Aynen bir tanesi bana cildin izin vermez boşa olma gibi bir şey dedi ilk defa bir doktordan böyle bir şey duydum cildim kalın da değil anlamadımÇokta korkutma kendini ama bazı doktorlar öyle psikolojimi bozdu ki şöyle riskler var böyle riskler var yok enfeksiyon yok bi tık değişir yok burun ucunu ne kadar kaldırırsam kaldırayım sana hep düşük gelecek filan başka doktora anlattığımda doktorların taktiğidir bu eğer yapamayacaklarını düşündükleri burun olursa gözünüzü korkutup sizi kaçırmaya çalışırlar kendine güvenmediği için başarısız bi operasyon yapmaktansa korkutup kaçırmak daha cazip geliyo diye bil ki mırın kırın ediyosa sonuç kötü olucak yada net değil
Hahahaha 20 kisiyi ayni anda saat vermekÖyle de bazıları cidden iyi sallıyo ne demek ya burun ucun hep düşük kalacak? E kaldır o zaman doktorcum. Senin yaptığın burunlar düşüyosa benim burnumun suçu ne niye burnuma sallıyonHayır yani mantıksız e zaten amacım estetik burun ucu kalksın filan düşük gelecek demek ne mânâââğ Bazıları baya baya ciddi anlamda aşırı kolay burun seviyo törpüle bırak birebir bi kliniğin pazarlama müdürü anlattı bazı doktorlarımız kolay burun kabul ediyo bazıları kolay zor her burnu yapıyo diye. Elbette açık açık anlatmalı ama hastaya gereksiz detay verip çokta korkutulmamalı bi doktor komple enfeksiyon riskine ağırlık verdi ya yok enfeksiyon kaynaklı daha büyük burun olabilir diyo ne büyüğü dedim ya amacım küçültmek. Arkadaşımla koşa koşa kaçtık klinikten zaten herkese aynı saate randevu vermişler içerde 20 kişi halk ekmek kuyruğu gibi burun sırası bekliyoduk Bide ortada ne asistan var ne sekreter hastalar birbirini asiste ediyo benden önce sen, benden sonra şu filan inanılmaz bi dayanışma vardı içerde
Yaa birde bu var değil mi? Belli doktorlara odaklanıp araştırıyorum ama görüşmeden hiçbir anlamı yok.Adam belki ameliyatımı yapmak istemeyecek,belki benim elektriğim tutmayacak.Çokta korkutma kendini ama bazı doktorlar öyle psikolojimi bozdu ki şöyle riskler var böyle riskler var yok enfeksiyon yok bi tık değişir yok burun ucunu ne kadar kaldırırsam kaldırayım sana hep düşük gelecek filan başka doktora anlattığımda doktorların taktiğidir bu eğer yapamayacaklarını düşündükleri burun olursa gözünüzü korkutup sizi kaçırmaya çalışırlar kendine güvenmediği için başarısız bi operasyon yapmaktansa korkutup kaçırmak daha cazip geliyo diye bil ki mırın kırın ediyosa sonuç kötü olucak yada net değil
Bende ne kadar kaldırırsam kaldırayım sana düşük gelecek kısmına takıldım.Öyle saçma şey mi olur? Biraz fazla kaldır bakalım neler oluyorÖyle de bazıları cidden iyi sallıyo ne demek ya burun ucun hep düşük kalacak? E kaldır o zaman doktorcum. Senin yaptığın burunlar düşüyosa benim burnumun suçu ne niye burnuma sallıyonHayır yani mantıksız e zaten amacım estetik burun ucu kalksın filan düşük gelecek demek ne mânâââğ Bazıları baya baya ciddi anlamda aşırı kolay burun seviyo törpüle bırak birebir bi kliniğin pazarlama müdürü anlattı bazı doktorlarımız kolay burun kabul ediyo bazıları kolay zor her burnu yapıyo diye. Elbette açık açık anlatmalı ama hastaya gereksiz detay verip çokta korkutulmamalı bi doktor komple enfeksiyon riskine ağırlık verdi ya yok enfeksiyon kaynaklı daha büyük burun olabilir diyo ne büyüğü dedim ya amacım küçültmek. Arkadaşımla koşa koşa kaçtık klinikten zaten herkese aynı saate randevu vermişler içerde 20 kişi halk ekmek kuyruğu gibi burun sırası bekliyoduk Bide ortada ne asistan var ne sekreter hastalar birbirini asiste ediyo benden önce sen, benden sonra şu filan inanılmaz bi dayanışma vardı içerde
Ben de ünlü bir doktordan fiyat alayım dedim şoklar içerisindeyim nakit 20 bin dolar yazmışlar biz Amerika’da falan yaşıyoruz da haberimiz mi yok 350 bine ne burnu yapacak gerçekten inanmakta zorlanıyorumCok ünlü bir doktorun burnunu gördüm az önce şoklar içindeyim. Kasap olsa böyle sonuç çıkaramaz. Epey de güzel para alan binlerce takipçisi olan biri ....
