Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

bild057pb9.jpg

Merhaba arkadaslar,sabah azeri kizinin tarifini yaptim.Kivami cok harika oldu.
Ben icine 1 su bardagina yakin iri kiyilmis cevizde koydum.Inanin yapip denemelisiniz
Cok basit ve lezzetli..Paylasim icin tsk..

Ne güzel,sende yapip tutturmussun.Zaten cok basit bir tarif.
Ellerine saglik.Cevizi bende bazen koyarim icine,
harika oluyor.Findiklida yaparim bazen.cokacimcoook
Cok cok cok cok afiyet olsun.

Tüm arkadaşların ellerine sağlık nefis görünüyor herpsi
takıldığım iki nokta var
1. 4 yumurta yerine 3 yumurta olsa( yumurta kokusundan hiç hoşlanmıyorum )benim için ne kadar az yumurta olursa o kadar iyi
2. tepsiyi sıcak fırına mı soğuk fırına mı atıcaz.

Sevgiler

yumurtayı daha az koysak olurmu?
yada yumurtanın kokmaması ıcın bı puf noktası varmı cunku bende baska bı tarıf var 3 yumurtayla yapıldıgı halde kokuyo.

yumurtayı daha az koysak olurmu?
yada yumurtanın kokmaması ıcın bı puf noktası varmı cunku bende baska bı tarıf var 3 yumurtayla yapıldıgı halde kokuyo.

Son zamanlarda anladım ki yumurtanın kalitesi önemli.Yani yumurtaların hepsi kokmuyor.Bizim burda market açıldı ve çok güzel kokusuz yumurta satıyor.Onunla yapılan hamur işlerindede yumurta kokusu olmuyor.Deneyerek kaliteli yumurta alabileceğiniz yerleri keşvedin kızlar.

Ozgurdu,ben bunu dükkan icin böyle büyük tepsilerde yapiyordum.
Ama ben tarifte normal bir borcam tarifi verdim.Yani mesela yuvarlak borcam,
kare borcam olabilir.

canım ellerine kollarına sağlık çoök güzel görünüyor.arkadaşlar böyle güzel ve lezzetli tarifleri paylaşalım

aynı ölçülerden bende yapıyorum süper oluyor valla am tek farkla 1 yumurta koyuyorum ben 4 çok gibi geldi. tek yumurta olduğu için halilyle biraz katı oluyor onun içinde yarım çay bardağı kadar süt koyuyorum çok güzel oluyor valla yumurta kokusundan rahatsız olanlar bu şekilde deneyebilirler.

benim bir revani tarifim var o süper olmuştu bir de bunu deneyeyim bakalım hangisi daha süper yerimseniben

Azeri Kızı canım ben bu tatlıyı hep senin tarifinle yapıyorum çok güzel oluyor ..Yalnız ben şerbetini biraz daha arttırıyorum bizimkiler şerbeti bol seviyolar..
bu sefer resimde eklemek istedim.bakalım beğenecekmisin..Teşekürlerrr tarif için..

revanii001.jpg

revanii006.jpg

Azeri Kızı canım ben bu tatlıyı hep senin tarifinle yapıyorum çok güzel oluyor ..Yalnız ben şerbetini biraz daha arttırıyorum bizimkiler şerbeti bol seviyolar..
bu sefer resimde eklemek istedim.bakalım beğenecekmisin..Teşekürlerrr tarif için..

revanii001.jpg

revanii006.jpg

Aman Allah'im ne kadar harika bir görüntü.Mükemmel gözüküyor.
Begenmezmiyim,bayildim hemde.Ellerine saglik.a.s.

azeri kızı ne ümitlerle yaptım bu revaniyi misafirlerimede böyle revani hayatta yemediniz dedim ve sonuç hüsran malzemeyemi yanayım uğraşımamı düştüğüm durumamı

azeri kızı ne ümitlerle yaptım bu revaniyi misafirlerimede böyle revani hayatta yemediniz dedim ve sonuç hüsran malzemeyemi yanayım uğraşımamı düştüğüm durumamı

Canim burada kesin bir hata yapmissindir.Cünkü bu kadar insan yapmis ve herkes en güzel revaninin bu oldugunu söylüyorlar.Sayfalarca begeniler var.Keske sen önce kendine bir yapip deneseydin.Sonra da misafirlerin icin tekrar yapardin.Üzüldüm ama dedigim gibi el hatasidir bu.

evet yorumları tek tek okudum tekrar deneyeceğim nerde hata yaptığımı bulmam lazım yılmak yok denemeye devam bu arada resimler nefis gözüküyor yapanların eline sağlık

Back
X