• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

votetoda votetoda
ah süper bir konu arkadaşım :) iyi ki açtın.

benim de ilk ameliyatımın üzerinden 1 yıl 3ay geçti. ilk ameliyatımı ankarada nebil bozdoğan'a oldum. kendisi diğer ameliyatlarında nasıldır bilmiyorum ama burun konusunda asla önermiyorum. mutlaka memun olanlarda vardır ama ben memnun kalmadım. tabi ki eskisinden daha güzel bir burnum var ama burun sırtında kocaman bir leke ile! çok talihsizlikler yaşadım gerçekten kesinlikle burun için tercih edilmemeliymiş :KK61:

gelelim revizyon olayına. benim aklımdaki ve görüştüğüm doktorları sizlere söyleyeyim. birbirime faydamız dokunsun :)

1. Serdar Öztürk: 8000 TL'den başlıyor revizyon ameliyatları. Kendisini ilk görüşmede çok sevmiş, ikinci görüşmede nefret etmişimdir. Yaptığı burunlarıda dikkatli inceleyince hiç ama hiç beğenmedim. Şahsi fikrim uzak durulmasıdır.

2. Volkan Tayfur: 8000 TL'den başlıyormuş revizyon ameliyatları. Volkan beyi ilk ameliyatım için çok düşünmüş ama burda reklam amaçlı yorumları olduğunu okuyunca vazgeçmiştim. İş yerinden bi arkadaşım kendisine revizyon oldu ve çok çok sorunlu bir burnu vardı. Harka bir burun yaptı kendisine (8000 TL ödedi). Burnunda çöküntü de vardı, nefes sorunuda vardı... Ne ararsanız vardı kızlar ve cidden süpper bir burun yaptı. Ben onu görünce tabi ki hemen görüşmeye gittim. Kendisini çok sevdim. Kesinlikle ne yaptığını ve yapacağını bilen bir doktor. Bana güven verdi ama ameliyat konusunda kararsızım henüz.

3. Tevfik Sözen: Tüm ameliyatlarını 5000 TL'ye yapıyor. Kendisiyle geçtiğimiz haftalarda görüştüm. Çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan. Burnumda ne var ne yok söyledi bana. Kamera ile içine de baktık. Nefes sorunumun (ki ilk ameliyatımdan sonra oldu) neden olduğunu anlattı. Burun sırtındaki lekeyi söyledin .... şöyle olur böyle olur anlattı yani. kendisine çok güven duydum. Yağtığı bir çok burunu gördüm. Burun kemiğini çok kalın yaptığını düşünüyorum açıkcası ve o konuya müdahale etmeyi düşünüyorum :) onun dışında yaptığı burunlar hem sağlıklı hem güzel bence. ve fiyatı gerçekten çok uygun (ben ilk ameliyatımada 5000 vermiştim). Bir de tabi ki KBB olması beni çok güvende hissettiriyor. Volkan Bey konusunda tereddütüm şu an estetik cerrah olması. Yani ben revizyon ameliyatı konusunda KBB uzmanı düşünüyorum. Şimdilik Tevfik Bey ameliyat olmak istediğim bir doktor. Bütçem ona yetiyor diye de istiyorum açıkcası. Bi de çok tatlı kendisi gerçekten :cool:

4. Muhammet Dilber: 12000 TL'den başlıyormuş revizyon ameliyatları. Evet fiyat çok fazla :KK61: ama Muhammet Bey'in yaptığı burunlara aşık oluyorum resmen. Haftaya Ankara'ya geliyor kendisi ve randevu aldım muayene için. Büyük ihtimal görüştükten sonra kendisine olmaya karar vericem ama o kadar parayı nerden bulucam bilmiyorum :) Kendisinin KBB uzmanı olmasıda ayrıca artı benim için. Muhammet Bey'in yaptığı burunlar üzerine konuşmaya gerek yok sanırım. :KK36:

Benim doktor listem bunlar kızlar :) Şu an için Tevfik Bey'de karar kıldım ama hiiç acelem yok ameliyat için. 1 yıl daha beklersem kredi mredi çeker Muhammet Bey'e olurum ve büyük ihtimal öyle yapıcam. İlk ameliyatımda da param olmadığı için Nebil Bey'e oldum ve inanılmaz pişman oldum :KK34::KK61: yine aynı hatayı yapmak istemiyorum. Size de bekleyin ve istediğiniz doktora revizyon olun derim. Neticede 2. kez açılıyor o burun. 3. den allah korusun.

