Burada revizyonu konuşuyoruz ama. İlk ameliyatın için bir sürü başlık var zaten.Herkese mrb..yillardir dr. Arayisi icindeyim..bu hafta icerisinde teoman dogan ve guncel ozturkle randevum var..baris cakir tarihi cok gec oyuzden eledim..ilk ameliyatim olucak..cok heyecanli ve hala kararsizim..isimlerle ilgili bilgi ve fikir paylasirsaniz sevinirim..
Burada revizyonu konuşuyoruz ama. İlk ameliyatın için bir sürü başlık var zaten.Herkese mrb..yillardir dr. Arayisi icindeyim..bu hafta icerisinde teoman dogan ve guncel ozturkle randevum var..baris cakir tarihi cok gec oyuzden eledim..ilk ameliyatim olucak..cok heyecanli ve hala kararsizim..isimlerle ilgili bilgi ve fikir paylasirsaniz sevinirim..
merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?Geçmiş olsun bence bukadar karamsar olmamak gerekir ya benim burun ameliyatımın üzerinden kaç yıl geçti hala bir sorun yok çok şükür , problem çıkacaksa yada olmadıysa bir burun baştan belli oluyor bence yani senelerce beklemek gerekmez. Kardeşim de ilk ameliyatından 1,5 yıl sonrasında revizyon ameliyatı geçirdi fakat biz ilk aylarında yanlış giden birşeyler olduğunu anlamıştık. Revizyon bile olsa bence doğru hekimi bulduktan sonra çözülmeyecek birşey yok
Ben barış Çakır'a olamam, tek sebep para değil, en önemlisi randevu verdiği tarihten sonra ameliyat olamam, çok geç. Gideceğim muayenede belki de ameliyat etmek istemeyecek. Onca beklediğim Zaman kaybı olacak. Ben ilk doktorum Eren taştana ameliyat olacağım. Artık hayırlısı. tabiki söz konusu revizyon olunca artık para en son sıraya geçiyor.
votetoda
ah süper bir konu arkadaşım :) iyi ki açtın.
benim de ilk ameliyatımın üzerinden 1 yıl 3ay geçti. ilk ameliyatımı ankarada nebil bozdoğan'a oldum. kendisi diğer ameliyatlarında nasıldır bilmiyorum ama burun konusunda asla önermiyorum. mutlaka memun olanlarda vardır ama ben memnun kalmadım. tabi ki eskisinden daha güzel bir burnum var ama burun sırtında kocaman bir leke ile! çok talihsizlikler yaşadım gerçekten kesinlikle burun için tercih edilmemeliymiş
gelelim revizyon olayına. benim aklımdaki ve görüştüğüm doktorları sizlere söyleyeyim. birbirime faydamız dokunsun :)
1. Serdar Öztürk: 8000 TL'den başlıyor revizyon ameliyatları. Kendisini ilk görüşmede çok sevmiş, ikinci görüşmede nefret etmişimdir. Yaptığı burunlarıda dikkatli inceleyince hiç ama hiç beğenmedim. Şahsi fikrim uzak durulmasıdır.
2. Volkan Tayfur: 8000 TL'den başlıyormuş revizyon ameliyatları. Volkan beyi ilk ameliyatım için çok düşünmüş ama burda reklam amaçlı yorumları olduğunu okuyunca vazgeçmiştim. İş yerinden bi arkadaşım kendisine revizyon oldu ve çok çok sorunlu bir burnu vardı. Harka bir burun yaptı kendisine (8000 TL ödedi). Burnunda çöküntü de vardı, nefes sorunuda vardı... Ne ararsanız vardı kızlar ve cidden süpper bir burun yaptı. Ben onu görünce tabi ki hemen görüşmeye gittim. Kendisini çok sevdim. Kesinlikle ne yaptığını ve yapacağını bilen bir doktor. Bana güven verdi ama ameliyat konusunda kararsızım henüz.
