Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay be fiyatlara bak
Ben ameliyatımı istanbulda oldum hemde çok komik bir fiyata. Adami kimse tanımıyordu. 7 yıl oldu kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Benim arkadaşım benim verdiğimin 3 katını verip hergun reklamlara çıkan bi doktora oldu. Burnu coook geniş dayak yemiş gibi birde 3 yerden kırık gibi çok korkunç herkes üzülüyor onun adına Ama ben doktorları çok merak ettim banada yazarsan sevinirim
@Blacksee55, mutluluk2015 Size doktorlarin isimlerini özelden yazmak istedim, fakat size özel mesaj gönderilemiyor...
Baş harflerini yaz biz anlarız@Blacksee55, mutluluk2015 Size doktorlarin isimlerini özelden yazmak istedim, fakat size özel mesaj gönderilemiyor...
Slm, bende İsveç’te yaşıyorum Türkiye’de kime ameliyat olacaksın ?Mrb kizlar :) ben norvecde kaliyorum. Avrupa ulkekeri burunu iyi yapamiyor. Ben 15 martda istanbulda burun estetigi olucam :)
Slm, bende İsveç’te yaşıyorum Türkiye’de kime ameliyat olacaksın ?
merhaba siz kime ameliyat oldunuz, bende oyle bir doktor ariyorumVay be fiyatlara bak
Ben ameliyatımı istanbulda oldum hemde çok komik bir fiyata. Adami kimse tanımıyordu. 7 yıl oldu kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Benim arkadaşım benim verdiğimin 3 katını verip hergun reklamlara çıkan bi doktora oldu. Burnu coook geniş dayak yemiş gibi birde 3 yerden kırık gibi çok korkunç herkes üzülüyor onun adına Ama ben doktorları çok merak ettim banada yazarsan sevinirim
Hangi doktor icin reklam yapiosun merak ettim.Estetik işinde her zaman doğru doktorla buluşmak önemlidir. Hangi hastane değil, hangi doktor operasyonu yaptı. Önemli olan budur. Bunu da sağlayabilmek için mutlaka sağlık turizm acentalarından faydalanmak gerekli. Onların bir çok doktor ve hastane ile anlaşmaları var ve hangi operasyonu hangi doktorun daha iyi yaptığını iyi biliyorlar.
Mesela, tüm estetik doktorları her türlü operasyonu yapabilirler ama bir doktor süper burun ameliyatı yaparken diğer bir doktor çok iyi karın germe ve göğüs operasyonlarını yapabiliyor. Peki Siz nasıl emin olacaksınız karşınızdaki doktorun hangi operasyonda iyi olduğunu, Sizi yanıltmadığını?
Ayrıca aramızda kalsın ))) acentalar hastanelerden daha uygun fiyat veriyorlar. Onların hastanelerle çok özel indirimli anlaşmaları oluyor. Karlarından feda ederek Sizlere daha uygun fiyat ve hizmet veriyorlar.
Bir arkadaşım son şansı olan 3. burun ameliyatını tavsiye ettiğim bir acenta aracılığı ile yaptırdı, şimdi çok mutlu. Dileyene özelden bu acentanın linkini verebilirim. Buradan yazmak reklama girer. Hayırlı günler Sizlerin olsun, yüzünüz hep gülsün.