Hadi siz de benim gibi görüşlerinizi bildirin :KK25: de birbirimize faydamız dokunsun.
Araştırmalarınız ne durumda karar kıldınız mı ?
Bu listelediğiniz doktorlar Istanbul da mı çalışıyorlar Ankara da mı ?

bu başlık güzel olmuş arkadaşlar. ben de hikayemi anlatmak istiyorum. Yıllar yıllar önce ilk ameliyatımı EREN TAŞTAN'a oldum. Gerçekten mükemmel doğal bir burun yaptı, hiç ama hiç kimse ameliyat olduğumu anlamıyordu. Ama kısa bir süre sonra burnumun üst kemik kısmından gözlere doğru genişleme oldu, artık kemik mi kıkırdak mı nedir işte o şey kalınlaştı. Eren beye gittim, ufak bir operasyonla o genişlemeyi yanlardan törpüledimi naaptı bilmiyorum, düzeltti, çok kısa süreli bir işlem oldu. Amaaaa.... burnum birkaç ay sonra aynı şekilde yeniden o bölgede kalınlaşmaya başladı. Bu böyle devam edince ben 8-9 ay sonra Plastik Cerraha gitmeye karar verdim ve bir arkadaşımın önerisiyle MUHARREM DEMİROĞULLARI'na gittim, burundaki o kemiği kırmamız lazım dedi, kır dedim. Kırdı. Aradan 7 yıl geçti ve şu anda burnumun sağ yarısında kemik daha kalın, sağ yan orta kısımda çökme var ve burun ucunun sağ tarafında çökme var, burnumda sağ taraf kötü yani.
artık istanbulda yaşadığım için arada ankaraya gittikçe muharrem beye gittim, pek ilgilenmedi, sadece sus payı olarak burnumun çökük kısımlarına dolgu yaptı, ama tabi onlar da geçici çözüm. ve şimdilerde de öğreniyorum ki buruna dolgu hiç de sağlıklı bir uygulama değilmiş.
şimdi taşı toprağı altın istanbulda kendime revizyon doktoru arıyorum. bugün barış çakırı aradım, sekreter temmuza randevu verdi, ameliyat da olacak olursa ranevudan birkaç ay sonra olurmuş. ilk randevu 400tl, revizyon ortalama 20000tl mişşşş.
bu nasıl kader, napıcam ben:( dünya paraları veriyorsun defalarca, sonuç hiç. randevu bile alamadım, o dönem benim için mümkün değil, yani barış beyi eledim, şimdi yeni doktor arıyorum revizyonda gerçekten başarılı olsun.

Merhaba arkadaşlar ben daha önce iki kere cemal hocaya ameliyat olmuştum ama durum hala vasatti tekrar başka bir doktor araştırmaya başladım cunku aynı doktora guvenemiyordum. Bir suru doktor araştırdım tam pes etmek uzereydim en son Taşkın Yücel ile gorustum ilk gorusmede evet işte budur dedim burun ameliyatında en önemli durumlardan biri doktoruna guvenebilmek ve onunla rahat konuşabilmektir ve ben bu güveni taşkın hocadan aldim.işinde çok başarılı ilgili guleryuzlu bir doktor keske ilk once ona ameliyat olsaydim bu kadar sıkıntı cekmezdim nefes acisindanda goruntu acisindanda cok memnunum şuan çok iyi hissediyorum artik aynaya rahat bakabilecegim :) bende doktor arastırirken çok kafam karışmışti çok önemli bir seçim o yüzden ben doktorumdan çok memnun kaldım gorusmenizi tavsiye ederim..umarim yardimci olmusumdur..Kesinlikle Taşkın yücel diyorum.

Ben yurt dışında oldum. Kalın deriliyim. hemde çok. bu büyük sorun. Aklımda kesin kimse yok çünkü burnum yapılmaz. Bir NURI SOYSAL ile görüşmeyi düşünüyorum.

