoşuma gitti, revizyon da olsa genelde kapalı yapıyorum, nadiren açık yapıyorum dedi. ama tavrı biraz kendini beğenmiş geldi bana. yani kendini biraz övdü filan, endişe ettim o yüzden. ama yaptığı burunları çok çok doğal buldum. çok ünlendiği için sanırım biraz tavrı küçümser gibiydi.. güncel öztürk ise harikaydı, bana vakit ayırdı nazikçe neler yapacağını anlattı. o da çok ünlü olmasına rağmen, çok nazik ve zarifti. tavır olarak mükemmeldi, yaptığı burunlara da bayıldım. ancak revizyon için açık ameliyat yapmamız gerekli kesinlikle diyince ondan vazgeçmek zorunda kaldım..
önerileriniz kimler revizyon için, barış çakır'a revizyon iyi mi sizce?
Barış Çakır'a daha önce 2 başarısız ameliyat geçirip 3. Yü ona yıllar önce olmuş biriyle tanıştım. Burnunu doğal zannediyordum ben. Anlatınca çok şaşırdım, mükemmeldi ben bayıldım burnuna. Şimdi çok popüler olduğu için fiyatlarını aşırı yükseltti, dedi. Bunun üzerine aradım, hem çok geç randevu verdiler, hem de fiyat yüksek. Bana uymadı. Ama onun burunlarını ben de çok beğeniyorum. Yalnız revizyonda uzun süreli takip ettiği hastaların burunlarını görmek lazım. Gösterdi mi sana en az 1 yıllık revizyon burun resimleri?
Ben barış Çakır'a olamam, tek sebep para değil, en önemlisi randevu verdiği tarihten sonra ameliyat olamam, çok geç. Gideceğim muayenede belki de ameliyat etmek istemeyecek. Onca beklediğim Zaman kaybı olacak. Ben ilk doktorum Eren taştana ameliyat olacağım. Artık hayırlısı. tabiki söz konusu revizyon olunca artık para en son sıraya geçiyor.bu arada kararliysaniz yaptirmak en iyisi.. zira her gecen gun fiyat cok daha artiyor baris beyin fiyatlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?