- 1 Mart 2012
- 25
- 3
- 38
Araştırmalarınız ne durumda karar kıldınız mı ?votetoda
ah süper bir konu arkadaşım :) iyi ki açtın.
benim de ilk ameliyatımın üzerinden 1 yıl 3ay geçti. ilk ameliyatımı ankarada nebil bozdoğan'a oldum. kendisi diğer ameliyatlarında nasıldır bilmiyorum ama burun konusunda asla önermiyorum. mutlaka memun olanlarda vardır ama ben memnun kalmadım. tabi ki eskisinden daha güzel bir burnum var ama burun sırtında kocaman bir leke ile! çok talihsizlikler yaşadım gerçekten kesinlikle burun için tercih edilmemeliymiş
gelelim revizyon olayına. benim aklımdaki ve görüştüğüm doktorları sizlere söyleyeyim. birbirime faydamız dokunsun :)
1. Serdar Öztürk: 8000 TL'den başlıyor revizyon ameliyatları. Kendisini ilk görüşmede çok sevmiş, ikinci görüşmede nefret etmişimdir. Yaptığı burunlarıda dikkatli inceleyince hiç ama hiç beğenmedim. Şahsi fikrim uzak durulmasıdır.
2. Volkan Tayfur: 8000 TL'den başlıyormuş revizyon ameliyatları. Volkan beyi ilk ameliyatım için çok düşünmüş ama burda reklam amaçlı yorumları olduğunu okuyunca vazgeçmiştim. İş yerinden bi arkadaşım kendisine revizyon oldu ve çok çok sorunlu bir burnu vardı. Harka bir burun yaptı kendisine (8000 TL ödedi). Burnunda çöküntü de vardı, nefes sorunuda vardı... Ne ararsanız vardı kızlar ve cidden süpper bir burun yaptı. Ben onu görünce tabi ki hemen görüşmeye gittim. Kendisini çok sevdim. Kesinlikle ne yaptığını ve yapacağını bilen bir doktor. Bana güven verdi ama ameliyat konusunda kararsızım henüz.
3. Tevfik Sözen: Tüm ameliyatlarını 5000 TL'ye yapıyor. Kendisiyle geçtiğimiz haftalarda görüştüm. Çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan. Burnumda ne var ne yok söyledi bana. Kamera ile içine de baktık. Nefes sorunumun (ki ilk ameliyatımdan sonra oldu) neden olduğunu anlattı. Burun sırtındaki lekeyi söyledin .... şöyle olur böyle olur anlattı yani. kendisine çok güven duydum. Yağtığı bir çok burunu gördüm. Burun kemiğini çok kalın yaptığını düşünüyorum açıkcası ve o konuya müdahale etmeyi düşünüyorum :) onun dışında yaptığı burunlar hem sağlıklı hem güzel bence. ve fiyatı gerçekten çok uygun (ben ilk ameliyatımada 5000 vermiştim). Bir de tabi ki KBB olması beni çok güvende hissettiriyor. Volkan Bey konusunda tereddütüm şu an estetik cerrah olması. Yani ben revizyon ameliyatı konusunda KBB uzmanı düşünüyorum. Şimdilik Tevfik Bey ameliyat olmak istediğim bir doktor. Bütçem ona yetiyor diye de istiyorum açıkcası. Bi de çok tatlı kendisi gerçekten
4. Muhammet Dilber: 12000 TL'den başlıyormuş revizyon ameliyatları. Evet fiyat çok fazlaama Muhammet Bey'in yaptığı burunlara aşık oluyorum resmen. Haftaya Ankara'ya geliyor kendisi ve randevu aldım muayene için. Büyük ihtimal görüştükten sonra kendisine olmaya karar vericem ama o kadar parayı nerden bulucam bilmiyorum :) Kendisinin KBB uzmanı olmasıda ayrıca artı benim için. Muhammet Bey'in yaptığı burunlar üzerine konuşmaya gerek yok sanırım.
Benim doktor listem bunlar kızlar :) Şu an için Tevfik Bey'de karar kıldım ama hiiç acelem yok ameliyat için. 1 yıl daha beklersem kredi mredi çeker Muhammet Bey'e olurum ve büyük ihtimal öyle yapıcam. İlk ameliyatımda da param olmadığı için Nebil Bey'e oldum ve inanılmaz pişman oldumyine aynı hatayı yapmak istemiyorum. Size de bekleyin ve istediğiniz doktora revizyon olun derim. Neticede 2. kez açılıyor o burun. 3. den allah korusun.
Hadi siz de benim gibi görüşlerinizi bildirinde birbirimize faydamız dokunsun.
Bu listelediğiniz doktorlar Istanbul da mı çalışıyorlar Ankara da mı ?