- 1 Şubat 2016
- 2
- 2
- 1
- 40
Merhaba, bende maalesef iki kez ameliyat olupta hala istedigi sonuca ulasamayanlardanim :-( Ancak sunu söylemeliyimki ben iki ameliyatimida almanyada oldum. Sonuc icler acisi... ikinci ameliyatim subat 2015 teydi o yüzden yeni bir ameliyat icin bir sene beklemem gerekiyor. Bu arada tabiki intagramdan bende Doktorlari takip ediyorum. Özellikle Emre Ilhan, Baris Cakir ve Abdülkadir Göksel. Emre Ilhani gecen sene ekim ayinda aramama ragmen randevuyu agustos 2016 icin alabildim. Baris cakir ve Abdülkadir göksel ile 8 mart ta randevum var. Ilk önce hepsine muayene olmak istiyorum karar vermeden önce. Fiyatlar tabiki cok ucuk ama yapicak bisey yok sonucun iyi olmasini istiyorsam. Benim burnumdaki sorun sol ve sag profilin birbiriyle hic bir alakasinin olmamasi. iki taraftan o kadar farkliki burnum :-( Burun delikleri asari asimetrik :-( ve urun sirtim düz degil belirgin bir sislik var, belkide gecicek bilmiyorum... Nefes alma problemi yasiyorum ve ilk ameliyatimdan sonra sürekli burnum akiyor, bu sorunu yasayan baska birine hic rastlamadim, galiba sadece bende :-( yani iki ameliyat gecirdim ve suda iyiydi diyemiyorum. randevularima bir ay kaldi ve sürekli kafamda söylemi derler böylemi derler diye kuruyorum... benim hikayem böyle..