- 3 Nisan 2014
- 36.031
- 146.689
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Askerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Lanet sevgilisi olmasa kavuşacaktık yarimle
Kudracım, ama sıcaklık 38 derece, mutfaklar daha da sıcak oluyor. Kovid ayağına klima falan da açmıyor bazı yerler.Burnuma geldi kızartma yağı kokusu, teşekkürler
Yalniz annemle babam, babam annemin memleketinde askerken tanışmış ve babam etkilemek için biraz da sıkarak askerde yaptıklarını anlatmış. Şu an konu yoklugundandir diye düşünmek istiyorumSanmıyorum bebişim ya, erkekler çekici bulmadıkları kadınların yanında iğrençleşebiliyorlar.Dünya ahiret bacısı konumuna girdiysen kaçarın yok. Yanında her haltı yer artık.
Baktı ki Vanessa'yı ancak broluğa koyabiliyor kafasında. Ne yapsın işte o sıkıcı berbat askerlik anılarını dayamış. Vanessa'dan başka kimse de dinlemezdi zaten. Şahsen ben dinlemem.
Kaslıysa ya da ünlü ilişkisi varsa kaçarı yokHer gördüğün XY kromozomlu insan ırkına yürüyorsun ama ümmedi Muhammed aşkına benimkine dokunma,pas geç zor buldum zaten.
Bir de geniş omuzlarSenin kör kütük aşık olman icin cokta bi ozellige gerek yok.erkek olmasi aşık olman icin yetiyor
Ay o hangi konu kaçırmışım benKapısına gidip evini basacak kadar aşık olduğunuz adamdan ne kadar da çabuk vazgeçmişsiniz sevgili vanessa
Bunca yillik Cinliyim, boyle askerlik gostermedim.Çinde mi yapmış askerliği?
Bir de omzun üstünde çekirge dövmesi olursa tadından yenmezBir de geniş omuzlar
:) E ama orada tanışmışlar, bir ortak nokta var.Yalniz annemle babam, babam annemin memleketinde askerken tanışmış ve babam etkilemek için biraz da sıkarak askerde yaptıklarını anlatmış. Şu an konu yoklugundandir diye düşünmek istiyorum
Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Terini, yağını yoktan yere koklamış zaten broluga kendiliğinden terfi ettirmiş Vanessa... iyy yani atacağım diye yazdığı şeyler de öğğ:) E ama orada tanışmışlar, bir ortak nokta var.
Burada o yok işte. Ne yapayım ben senin askerdeyken ne yaptığını? Yav benim hiç ilgimi çekmiyor, premsesim zaar.Sizin çekiyor mu kızlar?
Tekrarlıyorum, broluğa terfi ettiyseniz geçmiş olsun. Yanınızda geğirmeye falan başlar artık pis herif!
Sen umutsuz olma sanki ne bileyim vanessaAskerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Lanet sevgilisi olmasa kavuşacaktık yarimle
Kimisi teri falan seksi buluyor kız, niye öyle diyorsun?Terini, yağını yoktan yere koklamış zaten broluga kendiliğinden terfi ettirmiş Vanessa... iyy yani atacağım diye yazdığı şeyler de öğğ
Kocamın 28 günlük askerliğini 28 senedir dinliyorum:) E ama orada tanışmışlar, bir ortak nokta var.
Burada o yok işte. Ne yapayım ben senin askerdeyken ne yaptığını? Yav benim hiç ilgimi çekmiyor, premsesim zaar.Sizin çekiyor mu kızlar?
Tekrarlıyorum, broluğa terfi ettiyseniz geçmiş olsun. Yanınızda geğirmeye falan başlar artık pis herif!
Bulunur ama bir yasanmisliktan sonra anlattirma şimdi banaKimisi teri falan seksi buluyor kız, niye öyle diyorsun?
Bence iğrenç ama alıcısı var.
Bir de omzun üstünde çekirge dövmesi olursa tadından yenmez
Burada bir kadın vardı, kadın adamın kokusu sindi diye ilişkiden sonra duş almıyordu iki gün falan.Bulunur ama bir yasanmisliktan sonra anlattirma şimdi banaGidip böyle de merhaba diyenin ben Boş işler müdürü diyeninki de hayatın normal akışında bulunmaz diye düşünüyorum...Hele şu zamanda ben kendi dış kapımın koluna dokununca kolonya sıkıyorum elime, koluma:)))