Yakup Avşar, Bariş Çakır, Fatih Dağdelen, Bekir Sivri zaten vezgeçtiler. A. Göksel ve Nazım Çerkeş ile anlaşamadık. İstediğimi yapamazlar.
Ben de revizyon için dr araştıryorum. 2 senedir bir sürü dr araştrdım en içime sineni Göksel Bey ama o da istnbulda benm için zor. Sen neden anlaşamadın göksel beyle çok sorunlu burunları gördüm şekil olarak istediğime en yakını o . Bi de Ankarada Eren Taştan var o da aklımda. Kbb ci olarak bunlar. Haldun Kamburoğlu da son yıllrda sıçrama yapmış resmen. Bikaç revizyon hastasıyla görüştüm öve öve bitiremiyolar. Görüşcem ben de haftaya kendisiyle. Ama benm burnum çook daha problemli. Tamamen kıkırdak eklemesiyle çözülecek türden. Riskli yani. O yüzden iki senedir bekliyorum. Revizyon olunca ve sorunlu bi burun olunca iyi drların fiyatları da maalesef yüksek oluyo. Göksel beyin bu yılki fiyatı 15000 tl. Tek fiyat oluyo onunki. Eren bey geçen sene bana 14000 demişti.

bu başlık güzel olmuş arkadaşlar. ben de hikayemi anlatmak istiyorum. Yıllar yıllar önce ilk ameliyatımı EREN TAŞTAN'a oldum. Gerçekten mükemmel doğal bir burun yaptı, hiç ama hiç kimse ameliyat olduğumu anlamıyordu. Ama kısa bir süre sonra burnumun üst kemik kısmından gözlere doğru genişleme oldu, artık kemik mi kıkırdak mı nedir işte o şey kalınlaştı. Eren beye gittim, ufak bir operasyonla o genişlemeyi yanlardan törpüledimi naaptı bilmiyorum, düzeltti, çok kısa süreli bir işlem oldu. Amaaaa.... burnum birkaç ay sonra aynı şekilde yeniden o bölgede kalınlaşmaya başladı. Bu böyle devam edince ben 8-9 ay sonra Plastik Cerraha gitmeye karar verdim ve bir arkadaşımın önerisiyle MUHARREM DEMİROĞULLARI'na gittim, burundaki o kemiği kırmamız lazım dedi, kır dedim. Kırdı. Aradan 7 yıl geçti ve şu anda burnumun sağ yarısında kemik daha kalın, sağ yan orta kısımda çökme var ve burun ucunun sağ tarafında çökme var, burnumda sağ taraf kötü yani.
artık istanbulda yaşadığım için arada ankaraya gittikçe muharrem beye gittim, pek ilgilenmedi, sadece sus payı olarak burnumun çökük kısımlarına dolgu yaptı, ama tabi onlar da geçici çözüm. ve şimdilerde de öğreniyorum ki buruna dolgu hiç de sağlıklı bir uygulama değilmiş.
şimdi taşı toprağı altın istanbulda kendime revizyon doktoru arıyorum. bugün barış çakırı aradım, sekreter temmuza randevu verdi, ameliyat da olacak olursa ranevudan birkaç ay sonra olurmuş. ilk randevu 400tl, revizyon ortalama 20000tl mişşşş.
bu nasıl kader, napıcam ben:KK43: dünya paraları veriyorsun defalarca, sonuç hiç. randevu bile alamadım, o dönem benim için mümkün değil, yani barış beyi eledim, şimdi yeni doktor arıyorum revizyonda gerçekten başarılı olsun.

Eren Taştan da neden öyle bir problem çıktı ya çok merak ettim. kaç sene oldu ona ameliyat olalı ?

Öncelikle tesekkur ediyorum konuyu acan arkadasimiza. Ben de revizyon için Eren Tastan'i düşünüyorum. Şubatta İstanbul'a gelecek yuzyuze gorusecegiz. Burnumda kikirdak eksikligi, yamukluk, cöküklük var. Bu yüzden riske atmak istemiyorum bu defa.

bende ilk ameliyatını 5 yıl önce oldum kızlar şimdi üst taraf cokuk ucu sarkık revizyon istiyorum ama dr arıyorum ama uvenemiyorum emre bey ve muhammet bey çoook pahalı asla düşünemem o kadar parayı bulmam imkansız bide neden bu kadar çok istiyorlar anlamış degilim.alpaslan yildirim bey var dün girustum kendisiyle istanbul da bagcilarda çok iyi ilgili bir dr f acede grubu var birçok hastasını gördüm başarılı tam istediğim burunlar yapmış revizyonsa da iyi bayağı ama gelgelelim bana ikinci ameliyat olacağı için o beğendiğim burunlar gibi olmayacağını söyledi buda beni düşündürüyor kulaktan kikirdak alacak fiyatta uygun sayılır 7 bin defi diğer dr kara göre hani istefigim gibi olacağını bilsem onuda dysunmiyecegim ama ucu düşük bir burun istemiyorum yani istediğim gibi olmayacaksa bu buruna ra yiyim kararsız kaldım bende off