Kimse gitmese bu fiyatları veremezler çoğuda elden para alıyor vergi kaçıyor MASAK bunlara el atmali,şu fiyatlari isteyen doktorlari üşenmeden yazmak lazım. Kaç ameliyat yaptın kardeşim,ne kadar para aldın,devlete ne kadar vergi ödedin ? Doktorluğu da ticarete çevirdiler. Herkes emeğinin bedelini alsin ama bu kadar fahis fiyat olmaz !Ben de ünlü bir doktordan fiyat alayım dedim şoklar içerisindeyim nakit 20 bin dolar yazmışlar biz Amerika’da falan yaşıyoruz da haberimiz mi yok 350 bine ne burnu yapacak gerçekten inanmakta zorlanıyorum
Aynen öyle vergi yok bir şey yok dolarla çalışmak neyin kafası ben de şey yazdım yabancıların burunlarını düzeltmede size başarılar. Herkes çok para kazanmak ister ama bu bence doğru yol değil devlet acilen el koymalıKimse gitmese bu fiyatları veremezler çoğuda elden para alıyor vergi kaçıyor MASAK bunlara el atmali,şu fiyatlari isteyen doktorlari üşenmeden yazmak lazım. Kaç ameliyat yaptın kardeşim,ne kadar para aldın,devlete ne kadar vergi ödedin ? Doktorluğu da ticarete çevirdiler. Herkes emeğinin bedelini alsin ama bu kadar fahis fiyat olmaz !
Adam kafasinda kimbilir kaldirmayi neye cektiYaa birde bu var değil mi? Belli doktorlara odaklanıp araştırıyorum ama görüşmeden hiçbir anlamı yok.Adam belki ameliyatımı yapmak istemeyecek,belki benim elektriğim tutmayacak.
Şu görüşme kısmına geçebilsem içim rahat edecek.Şimdi ne kadar baksam boş :/
Bende ne kadar kaldırırsam kaldırayım sana düşük gelecek kısmına takıldım.Öyle saçma şey mi olur? Biraz fazla kaldır bakalım neler oluyor
O kadar haklısın ki işte bunu anlatmaya çalışıyorum dediğin gibi fındık gibi burnumuz olsa niye yaptıralım ve devasa bi burnumuz kesinlikle yok Ufuk hoca bile dedi ya fotoğraflarda balık gözü kameralar olduğu için normalde olduğundan daha büyük durmuş senin ki revizyon gibi revizyon değil halledilir yapılır diye burun ucunu incelticek mesela kanatta ki deri ince zaten oraya hangi şekli versen kemiğe cuk diye belli olur oraya dokunmycam deriye çünkü zaten inceltilmez normalde çökme yaşanır oranın kemiğine şekil vericem burun ucunu normalde oynar burun yapmaya gayret ediyorum ama sende bi tık daha sabit durabilir istediğimiz sonuca ulaşmak için dedi. Yani demem o ki bu da doktor korkutup kaçıranlarda doktordu. Bazıları hem pastam dursun hem karnım doysun istiyo oldu canım...Her burnun oluru var ama bizim burnumuzda devasa bir burun değil,tmamen kendi beceriksizlikleri. Burun ucum eskisinden geniş dediğimde bana şey dedi,kendi burun ucunuzda genişti. Eee sen onu daraltcaksin işte ben sana niye geldim ? Ameliyat sonrası mi gördün,on görüşmede soyle ozaman ben yapamam, tecrubesizim diye. Böyle şey olamaz ...10 numara fındık burnumuz olsa niye sana gelelim mantıken.
20 bin dolar ne yaBen de ünlü bir doktordan fiyat alayım dedim şoklar içerisindeyim nakit 20 bin dolar yazmışlar biz Amerika’da falan yaşıyoruz da haberimiz mi yok 350 bine ne burnu yapacak gerçekten inanmakta zorlanıyorum
Kim çok merak ettimCok ünlü bir doktorun burnunu gördüm az önce şoklar içindeyim. Kasap olsa böyle sonuç çıkaramaz. Epey de güzel para alan binlerce takipçisi olan biri ....
Doktoru görsen asla konuşmana izin vermiyor seni dinlemiyo bileHahahaha 20 kisiyi ayni anda saat vermek
Dolandirici gibi
Evet haklisin cok abartmis buda
Kesinlikle gidip yüz yüze konuşmalısın o kadar fark ediyo ki telefonda konuşmaya benzemiyo ve o elektrik olayı çok önemli evetYaa birde bu var değil mi? Belli doktorlara odaklanıp araştırıyorum ama görüşmeden hiçbir anlamı yok.Adam belki ameliyatımı yapmak istemeyecek,belki benim elektriğim tutmayacak.
Şu görüşme kısmına geçebilsem içim rahat edecek.Şimdi ne kadar baksam boş :/
Bende ne kadar kaldırırsam kaldırayım sana düşük gelecek kısmına takıldım.Öyle saçma şey mi olur? Biraz fazla kaldır bakalım neler oluyor
Yazdım özelden,tipi de bana hep itici gelirdi ndkxkdjfKim çok merak ettim
Rinoplasti HabibiArapça bile yazmaya başladılar biz kimiz ki burada insan kendini kötü hissediyor.
Ben ünlü doktor sevmiyorum galiba ya her zaman mütevaziliğin kölesi olucamYazdım özelden,tipi de bana hep itici gelirdi ndkxkdjf
İşlerine geliyo biliyomusun hem dolar hemde ilerde olası bir problemde adam aynı ülkede değil gelmez mantığı. Hayır yine dolarla çalışsınlar okey kimin para birimi neyse onu söyle ama bana bize kalkıpta dolar euro deme be kardeşim. Bi doktorun asistanına ne eurosu ya türk vatandaşıyım TL kazanıyorum dedim siz gelin onu TL ye çeviririz diyoAynen öyle vergi yok bir şey yok dolarla çalışmak neyin kafası ben de şey yazdım yabancıların burunlarını düzeltmede size başarılar. Herkes çok para kazanmak ister ama bu bence doğru yol değil devlet acilen el koymalı