Valla bende heycanlandim, insAllah istediginde daha iyisi olur. Bizede tavsiye edersin. Her iste bir hayir vardir, okadar aradin ve sonunda buna karar verdin. Demekki bu senin icin iyi olan. Sen begendiysen sorun yok. Ben birdaha inceleyim sayfasiniTabii sende haklısın ama profesör ile de görüştüm meme protezi ameliyatımı yapan doktorla çok güvenirim kendisine ama işte teknikler eski ve istediğim alalede aman güzel olsunda nasıl olursa olsun bir burun değil bazı doktorlara ben güvenemedim bazıları ameliyat tarihini çok sonraya veriyodu bazıları yapmak istemediği için türlü bahaneler üretti bazıları ciddi anlamda parayı alana kadar iyi olalım izlenimini verdi pazarlama ağırlıklıydı derken Ufuk Bey ile iletişimimiz verdiği güven çok pozitif yöndeydi ve daha önce yaptığı burunlar tabiki çok heyecanlıyım inşallah sıkıntı olmaz ya
Dur anacım ameliyatı bi olalım aman diyim gün filan alma daha ben tecrübe etmedim olurya dünya hali kötü filan yapar sövme sonra banaValla bende heycanlandim, insAllah istediginde daha iyisi olur. Bizede tavsiye edersin. Her iste bir hayir vardir, okadar aradin ve sonunda buna karar verdin. Demekki bu senin icin iyi olan. Sen begendiysen sorun yok. Ben birdaha inceleyim sayfasini
Haha durdum durdumDur anacım ameliyatı bi olalım aman diyim gün filan alma daha ben tecrübe etmedim olurya dünya hali kötü filan yapar sövme sonra banaZaten bişey diyim mi benim burnu güzel yaparsa her burnu güzel yapar o doktor bak çok ciddi diyorum bunu kemer filan yok ama bana göre geniş görünümlü bir burnu daraltabilen güzel bi hale getiren doktor her burnu yapar bide yarı kalın derili benimki doktorların en sevmediği
Bende beklemedeyimDur anacım ameliyatı bi olalım aman diyim gün filan alma daha ben tecrübe etmedim olurya dünya hali kötü filan yapar sövme sonra banaZaten bişey diyim mi benim burnu güzel yaparsa her burnu güzel yapar o doktor bak çok ciddi diyorum bunu kemer filan yok ama bana göre geniş görünümlü bir burnu daraltabilen güzel bi hale getiren doktor her burnu yapar bide yarı kalın derili benimki doktorların en sevmediği
O kadar çok doktor var ki insanın kafası bulanıyo acaba şu mu bu mu ya kötü yaparsa ya benimki burdakiler gibi olmazsa diye o yüzden seni çok iyi anlıyorumHaha durdum durdum
Baktim gene sayfasina, ordan oraya derken hic adini duymadigim doktorlara denk geldim
Hayirlisiyla sen bi ol, iyiles. Cümaydi degilmi?
Evet sende bayadır araştırıyosun ve dediğin gibi revizyon psikolojisi zorBende beklemedeyimInsallah super olur,revizyon psikolojisi daha zor... Güzel olursa doktorla bir gorusuruz bizde :)
Haha bence o arkadaalarina gösterme burnunu, maske tak onlarla görüseceyindeEvet sende bayadır araştırıyosun ve dediğin gibi revizyon psikolojisi zorZaten ortaya süper bi burun çıkarırsa sırada bekleyen 4 arkadaşım var beni resmen deneme tahtası olarak görüyolar sen bi ol da güzel olursa bizde gideriz filan
Evet, artik bakmadan duramiyorum ama bakincada bikkinlik geliyorO kadar çok doktor var ki insanın kafası bulanıyo acaba şu mu bu mu ya kötü yaparsa ya benimki burdakiler gibi olmazsa diye o yüzden seni çok iyi anlıyorumEvet canım hayırlısıyla cuma günü
InsAllah cüma günü hersey iyi gececek, hayirlisiyla istedigin buruna kavusacaksinO kadar çok doktor var ki insanın kafası bulanıyo acaba şu mu bu mu ya kötü yaparsa ya benimki burdakiler gibi olmazsa diye o yüzden seni çok iyi anlıyorumEvet canım hayırlısıyla cuma günü
Yok kuzum niye fazla olasın aşkolsunYa cok fazla oldum biliyorum ama neden ameliyat olan kisiler burun resim/videolarini filtreli paylaaiyorlar?? Madem burnun okadar güzel oldu filtresiz paylas!! Öyle degilmi? Yani ben ameliyat olsam ve cok memnun kalsam filtre niye yapiyim, yani maksat burnu göstermekse
Çokta korkutma kendini ama bazı doktorlar öyle psikolojimi bozdu ki şöyle riskler var böyle riskler var yok enfeksiyon yok bi tık değişir yok burun ucunu ne kadar kaldırırsam kaldırayım sana hep düşük gelecek filan başka doktora anlattığımda doktorların taktiğidir bu eğer yapamayacaklarını düşündükleri burun olursa gözünüzü korkutup sizi kaçırmaya çalışırlar kendine güvenmediği için başarısız bi operasyon yapmaktansa korkutup kaçırmak daha cazip geliyo diye bil ki mırın kırın ediyosa sonuç kötü olucak yada net değilEvet, artik bakmadan duramiyorum ama bakincada bikkinlik geliyor
