Ameliyatınıza baktım gayet güzel görünüyor burun ucunuz incelmiş ve kalkmış :)Kızlar çıktım ben ameliyattan Ufuk hocanın sayfasına girip storylerine bakın bugün ki o 3 stoey ameliyat benim
Gayet iyi görünüyor güzel bi kavis ve kalkıklık vermiş geçmiş olsun tatlımŞu anda anestezi kaynaklı aşırı mayışığım onun dışında iyiyim ama bakıp yorumlayın yorumları alalım
Benimde masada aynen öyle duruyorduGeçmiş olsunBurnunuz ne güzel daralmış.Şeklini çok beğendim. Sağlıkla iyileşin inşallah
Sizin şu an yeni olduğundan şiş olabilir.7.ayda belirgin değişim başlıyor.Ben burnumu ameliyat masasında hiç görmedim ama ilk ameliyatımda atel açıldığında fena görünmüyordu.Atel ve bantlar çıkınca daha da şişti.Benimde masada aynen öyle duruyorduama daralmadı
Masadan çoktan kalktım evdeyim taburcu oldum atelli hali bile çok güzel görünüyo net bi şekilde küçük ve dar kanatları haftaya tamamen güzel sonuçla karsilasicamBenimde masada aynen öyle duruyorduama daralmadı
Umarım ama doğru yazmış yamuktu çatı bayaa açıktı ucu ordaki gibi değil sivri ince duruyoBaktım ben, eski burun epey hatalı bu arada ışık yansımaları yamuk yumuk ve acik çatı gibi parantez ciziyor ve ucu düşük. Nazal valv'da varmış kanatlar çökük. Yeni burun isik yansimalari cok guzel masada esit iniyor. Ucunu kaldirmis ama uc sanki yuvarlaklasmis ve genislemis.. şuan masada olduğu için çok taze 1 aya belli olur,delikleri göremediğin için yorum yapamıyorum. Çok güzel olur umarım
Canım benim teşekkür ederim şu an için memnunum doktorum iyiydi ama hastane berabattı delik deşik ettiler kolumuGeçmiş olsunBurnunuz ne güzel daralmış.Şeklini çok beğendim. Sağlıkla iyileşin inşallah
Teşekkür ederimGayet iyi görünüyor güzel bi kavis ve kalkıklık vermiş geçmiş olsun tatlım
Ayy çok mutlu oluyorum olumlu sonuç alınca haftaya atel çıksın atıcam burnumu :)Ameliyatınıza baktım gayet güzel görünüyor burun ucunuz incelmiş ve kalkmış :)
Nasil hissediyorsun kendini? Iyimisin? Burnundan nefes alabiliyormusun?Masadan çoktan kalktım evdeyim taburcu oldum atelli hali bile çok güzel görünüyo net bi şekilde küçük ve dar kanatları haftaya tamamen güzel sonuçla karsilasicam
Çok şükür iyiyim ara ara kanama oluyor nefes almamı zorlaştırıyor ama ilk ameliyata göre kıyaslarsak inan ki bu çok kolay geçti ne başım ağrıdı ne anestezi kötü etti nede yüzüm inanılmaz şişip morarmadı çok az olduNasil hissediyorsun kendini? Iyimisin? Burnundan nefes alabiliyormusun?
Üçüncü gün şişersin muhtemelen.Ama ilkine göre gerçekten kolay oluyor.Kemiğe müdahale sınırlı olduğundan olsa gerek.Çok şükür iyiyim ara ara kanama oluyor nefes almamı zorlaştırıyor ama ilk ameliyata göre kıyaslarsak inan ki bu çok kolay geçti ne başım ağrıdı ne anestezi kötü etti nede yüzüm inanılmaz şişip morarmadı çok az oldu
Cok gecmis olsun, insAllah iyilesme süreci kolay gecerÇok şükür iyiyim ara ara kanama oluyor nefes almamı zorlaştırıyor ama ilk ameliyata göre kıyaslarsak inan ki bu çok kolay geçti ne başım ağrıdı ne anestezi kötü etti nede yüzüm inanılmaz şişip morarmadı çok az oldu
Tam tersi bunda kemiğe müdahale oldu eskisi gibi vurma kırma yokya daha kolay oluyo piezzo tekniği ileÜçüncü gün şişersin muhtemelen.Ama ilkine göre gerçekten kolay oluyor.Kemiğe müdahale sınırlı olduğundan olsa gerek.
Teşekkür ederim inşallahCok gecmis olsun, insAllah iyilesme süreci kolay gecer