Muhammet bey ucretsizdi canim. Emin misin?ah afedersin. evet tekrar okudum şimdi durumunu mu sormuştu ? onu anlamadım ne demek istemiş? ya onunla da görüşmek ve bakmak istiyorum ameliyat resimlerine ama muayenesi ücretliymiş. çok lüzumsuz geliyor neredeyse tüm doktorlar ücretsizken. merak ettim doğrusu.. barış çakır ile ilgili tek endişem biraz ukalamsı olması
Canim gecmis olsun...Kızlar sizce bu revizyonlukmu
Aynen katılıyorum. Hem önden hem yandan da görmeli, yüzündeki uyumu ise sen daha iyi bilirsin.revizyona bir girdimi bir daha çıkamama durumu da var.Canim gecmis olsun...
Biraz ucu uzun kalmis gibi ama baska acilardan da grmek lazim tabi. Gayet dogal durdugunuda soylemem lazim tabi.
Yüklediğin resimlerde yukardan çekilmiş. Tam karşıdan çekilmiş resmini de eklersen bence daha iyi anlaşılır.Bu arada yandan güzel gayet sadece önden ucu uzun
Merhaba.Ben 7 yil once Osman Latifogluna burun ameliyati yaptirdim.Burnuma torpuleme islemi yapildi.Yaklasik 2 yil sonra doktorum kucuk bir torpuleme islemi daha yapti.yine 1.5 yil sonra burnumun sag tarafinda onceleri kucuk bir sivilce gibi daha sonralari daha da buyuyen bir cikinti olustu.onceki halinden cok memnundum ama bu cikinti nasil oldu bilemiyorum kimsede de boyle bir sikayet gormedim.Osman hocaya tekrar gittim ve duzenli araliklarla igne yapti ve o boncuk gibi cikinti gecti.ama malesef 1 yil sonra tekrar etti.ve artik doktorum cozum de uretemedi.diger islemleri nasildir bilemiyorum ama benim ameliyat sonucum bu.Daha sonra Mehmet uzuna gittim fakat tecrubelerini asan bir durum oldugunu soyledi ve Suhan Ayhani onerdi.osman latifoğlu ve ahmet ışıkdemirin hastaları varmı acaba yazarsanz çok sevinirim
1 yil cokeren beye revizyon ameliyatımı oldum. henüz 9-10 günlük, tamponlar alındı, bandajlı hala, tombiş burnumla avatara benziyorum. ameliyatım iyi geçmiş, daha önce yaşadığım kemik kalınlaşması ve kıkırdak çökmesi durumlarını tekrar yaşama ihtimalimin sıfır olduğunu söyledi, çok mutluyum, güvenirim öyle hemen herkese:) tam 1 yıl sonra yeniden buraya yazıp revizyon derdinden herkesi kurtaracağım. inşallah bir sorun yaşamam, sizler de en doğru doktoru bulursunuz umarım. 1 yıl sonra görüşmek üzere
bence revizyonluk. benimki de bu şekilde düşük ve uzun. hiç memnun değilim.
siz kime ameliyat olmustunuz?bence revizyonluk. benimki de bu şekilde düşük ve uzun. hiç memnun değilim.
ferruh bingülsiz kime ameliyat olmustunuz?
eren beye revizyon ameliyatımı oldum. henüz 9-10 günlük, tamponlar alındı, bandajlı hala, tombiş burnumla avatara benziyorum. ameliyatım iyi geçmiş, daha önce yaşadığım kemik kalınlaşması ve kıkırdak çökmesi durumlarını tekrar yaşama ihtimalimin sıfır olduğunu söyledi, çok mutluyum, güvenirim öyle hemen herkese:) tam 1 yıl sonra yeniden buraya yazıp revizyon derdinden herkesi kurtaracağım. inşallah bir sorun yaşamam, sizler de en doğru doktoru bulursunuz umarım. 1 yıl sonra görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?