- 27 Ekim 2017
- 3.617
- 15.779
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
İsteyerek mi dinliyorsun Kudra, doğru söyle.Kocamın 28 günlük askerliğini 28 senedir dinliyorum
Vermiştir o, iştahı kaçsın diye tüm gün giyilmis gömlek kokluyor var mı ötesi? Tuttum ben bu taktiği tüm leş kokulu şeyleri koklayıp iştahımi kaçırıp kilo vericiğim ben de...Var ya Vanessa ne zeki kadınsın sen:))Kız vanessaaaa ünlü adamın oğlu noldu,kız 30 kilo fazlani da mı verdingit kapısına dayan derim ben.Madem hoşlandın aşkinin peşinden koş.Sana da bu yakışır
Yine
Çok absürt şeyler anlatıyorsun ama cidden şu mesajla bence kendi rekorunu kırdın.Askerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Lanet sevgilisi olmasa kavuşacaktık yarimle
Gene de diyebilir.
Doğru kullanımı “yine”Gene de diyebilir.
Bi de şey var “gine”Doğru kullanımı “yine”
HayıııııııırBi de şey var “gine”
Ben sadece fok balıkları çok yalnız diye biliyordummmmBir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Ama bu zincir henüz yeni olduğu için şubeler arası geçiş sık sık oluyor
Ben de 10 gün önce başka şubeye nakledildim 2 günlüğüne
Ardından geldiğimde ortamı bir garipsedim ve bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
O kadar cool ve yakışıklı ki 23 yaşında
Beni resmen mest etti
En kötü yanı ise sevgilisi olduğunu öğrendim
Bugün gene onun yanındaydım ve oldukça iyi davrandı bana
Ama bu onu son görüşüm oldu zira hem onlar yeni kasiyer aldı hem de ben işten çıktım
Hayat çok acımasız ve kötü
Sabah akşam can yaman ve demet özdemir dizileri izliyor hanım ablamizYa sen unlu birinin ogluna asiktin da kilolarindan dolayi gorusmuyordun. O kiz misin? Oyleyse yahu ne ara unuttun da asik oldun?
Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum