Revizyon burun ameliyati - başarılı doktorlar

Muhammet bey ucretsizdi canim. Emin misin?

Ya askinda akkima sey geldi. Istanbuldaki unlu doktorlarin hepsi benim bir arkadasimi geri cevirdiler. Arkadasimin cok skrunlu bir burnu vardi. Hem sekil hem nefes kotuydu. Emre ilhandan muhammet beyden baris cakira kadar gitti ve geri cevirdiler. Bu benim yeni aklima geldi. Kbb uzmani olarak geri cevirmeleri cok tuhafima gitmisti. Istanbulda 2 ay kadar omce siradan bir doktora ameliyat oldu ve gayet memnun. Unlu ve meshur doktorlara guvenmemeye karar verdim.

Canim gecmis olsun...

Biraz ucu uzun kalmis gibi ama baska acilardan da grmek lazim tabi. Gayet dogal durdugunuda soylemem lazim tabi.
Aynen katılıyorum. Hem önden hem yandan da görmeli, yüzündeki uyumu ise sen daha iyi bilirsin.revizyona bir girdimi bir daha çıkamama durumu da var.

Ewet eskidende ucu böyleydi sadece kemeri düzeltmiş ne bilim hiç hoşuma gitmiyor

Arkadaşlar Nuri Soysala revizyon olan birisi var mı ? Acibadem International hastanesinde çalışıyor.

osman latifoğlu ve ahmet ışıkdemirin hastaları varmı acaba yazarsanz çok sevinirim
Merhaba.Ben 7 yil once Osman Latifogluna burun ameliyati yaptirdim.Burnuma torpuleme islemi yapildi.Yaklasik 2 yil sonra doktorum kucuk bir torpuleme islemi daha yapti.yine 1.5 yil sonra burnumun sag tarafinda onceleri kucuk bir sivilce gibi daha sonralari daha da buyuyen bir cikinti olustu.onceki halinden cok memnundum ama bu cikinti nasil oldu bilemiyorum kimsede de boyle bir sikayet gormedim.Osman hocaya tekrar gittim ve duzenli araliklarla igne yapti ve o boncuk gibi cikinti gecti.ama malesef 1 yil sonra tekrar etti.ve artik doktorum cozum de uretemedi.diger islemleri nasildir bilemiyorum ama benim ameliyat sonucum bu.Daha sonra Mehmet uzuna gittim fakat tecrubelerini asan bir durum oldugunu soyledi ve Suhan Ayhani onerdi.
simdi hangi doktora gidecegimi bilemiyorum.boyle bir sikayeti olupta duzelttiren bir arkadas var ise bilgi verirse cok memnun olurum

Merhaba.Ben de doktor arayisi icindeyim. Aslinda unlu olmasi gerekmez tanidik aile dostumuz bi doktorun oneridigi kisiye olacagim revizyonumu. Fakat yine de arastiriyorum bu burnun oluru nedir.onden yamuk olan kemik duzeltilir mi, burun inceltilir mi? burun ucu inceltilip kibar yapilabilir mi vs vs.... derim kalin mi ince mi bilmiyorum yaklask 5.5-6 ay once 2. revzyonumu oldum su an sis sanirim daha kalin gibi geliyor ama 3. revzyon icin gorustugum bi doktor derin ameliyata uygun tam istedigimiz gibi demisti su an patlican gibi durdugu icin supheliyim.burnumda cokme vs yok ici kikirdak doludur eminim fakat bu burun ucum uzun ve tombul gibi. burun sirtim genis ve yamuk. bunu duzeltebilecek, ince kibar bir burun yapabilecek doktor tavsiyeleriniz var midir istanbulda? hatta bana ozelden doktor ismiyle foto yollayabilen olursa cok sevinirim...

eren beye revizyon ameliyatımı oldum. henüz 9-10 günlük, tamponlar alındı, bandajlı hala, tombiş burnumla avatara benziyorum. ameliyatım iyi geçmiş, daha önce yaşadığım kemik kalınlaşması ve kıkırdak çökmesi durumlarını tekrar yaşama ihtimalimin sıfır olduğunu söyledi, çok mutluyum, güvenirim öyle hemen herkese:) tam 1 yıl sonra yeniden buraya yazıp revizyon derdinden herkesi kurtaracağım. inşallah bir sorun yaşamam, sizler de en doğru doktoru bulursunuz umarım. 1 yıl sonra görüşmek üzere

1 yil cok bandajlar acildigi zaman, 1.ay, 3. ay ve 6. ay yorumlarinizi da bekliyoruzzz :))

Ben de burun ucu icin revizyon ariyorum. Asimetrik duruyor ve kikirdaklari daha duzgun yerlestirseler duzelecekmis gibi geluyor. Bunun icin doktor onerisi olan var mi?

çok geçmiş olsun. umarım istediğiniz gibi olmuştur

Reactions: sbf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…