Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

arkadaşım ilk kez senin tarifinle yaptım revaniyi ve gerçekte mükkemmel oldu inşallah ikinci yapışımdada aynı şekilde olur artık seni kendime örnek seçtim tariflerini bekliyorum ellerine sağlık...

arkadaşım ilk kez senin tarifinle yaptım revaniyi ve gerçekte mükkemmel oldu inşallah ikinci yapışımdada aynı şekilde olur artık seni kendime örnek seçtim tariflerini bekliyorum ellerine sağlık...
Cok sagol canim.Cok güzel sözler bunlar.Tesekkür ederim.Seninde agzina saglik.

ben tarifinizi sanırım siteye ilk koyduğunuz zamanlarda hemen deneyenlerdenim
geçenlerde kv.ler geldiler. onlara yaptım.
kv ve kp aman kızım bir dilim yeter bize fazla koyma dediler. ama ben iki koca dilim koydum tabaklara
siz tadına bakın yemediğiniz tabakta kalsın önemli değil dedim veeeeee tabaklarda hiçbişey kalmadı

ben şerbet ölçüsünü artırdım. daha iyi oluyor sanki . 4 subardağı suya 3 subardağı şeker koyuyorum . fazla gelmiyor hatta daha güzel oldu gibi

tekrar elinize tarifinize sağlık

Bende bu güzel tarif için teşekkür ederim. Daha önceki başarısız revani denemelerim sayenizde son buldu. Bende şerbet miktarını biraz arttırıp tekrar deneyeceğim. Eşim revaniyi çok sever bu tarifle artık bende güzel revani yapabiliyorum çok sağolun...

Seninde ellerine saglik canim.Ne güzel demek kayinvalidelerden tam not aldin.Iste bu harika.Bende serbetini bol severim.Dedigin gibi bazen bende artiriyorum.

ya benimde çok ince oldu sanırım un az geldi tepsiye dökerken bile su gibiydi tadı güzeldi ama aşırı ince oldu ((

canım unun kalitesi güzeldi yani sıradan değildi ama bidahakine daha güzel olacağına eminim tşk ederim ellerine sağlık

Insallah canim.Olabiliyor bazen böyle seyler.Ben bile yillardir yaptigim bir tarifte, bir anda ayni tadi ve kivami tutturamayabiliyorum.Saglik olsun yeterki.

ellerinize sağlık,
tam zamanında gördüm bu tarifi,ben revaniyi tutturamayanladanım,doktor outcerin revani karışımını alır yapardım hep...
bu ara bebiş görmeye gelenler olacak,bir gün öncesinden yaparım artık...

Bir gün öncesinden yap ve buzdolabina koy canim.Hadi bakalim kolay gelsin...

Ben hayatımda ilk kez revaniyi bu tarifle yapmıştım ben bile bayıldım
Neden ben bile çünkü ben tatlı sevmam hele revani hiç tatmazdım bile
Sırf eşim bayılyor diye yapıp kendime hayran kalmıştım
Saol azeri kız arkadaşım
Şimdi annemlerin yanına geldik tatile
Babam geçen gün kek yapsanıza dedi eşim birde tatlı yapın yahu dedi
İkisinin ortası olsun dedim hemen bu tarifi alıp yapmaya başladık
sonuç yine şahane revaninin tamamı 2 günde bitti
Babam son dilimi görünce başladı tekrar yapın diye
Tabii yedikçe ve akla düştükçe revani şahane olmuş diyip duruyorlar
İlk yapışımda da yazmıştım eşim revaniyi başka dünyadan geliyor sanıyor
Yani o kadar seviyor ki ancak öyle tarif ediyor
yaaa nasıl yaptınız zor değilmi bu tatlı diyor bizde ser verip sır vermiyoruz
Tarifi annem için not aldım
eminim sık sık yapılacak bundan sonra hem bizim evde hem annemlerde

Tekrar teşekkür ediyorum azerikız böyle şahane bir tarifi paylaştığın için
Tarife ve ölçülere sadık kalmanız yeterli arkadaşlarrr

Canim cok cok cok tesekkür ediyorum.Nasil güzel sözler bunlar.Cok ama cok mutlu oldum.Aslinda su an bu tatli sözlerden sonra ben kendimi baska dünyadan hissetmeye basladim

Afiyet bal sekerler olsun.Ben su an diyetteyim,benim yerime de yapin yiyin olurmu?

canım biliyomusun sen kendine ayrı bir sayfa açsanda bütün tariflerini orada toplasan ben değişik şeyler denemeyi seviyorum ve senin tariflerinde benim zevkime uyuyor yakında günüm var değişik salatalar öğrenmek istiyorum kısır gibi felan kısırı biliyorumda daha farklı şeyler yani senin bi sayfan olsada oradan baksam ayrı ayrı olunca bulamıyorummmm

Canim benim cok tesekkür ediyorum.Kendime sayfa acmayi bir ara düsünmüstüm ama sonra vazgectim.Sayfam olursa düzenli sekilde süper seyler yapmam lazimAma kilo cizelgemi gördügün üzere diyetteyim ve diyetim bitince bile bundan sonra 2-3 haftada bir böyle seyler yapicam.Bir ara o kadar SIK tatli yaptim ki bu kadar kilo aldim.
Ama bak sana söyleyeyim,benim tariflerimi nasil daha kolay bulabilirsin diye.Benim ismimin üzerine yani Azeri kizi yazan yere tikla.Tiklayinca bir sayfa acilacak.Bu sayfada vbRecipe yaziyor.Onun üzerine tiklayinca tüm tariflerim yukaridan asagiya dogru cikiyor.
Insallah yardimci olabilmisimdir canim.Bir dene olmazsa yine yardim ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…