- Konu Sahibi Azeri kizi
-
Bende bayramda yaptım bu tatlıyı kare borcamda hem sevdiğim gibi kabarık oldu lezzetide süperdi.Tarif için çok teşekürler.Yalnız bu sefer en büyük dikdörtgen borcamda yapmak istiyorum kabarması için malzemeleri yarım ölçümü artırmalıyım mesela kaç yumurta olmalı?un nekadar ve şurup için ölçüler ne olmalı?başka deneyen arkadaşlarda varsa yardımcı olursa sevinirim.
Herkesin ellerine sağlık....çook güzel gözüküyorlar.....Yanlız ben bişey sormak istiyorum Revaniyi dilimledikten sonra mı şerbeti döküyorsunuz......
Ablam kendi tarifinin üstüne tarif tanımazdı, ben onun tarifiyle kac defa denedim ama tutturamadım onun gibi Revaniyi.
Gecen bu tarifle yaptım ve inanamadım, o kadar güzel oldu ki ablamınki yanında halt yemis naniknanik (gerci onunkide bir harika oluyor ama yinede)
Azeri kızı cok tesekkürler canım, tarif defteri yapmak istiyordum kendime ilk bunu ekledim deftere, cok cok sagol emeklerine saglık :1hug:
benim revanim de böyle oldu. çok da güzel oldu bayıldı eşim.
canım muhtemelen seninkinin cevizleri dibe çökmüştür tutmasıda ondandır.bu vesile ile bende azerikızına sorayım cevizleri unlamamızmı gerekiyor üzümlü kekteki üzümler gibi.CADIARZU
Ellerinize sağlık.Herkes beğenmiş.Bende annemin gününe yapmak istiyorum.Bu tariften kaç kişilik çıkıyor.Nasıl bir tepsi kullanmalı.Annemin büyük ocaklı fırını var.Onun tepsisi uygun mudur? teşekkürler.
canım ben midi fırının diksörtgen tepsisine yapıyorum.... kabarması da tadı da enfes oluyor...
canım ben midi fırının diksörtgen tepsisine yapıyorum.... kabarması da tadı da enfes oluyor...
benimkinin de tadı güzel oldu eşim çok beğendi zemuszemus inş bi dahakine daha fazla kabarır. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?