3. Tevfik Sözen: Tüm ameliyatlarını 5000 TL'ye yapıyor. Kendisiyle geçtiğimiz haftalarda görüştüm. Çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan. Burnumda ne var ne yok söyledi bana. Kamera ile içine de baktık. Nefes sorunumun (ki ilk ameliyatımdan sonra oldu) neden olduğunu anlattı. Burun sırtındaki lekeyi söyledin .... şöyle olur böyle olur anlattı yani. kendisine çok güven duydum. Yağtığı bir çok burunu gördüm. Burun kemiğini çok kalın yaptığını düşünüyorum açıkcası ve o konuya müdahale etmeyi düşünüyorum :) onun dışında yaptığı burunlar hem sağlıklı hem güzel bence. ve fiyatı gerçekten çok uygun (ben ilk ameliyatımada 5000 vermiştim). Bir de tabi ki KBB olması beni çok güvende hissettiriyor. Volkan Bey konusunda tereddütüm şu an estetik cerrah olması. Yani ben revizyon ameliyatı konusunda KBB uzmanı düşünüyorum. Şimdilik Tevfik Bey ameliyat olmak istediğim bir doktor. Bütçem ona yetiyor diye de istiyorum açıkcası. Bi de çok tatlı kendisi gerçekten
4. Muhammet Dilber: 12000 TL'den başlıyormuş revizyon ameliyatları. Evet fiyat çok fazlaama Muhammet Bey'in yaptığı burunlara aşık oluyorum resmen. Haftaya Ankara'ya geliyor kendisi ve randevu aldım muayene için. Büyük ihtimal görüştükten sonra kendisine olmaya karar vericem ama o kadar parayı nerden bulucam bilmiyorum :) Kendisinin KBB uzmanı olmasıda ayrıca artı benim için. Muhammet Bey'in yaptığı burunlar üzerine konuşmaya gerek yok sanırım.
Benim doktor listem bunlar kızlar :) Şu an için Tevfik Bey'de karar kıldım ama hiiç acelem yok ameliyat için. 1 yıl daha beklersem kredi mredi çeker Muhammet Bey'e olurum ve büyük ihtimal öyle yapıcam. İlk ameliyatımda da param olmadığı için Nebil Bey'e oldum ve inanılmaz pişman oldumyine aynı hatayı yapmak istemiyorum. Size de bekleyin ve istediğiniz doktora revizyon olun derim. Neticede 2. kez açılıyor o burun. 3. den allah korusun.
Hadi siz de benim gibi görüşlerinizi bildirinde birbirimize faydamız dokunsun.
Literatür taramasını nasıl yapıyoruz acaba? link verebilir misiniz?Revizyon konusunda Ankara'dan Doç. Dr. Eren Taştan'ı araştırmanızı öneririm.Burun revizyonu ile ilgili geliştirdiği 3 yeni tekniği olduğunu biliyorum.(Literatür tarayabilirsiniz) Kendi ameliyat deneyimimi onun adına açılmış forumda uzunca paylaştım.Herkese bol şans.
çok faydalı olmuş gerçekten bumesaj,içinize sinen muhammet beyse ona olun derim para için değiştirince mutsuz olursanız kötü olur.. biraz zaman verip para biriktirmek daha mantıklı giibi geliyor bana.. bu arada muhammet bey'i çok duymaya başladım. revizyon konusunda iyi midir?
Canim tesekkur ederim...
Ben bu yazidan sonra Eren Tastan ile de gorustum. Eren Bey'in hic reklami yok cunku ihtiyaci yok. Muayneye giderseniz size de detayli sekilde anlatir zaten. Ben daha fazla para kazanmanin degil daha iyi is ve burun yapmanin derdindeyim diyor kendisi ve cok dogru bir politikasi var. Gercekten literature gecmis yaptillari. Bana ne burunlar gosterdi size anlatamam. Agzim acik kaldi yemin ederim ve su an ki burnuma sukrettimYani ozetle kendisi su an benim icin en ama en birinci doktor. Fiyati ise 13bin civari demisti te aralik ayinda. Zamsiz hali yani :) O fiyata araba alirsin kizim diyorum bi taraftan bi taraftan da sacmalama diyorum guzel burun daha havali
yalnızca ankara'da mı yapıyor ameliyatları?
bir araştırayım ilkkez duyuyorum ismini.. hep emre ilhan, güncel öztürk ve barış çakır çok konuşuluyor.
mutlaka incelemeye alıyorum o halde
muhammet dilber'i duydunuz mu? o da çok övülüyor.
