- 10 Ekim 2014
- 31.530
- 140.978
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Onu kıskandırmak için bu Dalyan gibi delikanlıyı sevgilisinden ayırıp kullanacak.Vanessa ayran gönüllüğün zirvesine çıktın çocuğum
Noldu murat menteş’in oğlu?
ağustosun başında lunaparkta buluşacaktık.
Zaten belki adamın sevgilisi daha iyi kek yapıyordurAğda yaparken kek yanar kudra baya uzun sürüyor çünkü en iyisi bacak, kol kapalı ve çift maske gitsin
Şey değil mi bu ya, Feriştah abla?bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
Ama önce kilo vermesi lazım. Yetişir mi ki bikaç aya kadar?Onu kıskandırmak için bu Dalyan gibi delikanlıyı sevgilisinden ayırıp kullanacak.
Matmazel çocuğu harcayacaklar
Ay buna kahkaha attım
Senin kör kütük aşık olman icin cokta bi ozellige gerek yok.erkek olmasi aşık olman icin yetiyorKızlar çocuk ortaokul mezunu beni kendine kör kütük aşık etti
Kolları full dövme kaplı
Müşteriler bile yürüyor müdüre
Tam bir yaz dizisiBir süredir kurumsal bir yemek zincirinde çalışıyorum okul açılana kadar da para biriktirilirim mantığıyla girdim.
Ama bu zincir henüz yeni olduğu için şubeler arası geçiş sık sık oluyor
Ben de 10 gün önce başka şubeye nakledildim 2 günlüğüne
Ardından geldiğimde ortamı bir garipsedim ve bir anda 1.80 geniş omuzlu bir erkek merhaba ben senin restoran müdürün dedi
O kadar cool ve yakışıklı ki 23 yaşında
Beni resmen mest etti
En kötü yanı ise sevgilisi olduğunu öğrendim
Bugün gene onun yanındaydım ve oldukça iyi davrandı bana
Ama bu onu son görüşüm oldu zira hem onlar yeni kasiyer aldı hem de ben işten çıktım
Hayat çok acımasız ve kötü
Subhanallah, ibretlik bi paylasim.Kızlar çocuk ortaokul mezunu beni kendine kör kütük aşık etti
Kolları full dövme kaplı
Müşteriler bile yürüyor müdüre