Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

ay çok severim çok da güzel yerim
yoğurdum yok ama yapacağım en kısa zamanda
hafta sonu mesela
fikrimi yazarım
ama eminim harika olur

BENDE TARİFİ UYGULADIM.ŞUANDA FIRINDA..SONUCU NASIL OLCAK MERAK EDİYORUM.ÇIKTIKTAN SONRA.YORUMLARIMI YAPARIMsengözlerimebaksanab

MAKİNAM VGA OLDUĞUNDAN İİ ÇEKEMEDİM.senağlama.AMA EMİN OLUNKİİ TADII ÇOK GÜZELLDİcokacimcoook.ŞERBETİNİDE HEMENCİK ÇEKİO.:teytey:.AZERİ KIZI BU TARİFİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN TŞKR EDERİM:1hug:

Son düzenleme:

Ohh oh,yapmissin,fotografini cekmissin ya,foto nasil cikarsa ciksin bosver.hihoyyytBegendigine memnun oldum.Zaten ilk mesajindan sonra merak etmistim,nasil bir yorum gelicek diye.Ellerine saglik canim.

tarıfı cok begendım yapanlarda cok begenmıs bellı bunu kesınlıkle yapmak ıstıyorum,

ancak bu seker durumunu belırtırmısın arkadasım yanı bu tatlı cok mu tatlı oluyor ona gore sekerını bıraz kısmayı dusunuyorum cunku ben cok tatlı yıyemıyorum esımde oyle ?

eger ıc baymayan bır seker duzeyınde tatlı oluyorsa aynen uygulayacagım ?

emegıen saglık nefıs..

Tatlilari sevenler icin sekeri kivaminda ama siz cok sevmiyorsaniz
surubundan yarim su bardagi kisabilirsin.

allahım inanamıyorum yaaa...
kaç gündür yapacağım bi türlü kısmet olmadı...
ilk gün yoğurt yoktu... dün irmik bu gün se yumurta...
insanın kendi evinde olmaması ne kadar kötü...

Tatlilari sevenler icin sekeri kivaminda ama siz cok sevmiyorsaniz
surubundan yarim su bardagi kisabilirsin.

Yaptım cok guzel oldu azeri kızı emegıne saglık harıka bır revanıydı..
Yalnız yazınızı gormemısım sanırım resımlerdekı tepsı boyutuna aldanarak buyuk tepsıde yaptım bu yuzden bıraz ınce oldu..
Ikıncıye kare orta boy borcam da yapacagım.. kek ın ve serbetın seker olcusundan bıraz kısarak yaptım bu yuzden seker olcusude tam bıze gore oldu..
Surubunu super cekıyor etrafında hıc bırakmıyor cok guzel... a.s.

Afiyet olsun canim.a.s.evet fotodaki revaniyi tatlici tepsisinde iki kat ölcüden yaptim.Cünkü bizim dükkan vardi ve orada bu revaniyi yapip satiyorduk.Evde yapmak icin kare veya dikdörtgen veya yuvarlak borcam iyi geliyor.

gerçekten çok hafif oluyor şiddetle yapmak isteyenlere tavsiye edilir ben yapalı baya olduda bir türlü yazamamıştım ellerine sağlık azeri kızı....

azeri kızı benim hayatta revanim tutmaz,artık çareyi ,dr.oetkerin hazır revani karışımını almakta buldum,
senin yaptığında harika görünüyor,en kısa zamanda deniycem,inşallah olurda bende sana dua ederim..:1hug:

evet ben de sonunda yaptım...:sm_cool::sm_cool:

ama azeri kızı bu tarifte bişey var... kaç gündür malzemelerimi tamamlayamamıştım.. tam tamamladım yapayım dedim... şurubu koydum tüp bitti.. ne şanssız revani... :çok üzgünüm:

bu arada tadı süperdi herkesler çok beğendi...:hooray: ben dibini biraz tutturmuşum... dedim ki dibi biraz tuuttu kusura bakmayın... aldığım cevabı duyunca gülmekten çatladım...:roflol: herkes dibi tutunca daha iyi olmuş içinde ceviz var gibi olmuş dedi... :roflolysa ki içine ceviz katmıştım...:roflol::roflol:

tabi çaktırmadım... en sonunda görümcem tarifi aldı... ben de dibini biraz tutturayım çok güzel olmuş cevizlli gibi dedi...:roflol::roflol: e artık ona söylemek zorunda kaldım... dibini yakmasın diye...sırnaşık şeysırnaşık şey

tarif süper ötesi herkese tavsiye ederim...

teşekkürler azeri kızıa.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gerçekten çok hafif oluyor şiddetle yapmak isteyenlere tavsiye edilir ben yapalı baya olduda bir türlü yazamamıştım ellerine sağlık azeri kızı....
Ellerine saglik canim.Aradan zaman gecmesine ragmen beni unutmamissin ve begendigini yazmissin.

Senin mesajina cok güldüm canim.Demek cevizli revaniyi anlayamadilar.Bende arada cevizli yaparim.Cok güzel oluyor.ellerine saglik canim

azeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim cok guzel dokturmussun yine de ben irmigi nasil bulacam burdaaa?azerbaycanca irmigin ismi neee?ne deyip alicam?kaydirigubbakcemile3

azeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim cok guzel dokturmussun yine de ben irmigi nasil bulacam burdaaa?azerbaycanca irmigin ismi neee?ne deyip alicam?kaydirigubbakcemile3

Canim.Irmigin azerbaycan'casini hic bilmiyorum.Orda yokmudur ki acaba?Insallah bulursun.Revani nefis bisey cünkü.

bende bugun yapıyorum denıycem malum ramazan tatlısız olmaz ))resım tembellık etmesem eklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…