muhammet dilber benim alıntı yaptığınız bir önceki yorumumda var zaten :) o da çok amelşyat olmak istediğim bir doktor ama bir kaç başarısız burun gördüm. biraz vazgeçtim ama bence o da güvenilir. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama muhammet bey beni direk telefonla arayıp drumumu sormuştu. bana çok cana yakın gelmişti ve kendimi güvende hissettmiştim :)
bu başlık güzel olmuş arkadaşlar. ben de hikayemi anlatmak istiyorum. Yıllar yıllar önce ilk ameliyatımı EREN TAŞTAN'a oldum. Gerçekten mükemmel doğal bir burun yaptı, hiç ama hiç kimse ameliyat olduğumu anlamıyordu. Ama kısa bir süre sonra burnumun üst kemik kısmından gözlere doğru genişleme oldu, artık kemik mi kıkırdak mı nedir işte o şey kalınlaştı. Eren beye gittim, ufak bir operasyonla o genişlemeyi yanlardan törpüledimi naaptı bilmiyorum, düzeltti, çok kısa süreli bir işlem oldu. Amaaaa.... burnum birkaç ay sonra aynı şekilde yeniden o bölgede kalınlaşmaya başladı. Bu böyle devam edince ben 8-9 ay sonra Plastik Cerraha gitmeye karar verdim ve bir arkadaşımın önerisiyle MUHARREM DEMİROĞULLARI'na gittim, burundaki o kemiği kırmamız lazım dedi, kır dedim. Kırdı. Aradan 7 yıl geçti ve şu anda burnumun sağ yarısında kemik daha kalın, sağ yan orta kısımda çökme var ve burun ucunun sağ tarafında çökme var, burnumda sağ taraf kötü yani.
artık istanbulda yaşadığım için arada ankaraya gittikçe muharrem beye gittim, pek ilgilenmedi, sadece sus payı olarak burnumun çökük kısımlarına dolgu yaptı, ama tabi onlar da geçici çözüm. ve şimdilerde de öğreniyorum ki buruna dolgu hiç de sağlıklı bir uygulama değilmiş.
şimdi taşı toprağı altın istanbulda kendime revizyon doktoru arıyorum. bugün barış çakırı aradım, sekreter temmuza randevu verdi, ameliyat da olacak olursa ranevudan birkaç ay sonra olurmuş. ilk randevu 400tl, revizyon ortalama 20000tl mişşşş.
bu nasıl kader, napıcam bendünya paraları veriyorsun defalarca, sonuç hiç. randevu bile alamadım, o dönem benim için mümkün değil, yani barış beyi eledim, şimdi yeni doktor arıyorum revizyonda gerçekten başarılı olsun.[/QUOT
Merhaba, bende maalesef iki kez ameliyat olupta hala istedigi sonuca ulasamayanlardanim :-( Ancak sunu söylemeliyimki ben iki ameliyatimida almanyada oldum. Sonuc icler acisi... ikinci ameliyatim subat 2015 teydi o yüzden yeni bir ameliyat icin bir sene beklemem gerekiyor. Bu arada tabiki intagramdan bende Doktorlari takip ediyorum. Özellikle Emre Ilhan, Baris Cakir ve Abdülkadir Göksel. Emre Ilhani gecen sene ekim ayinda aramama ragmen randevuyu agustos 2016 icin alabildim. Baris cakir ve Abdülkadir göksel ile 8 mart ta randevum var. Ilk önce hepsine muayene olmak istiyorum karar vermeden önce. Fiyatlar tabiki cok ucuk ama yapicak bisey yok sonucun iyi olmasini istiyorsam. Benim burnumdaki sorun sol ve sag profilin birbiriyle hic bir alakasinin olmamasi. iki taraftan o kadar farkliki burnum :-( Burun delikleri asari asimetrik :-( ve urun sirtim düz degil belirgin bir sislik var, belkide gecicek bilmiyorum... Nefes alma problemi yasiyorum ve ilk ameliyatimdan sonra sürekli burnum akiyor, bu sorunu yasayan baska birine hic rastlamadim, galiba sadece bende :-( yani iki ameliyat gecirdim ve suda iyiydi diyemiyorum. randevularima bir ay kaldi ve sürekli kafamda söylemi derler böylemi derler diye kuruyorum... benim hikayem böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?