Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

Herkese mrb..yillardir dr. Arayisi icindeyim..bu hafta icerisinde teoman dogan ve guncel ozturkle randevum var..baris cakir tarihi cok gec oyuzden eledim..ilk ameliyatim olucak..cok heyecanli ve hala kararsizim..isimlerle ilgili bilgi ve fikir paylasirsaniz sevinirim..

Burada revizyonu konuşuyoruz ama. İlk ameliyatın için bir sürü başlık var zaten.

Burada revizyonu konuşuyoruz ama. İlk ameliyatın için bir sürü başlık var zaten.

merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?

inşallah çok iyi olur sizin için. benim için tarih çok da önemli olmadığı için şuan en ağır basan barış çakır.. ilk ameliyatım açık ameliyattı ve çok zor oturmuştu. kapalı olmasını istediğim için barış bey kapalı yapabileceğini söyledi..açıkta bir daha kesi izi olmasını istemiyorum. ilki çok küçük yaşta olmuş olmama rağmen hafif duruyor (çok zor belirsiz gibi oldu yıllar sürdü)

inşallah memnun kalırım.. araştırdıkça yeni isimler keşfediyorum muhammet dilber'den de çok memnun kalıyorlar mesela. ama bilemiyorum.. emre ilhan'ın revizyonda iyi olduğunu duydum ama yaptığı burunların genelde aynı gibi göründüğünü düşünüyorum..

kafam karışıyor..

çok faydalı olmuş gerçekten bumesaj,içinize sinen muhammet beyse ona olun derim para için değiştirince mutsuz olursanız kötü olur.. biraz zaman verip para biriktirmek daha mantıklı giibi geliyor bana.. bu arada muhammet bey'i çok duymaya başladım. revizyon konusunda iyi midir?

Revizyon konusunda Ankara'dan Doç. Dr. Eren Taştan'ı araştırmanızı öneririm.Burun revizyonu ile ilgili geliştirdiği 3 yeni tekniği olduğunu biliyorum.(Literatür tarayabilirsiniz) Kendi ameliyat deneyimimi onun adına açılmış forumda uzunca paylaştım.Herkese bol şans.

Literatür taramasını nasıl yapıyoruz acaba? link verebilir misiniz?

Reactions: sbf
Ya arkadaşlar revizyon çok zor iyi araştırıp ona gore hareket etmek gerekiyor ve beb şunu farkettim birinin yere göğe sigdiramadigini bir baskasi bir kaşık suda bogacak ..o kadar üç durumlar var yani her doktorun revizyon hastası var önemli olan revizyon oranı ihtimalin en az hekimi bulmak

Reactions: eoe

Canim tesekkur ederim...

Ben bu yazidan sonra Eren Tastan ile de gorustum. Eren Bey'in hic reklami yok cunku ihtiyaci yok. Muayneye giderseniz size de detayli sekilde anlatir zaten. Ben daha fazla para kazanmanin degil daha iyi is ve burun yapmanin derdindeyim diyor kendisi ve cok dogru bir politikasi var. Gercekten literature gecmis yaptillari. Bana ne burunlar gosterdi size anlatamam. Agzim acik kaldi yemin ederim ve su an ki burnuma sukrettim Yani ozetle kendisi su an benim icin en ama en birinci doktor. Fiyati ise 13bin civari demisti te aralik ayinda. Zamsiz hali yani :) O fiyata araba alirsin kizim diyorum bi taraftan bi taraftan da sacmalama diyorum guzel burun daha havali

yalnızca ankara'da mı yapıyor ameliyatları?
bir araştırayım ilkkez duyuyorum ismini.. hep emre ilhan, güncel öztürk ve barış çakır çok konuşuluyor.

mutlaka incelemeye alıyorum o halde
muhammet dilber'i duydunuz mu? o da çok övülüyor.

Ben açıkçası muayene sırasında ekranda gösterilen öncesi/sonrası fotolarına bakarak karar vermemek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü en başarılı işlerini gösterdiklerini düşünüyorum. bu da doğal tabiki. İlk doktorumda bakmış ve çok beğenmiştim. Noldu? Yalan oldu...

muhammet dilber benim alıntı yaptığınız bir önceki yorumumda var zaten :) o da çok amelşyat olmak istediğim bir doktor ama bir kaç başarısız burun gördüm. biraz vazgeçtim ama bence o da güvenilir. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama muhammet bey beni direk telefonla arayıp drumumu sormuştu. bana çok cana yakın gelmişti ve kendimi güvende hissettmiştim :)

ah afedersin. evet tekrar okudum şimdi durumunu mu sormuştu ? onu anlamadım ne demek istemiş? ya onunla da görüşmek ve bakmak istiyorum ameliyat resimlerine ama muayenesi ücretliymiş. çok lüzumsuz geliyor neredeyse tüm doktorlar ücretsizken. merak ettim doğrusu.. barış çakır ile ilgili tek endişem biraz ukalamsı olması

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.Bende de aynı dert var ilk ameliyatımdan sonra nefes problemi ve surekli burun ve geniz akıntısı başladı şimdi 2.ameliyatı olmaya korkuyorum doktor arıyorum Revizyonda başarılı emre ilhanı çok duyuyorum dediginiz gibi randevuları geç veriyor. umarım burda dogru dokturu buluruz.Arkadaşalar nefes sorunu ile ilgili bilgileri paylaşırsalar doktor tavsiyesi olan çok sevinirim.

Ben Eren beye ameliyat olacağım, en çok revizyonu o yapıyor, ilk ameliyatım başarısızdı ama yine de Eren bey bana güven veriyor. Umarım yanılmam. Ama bir yandan da Eren taştana revizyon olmuş ve bunun da üzerinden en az 8-9 ay gecmiş birilerini bulsam, görsem içim Nasıl ferahlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…