bende ilk ameliyatını 5 yıl önce oldum kızlar şimdi üst taraf cokuk ucu sarkık revizyon istiyorum ama dr arıyorum ama uvenemiyorum emre bey ve muhammet bey çoook pahalı asla düşünemem o kadar parayı bulmam imkansız bide neden bu kadar çok istiyorlar anlamış degilim.alpaslan yildirim bey var dün girustum kendisiyle istanbul da bagcilarda çok iyi ilgili bir dr f acede grubu var birçok hastasını gördüm başarılı tam istediğim burunlar yapmış revizyonsa da iyi bayağı ama gelgelelim bana ikinci ameliyat olacağı için o beğendiğim burunlar gibi olmayacağını söyledi buda beni düşündürüyor kulaktan kikirdak alacak fiyatta uygun sayılır 7 bin defi diğer dr kara göre hani istefigim gibi olacağını bilsem onuda dysunmiyecegim ama ucu düşük bir burun istemiyorum yani istediğim gibi olmayacaksa bu buruna ra yiyim kararsız kaldım bende off

revizyon ameliyatı daha zor olduğu için ilk ameliyatlardan pahalı oluyor. 3. bir ameliyat istemiyorsan bence para bul ve en iyisine ameliyatını ol, en azından o saydıkların işinin arkasında durur diye düşünüyorum.

revizyon ameliyatı daha zor olduğu için ilk ameliyatlardan pahalı oluyor. 3. bir ameliyat istemiyorsan bence para bul ve en iyisine ameliyatını ol, en azından o saydıkların işinin arkasında durur diye düşünüyorum.
durumun olsa hiç düşünmem o parayı biriktirenemde çalışmıyorum çünkü emre bey de bazı burunları ameliyat elmiyormus diye duydum rusk almiyirmys

canım ben ankarada prof.dr.serdar öztürk e revizyon ameliyatı oldum daha sonrada bir arkadaşım oldu ilk ameliyatımdan sonra burnumda çökmeler oldu 2.ameliyatımı serdar hoca yaptı şimdi çok memnunum ayrıca burda telaffuz edilen rakamlar çok uçuk serdar hoca daha ucuza yapıyor bldiğim kadarıyla

canım ben ankarada prof.dr.serdar öztürk e revizyon ameliyatı oldum daha sonrada bir arkadaşım oldu ilk ameliyatımdan sonra burnumda çökmeler oldu 2.ameliyatımı serdar hoca yaptı şimdi çok memnunum ayrıca burda telaffuz edilen rakamlar çok uçuk serdar hoca daha ucuza yapıyor bldiğim kadarıyla
kaç tl ye maleiyat oldun? ne zaman ameliyat oldun? malum üzerinden 1 yıl geçmeden birşey anlamak zor, özellikle de reviyonda. bir de burnunda ne gibi problemler vardı da düzeldiler? kaburga veya kulaktan kıkırdak alındımı?

ankara mi bu dr fiyatı nedir peki ozel sen tazabilirsin sakıncası varsa ankara da halam var bir arkadadim var aslibda istesem gelebilirim.peki pladtik cerrahi mi kbb doktoru mu birdecresimini atabilirmisin

ankara mi bu dr fiyatı nedir peki ozel sen tazabilirsin sakıncası varsa ankara da halam var bir arkadadim var aslibda istesem gelebilirim.peki pladtik cerrahi mi kbb doktoru mu birdecresimini atabilirmisin
canım bu doktor ankarada plastik cerrahi pröfesörü aynızamanda plastik cerrahi bölüm başkanı biraz vakit ayırıp görüşmeni tavsiye ederim fiyatlarıda burada telaffuz edilenlerin neredeys yarı fiyatıdır tahmin ediyorum istersen özelden fotoğraflarımı gönderebilirim senin için inşaallah her şey çok güzel olur

canım bu doktor ankarada plastik cerrahi pröfesörü aynızamanda plastik cerrahi bölüm başkanı biraz vakit ayırıp görüşmeni tavsiye ederim fiyatlarıda burada telaffuz edilenlerin neredeys yarı fiyatıdır tahmin ediyorum istersen özelden fotoğraflarımı gönderebilirim senin için inşaallah her şey çok güzel olur
tabi gondersen sevinirim

Taşkın Yücel ile gorustun mu ben revizyon oldum 1 ay oldu çok memnunum

Back
X