Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

Merhaba, bende maalesef iki kez ameliyat olupta hala istedigi sonuca ulasamayanlardanim :-( Ancak sunu söylemeliyimki ben iki ameliyatimida almanyada oldum. Sonuc icler acisi... ikinci ameliyatim subat 2015 teydi o yüzden yeni bir ameliyat icin bir sene beklemem gerekiyor. Bu arada tabiki intagramdan bende Doktorlari takip ediyorum. Özellikle Emre Ilhan, Baris Cakir ve Abdülkadir Göksel. Emre Ilhani gecen sene ekim ayinda aramama ragmen randevuyu agustos 2016 icin alabildim. Baris cakir ve Abdülkadir göksel ile 8 mart ta randevum var. Ilk önce hepsine muayene olmak istiyorum karar vermeden önce. Fiyatlar tabiki cok ucuk ama yapicak bisey yok sonucun iyi olmasini istiyorsam. Benim burnumdaki sorun sol ve sag profilin birbiriyle hic bir alakasinin olmamasi. iki taraftan o kadar farkliki burnum :-( Burun delikleri asari asimetrik :-( ve urun sirtim düz degil belirgin bir sislik var, belkide gecicek bilmiyorum... Nefes alma problemi yasiyorum ve ilk ameliyatimdan sonra sürekli burnum akiyor, bu sorunu yasayan baska birine hic rastlamadim, galiba sadece bende :-( yani iki ameliyat gecirdim ve suda iyiydi diyemiyorum. randevularima bir ay kaldi ve sürekli kafamda söylemi derler böylemi derler diye kuruyorum... benim hikayem böyle..

Reactions: sbf

Arkadaşlar yardımcı olur diye yazıyorum .
ARKADAŞIM Barış b3y ile görüştüm oncelikl3 çok sorunlu olan revizyon hastalarini kabul etmediğini ama bunu kişiyi kırmadan söylüyor.S3nin parani almak istemiyorum demiş...yoksa yaparım demek en kolayı demiş...sonra arkadaşım instagramdan haldun beyle hakan geceyle mesajlasmis hakan bey muayneme buyrun bir görelim demiş...Haldun bey üzülmeyin burunda olmayacak diye birşey yok sadece makul olmak lazım demiş.Eren beyin bur hastası sebebiyle onu elemiş ama yinede fikrini almak için görüşecekmiş...Emre beyin revizyon hastaları ile de görüşmüş ve 3 hasta da gayet memnun ama o burunlari biraz belli estetikli bulmuş öyle diyor...ama onu da listeye eklemiş...ve nuri soysal bey ile görüşecek önümüzdeki ay hic revizyon hastası ile konuşmamış ama primer vakalar çok başarılı diyor haberiniz olsun efendim

Bende revizyon düşünüyorum ama dr konusunda hiç fikrim yok olan varsa foto paylaşabilirmi eski ve yeni

Merhabalar, 3 yıl önce bi estetik cerraha ameliyat oldum. Artık nefes alamıyorum ve yamuk yumuk bir burnum var. Revizyon için kbb uzmanı arayışındayım. şimdiye kadar metin önerci, fikret ileri ve eren taştan ile görüştüm. belki bunların hepsi de başarılı olacak, ya da hiç biri olamayacak bilmiyorum ama ben tam bir güven duyamadım. Bazı işler de şans işi maalesef. arayışlarım sürüyor. herkese bol şans...

Bence kesinlikle Baki Çokneşeli. Kuzeniminin daha kötü olan burnunu tan istediği hale getirdi ve çok memnun kaldı kuzenim.

ARkadaslar revizyon burun estetigi başarısı öyle kısa vadede değil uzun vadede belli olur 2 yıl olmadan burun oldu denilemez sonuçta bir omur yaşanılacak o burunla bu sebeple gerçek dürüst bir doktor garanti vermez dokularımız canlı ve iyileşmesi esnasında bükülebilir bir miktar eriyebilir ...be malesef deri skari yapisikliklari gelişebilir bu sebeple bence nefes problemi ve ciddi deformiteleri yoksa burnunuza revizyon düsünmeyin ...sağlam burunlar bile ilk ameliyatta çöküyor opere edilmiş buruna kim garanti verebilir ki 2 yıldır o yüZden göZlem süresi....hatta çok ünlü bir doktora ReviZyonu kimlere yapıyorsunuz dedim bana burnunu beğenmeyen ama deformitesi de olmayana nasihat edip gönderiyorum demişti..bu sebeple garanti burun yok ama tecrübeli el var yani ...........ve benim kanaatimce en az 3 hekimin fikri alınarak ve gerekirse görüşülen doktorların tespitlerini de bir sonraki doktora aktararak ilerlemeli çünkü bazen gerçekten sorunu ayni anda bütünüyle goremeyebikiyorlar....Ameliyat riskli ama çaresiz değil ve malesef üzülerek söylüyoru ilerleyen yıllar revizyon patlayacak cokkk uzun dönemlerde bile en iyi burunlar bile problem yasayabiliyor....en iyisi bu ose hic girmemek bence...