Gercekten Allah size sabir versin, burda revizyonlari okumasam hic aklima gelmezdi öyle bir risk oldugunu. Oyüzden simdi daha dikkatli bakiyorum resimlere ve doktorlarin hakkindaki yorumlarina
Ayyy rüyama giriyo artık rüyamda burnumu yaptırmışım elime geliyodu pıt pıt düşüyodu psikoloji pertInsAllah cüma günü hersey iyi gececek, hayirlisiyla istedigin buruna kavusacaksin
Simdiden düsünüp stress yaoma diyeceyim ama ben bile heycanliyim
Aynen! Ama o resimlere kanip o doktorlara ameliyat olan bir sürü insan var ne yazikki. Ben cesaret edemiyorum. Dünyanin en iyi doktoru deseler bile gözümle iyi sonuclar görmeden cesaret edemem. Hele helede okadar revizyon duyduktan sonraYok kuzum niye fazla olasın aşkolsunOna bende gıcık oluyorum ya normal hesabında git hangi filtreyi koyuyosan koy ama konu bakın ameliyat oldum burnum böyle oldu sonucuna gelirsek şeffaf olunmalı olduğu gibi güzellik yarışmasına katılmıyoruz sonuç itibariyle
Doktorlarin öyle yaptigini bende okudum biryerlerde. Ama aslinda doktorun anlatmasi iyi birsey, demekki kötü sonuc almaktansa yapmam daha iyi diyor. Yoksa para icin yapiyor bazilari kötü olacagini bile bileÇokta korkutma kendini ama bazı doktorlar öyle psikolojimi bozdu ki şöyle riskler var böyle riskler var yok enfeksiyon yok bi tık değişir yok burun ucunu ne kadar kaldırırsam kaldırayım sana hep düşük gelecek filan başka doktora anlattığımda doktorların taktiğidir bu eğer yapamayacaklarını düşündükleri burun olursa gözünüzü korkutup sizi kaçırmaya çalışırlar kendine güvenmediği için başarısız bi operasyon yapmaktansa korkutup kaçırmak daha cazip geliyo diye bil ki mırın kırın ediyosa sonuç kötü olucak yada net değil
Hahaha bende anestezi stressine girdim. Gecenlerde rüyamda diyorum aaa ben her hafta anestezi aliyorum korkacak birsey yok diyeAyyy rüyama giriyo artık rüyamda burnumu yaptırmışım elime geliyodu pıt pıt düşüyodu psikoloji pert
Öyle de bazıları cidden iyi sallıyo ne demek ya burun ucun hep düşük kalacak? E kaldır o zaman doktorcum. Senin yaptığın burunlar düşüyosa benim burnumun suçu ne niye burnuma sallıyonDoktorlarin öyle yaptigini bende okudum biryerlerde. Ama aslinda doktorun anlatmasi iyi birsey, demekki kötü sonuc almaktansa yapmam daha iyi diyor. Yoksa para icin yapiyor bazilari kötü olacagini bile bile
Evet çok mantıklı hem görsel hemde anlatma yoluyla ne istediğimizi tam olarak bilebilirler çünküTakibe aldım.Sizin sonucunuzu da merakla bekliyorum.Memnun kalırsanız gidip görüşebilir,fikrini alırım bende.
Erkan Soylu’nun bir hastası beğendiği beğenmediği burunların resimleriyle proje ödevi gibi kocaman bir poster hazırlamıştı.İlk başta komik gibi geliyor ama konuşmayla gerçekten anlaşılmıyor bu konu.Tekrar ameliyat olursam aynısını yapmayı planlıyorum bende
Anestezi işin en muazzam kısmı ya ama uyanınca kötü işte mideye dokunuyoHahaha bende anestezi stressine girdim. Gecenlerde rüyamda diyorum aaa ben her hafta anestezi aliyorum korkacak birsey yok diyehalbuki 7 sene falan oldu en son
Her burnun oluru var ama bizim burnumuzda devasa bir burun değil,tmamen kendi beceriksizlikleri. Burun ucum eskisinden geniş dediğimde bana şey dedi,kendi burun ucunuzda genişti. Eee sen onu daraltcaksin işte ben sana niye geldim ? Ameliyat sonrası mi gördün,on görüşmede soyle ozaman ben yapamam, tecrubesizim diye. Böyle şey olamaz ...10 numara fındık burnumuz olsa niye sana gelelim mantıken.Öyle de bazıları cidden iyi sallıyo ne demek ya burun ucun hep düşük kalacak? E kaldır o zaman doktorcum. Senin yaptığın burunlar düşüyosa benim burnumun suçu ne niye burnuma sallıyonHayır yani mantıksız e zaten amacım estetik burun ucu kalksın filan düşük gelecek demek ne mânâââğ Bazıları baya baya ciddi anlamda aşırı kolay burun seviyo törpüle bırak birebir bi kliniğin pazarlama müdürü anlattı bazı doktorlarımız kolay burun kabul ediyo bazıları kolay zor her burnu yapıyo diye. Elbette açık açık anlatmalı ama hastaya gereksiz detay verip çokta korkutulmamalı bi doktor komple enfeksiyon riskine ağırlık verdi ya yok enfeksiyon kaynaklı daha büyük burun olabilir diyo ne büyüğü dedim ya amacım küçültmek. Arkadaşımla koşa koşa kaçtık klinikten zaten herkese aynı saate randevu vermişler içerde 20 kişi halk ekmek kuyruğu gibi burun sırası bekliyoduk Bide ortada ne asistan var ne sekreter hastalar birbirini asiste ediyo benden önce sen, benden sonra şu filan inanılmaz bi dayanışma vardı içerde