Tatlı Tarifi Revani(Resimli)

resım koymak bu sıteye nekadar zormus ugradsamadım valla ama gercekten coook guzel ve lezzetlı oldu sıddetle lımon kabugu rendelemınzı tavısye edıyorum guzel bı aroma katıyo cok guzel olcusu azerı kızının bu revanıdekı

canım revanıyı dun yaptım çok güzel oldu bu tarfinde favorilerim arasına girdi teşekkurler paylaşımın için

evet canım şimdi tarif defterime yazdım, ve ben çok beğendiğim tariflerin başına yıldız atarım,çok revani trifim vardı ama içlerinde bu yıldızı hak etti:lepi:

bugun bu tatlıyı 2. kez yaptım ilki çok güzel oldu yiyen herkes çok beğendi
bugun tam unu irmiği ilave ettimki aklıma haşhaş ta eklemek geldi ve hemen 1 bardaga yakında haşhaş ilave ettim ve harika oldu tavsiye ederim....

beğenip denediğim tariflerimin yanına +++ işareti yaparım bölece onaylamış olurum o tarifi:)))))).

Son düzenleme:
bugun bu tatlıyı 2. kez yaptım ilki çok güzel oldu yiyen herkes çok beğendi
bugun tam unu irmiği ilave ettimki aklıma haşhaş ta eklemek geldi ve hemen 1 bardaga yakında haşhaş ilave ettim ve harika oldu tavsiye ederim....

beğenip denediğim tariflerimin yanına +++ işareti yaparım bölece onaylamış olurum o tarifi:)))))).

Ellerine saglik canim.a.s.Gecen hafta bende revanimi hashasli yaptim.
Komsumla kocasi bayilmislar.Zaten demistim bu tarife istediginizi ekleyin.Hersey cok güzel yakisiyor.
Artilara layik yani diyorsuncokacimcoook

hihoyyytYaptım şahane bir tat,şahane bir lezzethihoyyyt
Bu akşam işten gelir gelmez yaptım,eşim,oğlum bayıldılar..
2 koca dilim yedim hani eşimden utanmasam bir 3.dilimide yiyebilirdimcokacimcoook

Canım tarif için,bu muhteşem tadı bizlerle paylaştığın için teşekkürlera.s.

Bu akşam yine yapmazsam bende Adıvar değilim.Ayol tam kilo vermişken yine verdiğim kiloları aldıracaksınız bana bu gidişle sanırımopuyorumnanaktan

Bu akşam yine yapmazsam bende Adıvar değilim.Ayol tam kilo vermişken yine verdiğim kiloları aldıracaksınız bana bu gidişle sanırımopuyorumnanaktan

Yok canim yaa.kilo falan almazsin.Cok $Ik bir kadinsin sen.Ftolarini görmüstüm.Bayilmistim giyim zevkine ve fizigine.:nazar:

ben de yaptım,tadı güzeldi de
ben daha fazla kabarmasını bekliyordum,biraz ince oldu

tadı şerbeti falan tam kıvamında ama,tavsiye ediyorum

ben de yaptım,tadı güzeldi de
ben daha fazla kabarmasını bekliyordum,biraz ince oldu

tadı şerbeti falan tam kıvamında ama,tavsiye ediyorum

Ellerine saglik Megilara.Tadini begendigine sevindim.Eger ki revanini cok kalin seviyorsan daha kücük bir kalipta yap veya da tarifi yarim kat artir.Böylelikle kalin bir revanin olur.

Afiyet olsun canim.

revanım fırındaa kızım uyurken jeettttt hızıyla yaptımm.sonucu yazarımm..tesekkrler tarıff içinn azerı kızııı opuyorumnanaktan

ben geçen sene aynı bu tarife göre yapmıştım hiç güzel olmamıştı
ne yalan söyleyim :(

canim ozele cevap verdigin icin cok tesekkurler.cevap yazdim ama sitede sorun var galiba bir turlu gonderemedim.
senin tarifinle yaptim gercekten harika oldu.
surubunu da yaptim ama 10 yemek kasigi kadar gezdirdim uzerine.az surublu seviyorum ben.cok da guzel oldu tesekkur ederim.

Ablam kendi tarifinin üstüne tarif tanımazdı, ben onun tarifiyle kac defa denedim ama tutturamadım onun gibi Revaniyi.
Gecen bu tarifle yaptım ve inanamadım, o kadar güzel oldu ki ablamınki yanında halt yemis naniknanik (gerci onunkide bir harika oluyor ama yinede)

Azeri kızı cok tesekkürler canım, tarif defteri yapmak istiyordum kendime ilk bunu ekledim deftere, cok cok sagol emeklerine saglık :1hug:

Back
X