Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

canım ya tatlım müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oldu hepimiz bayıldık....küçük tepside yaptım, dilimleyince aslında yeterli gibi geldi kabarması...yani çoooooook güzeldi hepimizin ellerine sağlık geriye az bişi kalmıştı ezan okunsa da yesemcokacimcoook

Ay ay ay,nasil mutlu oldum vallahi.Yüzümde gülücükle okudum
mesajini.Ne mutlu bana.Süper.sırnaşık şey
Afiyetler olsun.Benim yerimede yiyin.:1hug:

azericimmm ben revaniyi çok severim ama hiç güzel yapamam.bende senin gibi ince ve çok iyi kızarmış severim.ama senin bu tarifte tepsi çok büyük snrm....%100 garanti verdiğin için deneyeceğim....çok güzel görünüyor.yapınca foto eklerim....bnm tepsi küçük malzemeyi yarıyamı bölsemki?

canim tarifin icin tesekkürler yaptim bügün misafirlerime cok beyendiler tarifinide aldilar benimde cok hosuma gitti hafif bir tatli ama cok güzel ben birazda limon kabugu koydum cok kolay ama nefissssss

tesekkürler tekrar

Canim benim verdigim bu tarif kare veya yuvarlak borcam
icin tam oluyor.Kolay gelsin.

canim tarifin icin tesekkürler yaptim bügün misafirlerime cok beyendiler tarifinide aldilar benimde cok hosuma gitti hafif bir tatli ama cok güzel ben birazda limon kabugu koydum cok kolay ama nefissssss

tesekkürler tekrar

Senin de ellrine saglik canim.Demekki misafirlerden de tam not
aldik.:hooray:

çok teşekkür ederim canım. yaptım harika oldu. bu benim 2. denemem. ilk tarifimi çok bilindik bir siteden almıştım. fırından çıkınca üzerine soğuk su dökün diyordu. yaptım ve malesef hamurlaştı. o zamandan beri içime sinen bir revani tarifi araştırıyordum. çünkü şerbetli tatlı yapmak zor bir iş. ama senin tarifinle harika oldu. afiyetle yedik. artık hep yaparım. püf noktası şerbetin güzel çekmesi. ikisini de ılık dökünce çok güzel oldu.

Ne güzel,cok sevindim.Artik gönül rahatligiyla revani yapabilirsin.
Bende bu tarifle taismadan önce kac tarifler yapmistim ama cok kötü
oluyordu.Ama Bu garantili resmen.
Ellerine saglik tekrar.Ayrica iki tarifimide ayni günde yapmissin.Ne mutlu bana.:teytey::teytey:

evet canım miföy mantını da yaptım. çok güzel oldu o da. onu da ekledim. resimleri görünce insan dayanamıyor. eee bi de yorumları okuyunca hemen mutfağa koştum.

yaptım cmcımmm ama tepsi ufak geldi tatlı kalın oldu.hata bende yani...tarif için teşekkürler .
URL=http://img206.imageshack.us/i/fotoraf0026.jpg/]
[/URL]

yaptım cmcımmm ama tepsi ufak geldi tatlı kalın oldu.hata bende yani...tarif için teşekkürler .
URL=http://img206.imageshack.us/i/fotoraf0026.jpg/]
[/URL]

Of of of tam da acikmisim.Acayip midem kaziniyor.Bunu görmem hic iyi olmadi.Süper bir görüntü.Cok güzel yapmissin.Kalim olmamis ama canim.Aslinda revani cok kalin olur zaten ama ben öyle sevmedigim icin ince yaparim.Yoksa seninki normal yani.

Ellerine saglik canimcim.Afiyet de olsun ayrica.a.s.

hemen buaksama yapıcam dun aksa azerıkızından gene bı trıf denedım bolu usulu patates corbası annem babm cok begendı duygulandılar valla benı mutfakta goruncebugunde ılk revanımı denıcem tarıflerın pratık ve guven verıcı tsk ederım azerı kızı paylasmak cok gzel bısey yuregıne emegıne saglık umarım revanıyıde tututrum hayatımda ıılk tatlı yapısım olcak:) bıde bu malzemeler mıkserlemı carpılıcak ve koyma sırası onemlımııdır?serpet soguk olsa nolck bıde kac dk fırında durcak ay cok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…