çok moral verici yorum

Üzgünüm ama öyle bu forumda caka satan süper oldu diyen kişiler şimdi 2.ye ameliyat oluyor. Malesef gerçekçi olmamız lazım...Burun bu oyuncak değil ki..İnaın bende moral verici şeyler yazmak isterim ama etrafımda bir hemşire ablam ve tıp okuyan kardeşim var bu konuda biraz daha bilinçli ilerlemeye çalışıyorum...kusura bakmayın

Geçmiş olsun bence bukadar karamsar olmamak gerekir ya benim burun ameliyatımın üzerinden kaç yıl geçti hala bir sorun yok çok şükür , problem çıkacaksa yada olmadıysa bir burun baştan belli oluyor bence yani senelerce beklemek gerekmez. Kardeşim de ilk ameliyatından 1,5 yıl sonrasında revizyon ameliyatı geçirdi fakat biz ilk aylarında yanlış giden birşeyler olduğunu anlamıştık. Revizyon bile olsa bence doğru hekimi bulduktan sonra çözülmeyecek birşey yok

Cnm kardeşin kime ameliyat oldu acaba revizyon ameliyatını ve memnunum

herkese merhaba, ben de revizyon için doktor arayışındayım, burnum çok kötü değil ama alt kısma, burun ucu altın eklenen kıkırdak belli oluyor, ve yandan az törpülendiği için yandan uzun (yüksek diyim) görünüyor, yani çokçok mutsuz değilim ama ufak dokunuşlarla çok daha doğal olabilir diye yıllardır aklımda...artık yaptırmak istiyorum. çünkü çok küçükken olmuştum ameliyatımı bir kaza sonucu olmam gerekmişti. bu nedenle şekil problemim olduğunu düşünüyorum. güncel öztürk ve barış çakır ile görüştüm revizyon için. fiyatlar gerçekten uçuk ama ikinci kez yapılacağı için çok titiz davranmak gerektiğini düşünüyorum. o yüzden paraya kıyıcam sonrasında mutsuz olmak çok tehlikeli.. benim endişem çok abartı bir değişiklik olmasını istemiyorum ufak dokunuşlarla düzeleceğini düşündüğüm sorunlarım var. ama yine de endişeliyim.. bu doktorlarla ilgili ne düşünüyorsunuz revizyon konusunda? barış çakır'ın kapalı ameliyat yapması çok hoşuma gitti, revizyon da olsa genelde kapalı yapıyorum, nadiren açık yapıyorum dedi. ama tavrı biraz kendini beğenmiş geldi bana. yani kendini biraz övdü filan, endişe ettim o yüzden. ama yaptığı burunları çok çok doğal buldum. çok ünlendiği için sanırım biraz tavrı küçümser gibiydi.. güncel öztürk ise harikaydı, bana vakit ayırdı nazikçe neler yapacağını anlattı. o da çok ünlü olmasına rağmen, çok nazik ve zarifti. tavır olarak mükemmeldi, yaptığı burunlara da bayıldım. ancak revizyon için açık ameliyat yapmamız gerekli kesinlikle diyince ondan vazgeçmek zorunda kaldım..
önerileriniz kimler revizyon için, barış çakır'a revizyon iyi mi sizce?

Barış Çakır'a daha önce 2 başarısız ameliyat geçirip 3. Yü ona yıllar önce olmuş biriyle tanıştım. Burnunu doğal zannediyordum ben. Anlatınca çok şaşırdım, mükemmeldi ben bayıldım burnuna. Şimdi çok popüler olduğu için fiyatlarını aşırı yükseltti, dedi. Bunun üzerine aradım, hem çok geç randevu verdiler, hem de fiyat yüksek. Bana uymadı. Ama onun burunlarını ben de çok beğeniyorum. Yalnız revizyonda uzun süreli takip ettiği hastaların burunlarını görmek lazım. Gösterdi mi sana en az 1 yıllık revizyon burun resimleri?

merhaba, mesajin icin cok tesekkurler.. evetbaris bey bir iki resim gosterdi ve dogal gorunuyorlardi gayet. benim burnum ince derili bir burun kusulri cok kolay gosterebilir demisti. burnun cok kotu degil ve suankinden iyi olur dedi. asiri kendine guvenliydi yaptigi isleri begeniyorum ama uslubu biraz canimi sikti yaptiracaksan yaptir iste modundaydi. insan biraz ilgi bekliyor, guncel bey de oturup yarim saatini harcamadi ama nazikce neler yapilabilir anlatmisti. endisem yalnizca bu yonde. ne yapacagini anlatmadi yaptigi burunlari hizlica gosterdi vs. para konusunda haklisin yalniz pisman olmak ve riske atmak cok daha buyuk risk ve cok daha pahaliya cikabilirsin hatali bir estetikle.. bilemiyorum kararsizim

bu arada kararliysaniz yaptirmak en iyisi.. zira her gecen gun fiyat cok daha artiyor baris beyin fiyatlari
Ben barış Çakır'a olamam, tek sebep para değil, en önemlisi randevu verdiği tarihten sonra ameliyat olamam, çok geç. Gideceğim muayenede belki de ameliyat etmek istemeyecek. Onca beklediğim Zaman kaybı olacak. Ben ilk doktorum Eren taştana ameliyat olacağım. Artık hayırlısı. tabiki söz konusu revizyon olunca artık para en son sıraya geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…