Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

Eren Bey ocakta Istanbulda olacak. Ama kalın deride nasıl olduğunu çözemedim

Doktor kalmadı nerdeyse hepsini saydınız. Emre Ilhan çok pahalı ve randevuları çok geç veriyor, Abdülkadir Göksel de çok ucuz değil ama memnun olan çok, Tevfik Sözen'e revizyon olup memnun kalanlar vardı burda yanlış hatırlamıyorsam arkadaşınızş eklinden mi memnun kalmamış ? Bekir Sivride var revizyonda iyiymiş hem de Istanbulda kendisi.

Aynen canım. Bekir Bey vazgeçti. Onun yaptığı burunları çok beğeniyorum. Arkadaşım başka doktora oldu Tevfik Beye değil. Ama Tevfik Bey başarılı mı revizyonda ? Çok genç gibi. NURİ SOYSALA ameliyat olan var mı ?

Bekir beyin vazgeçmesi kötü oldu ama neden istemedi ki gerekçesi neymiş ?
Tevfik Sözene arkadaşım ameliyat oldu ve çoooooooooook mutsuz yazınca şaşırdım, ona revizyon olanlar memnunlarmış ama tabi görmeden net bir şey söylemek mümkün değil. Evet genç ama başarıyı yaşa bağlamayın Bekir bey de genç ama sevilen ve başarılı kabul edilen bir doktor.

Onu yanlış yazdım. Yanlış biliyordum. Başka birisine ameliyat oldu. Burnum zor. Tevfik Hoca yapamaz bence. Instagramdaki burunları bana göre değil. Benim tarzım değil.

Onu yanlış yazdım. Yanlış biliyordum. Başka birisine ameliyat oldu. Burnum zor. Tevfik Hoca yapamaz bence. Instagramdaki burunları bana göre değil. Benim tarzım değil.
Önemli olan size güven veren, istediğiniz burnu yapacak doktoru bulmak ha adı Tevfik Sözen, Bekir Sivri ya da başkası olmuş önemli değil. Galiba liste yapıp bir bir elemekten başka çare yok.

Kızlar lütfen sizde paylaşın kimi düşünüyorsunuz Var mı başarılı revizyon geçiren arkadaşlar

Reactions: eoe
Canım fiyatlar cok fazla degilmi? Bir burun için bence çok fazla.

Ben de revizyon ameliyati olmak istiyorum...muhammet bey whatsaptan fotog. Atmami istedi..yariyil tatiline de randevu verecekler.yalniz muhammet bey hem tasarim yapmiyor ondan korkiyorun..ameliyat sonraai kotu aurprizle karsilasmak istemiyorum ve de amelyat ucretleri neden bu kadar ucuk anlamadim...off yaaa...

Emre ilhani da dusunuyorum yalniz cok gec randevu veriliyor ve baris cakirdan da 26 ocak a randevu aldim..gorusucem bakalim..gorusmeden karar vermek istemiyorum..

Kizlar revizyonda kikirdak dışardan alinabilir mi yani başka birisinin. Öyle bir şey duydunuz mu?

Kizlar revizyonda kikirdak dışardan alinabilir mi yani başka birisinin. Öyle bir şey duydunuz mu?

merhaba hasta kendi kaburga veya kulağından kıkırdak alınmasını istemezse kadavradan kıkırdak alınabiliyormuş doktorumla konuşurken böyle söyledi ayrıca internette araştırma yaparken de okumuştum bunu

ama kesinlikle tavsiye etmiyor konuştuğum doktorlar. çünkü vücut hemen olmasa bile dokuyu kabul etmeyebiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…