- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 4.796
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Vayyy canınaYa hanımlar burada acı çekiyorum ama dalga peşindesiniz
Çocuk beni mahvetti
Bu yaşında müdür ve bana da askerlik anılarını anlattı
Kiz sen venessayi ciddiye alip bide sinirlendin mi? Sakin ol tatlim kk alisik venessanin yilan hikayesi asklarinaSekiz yaşındaysanız hayat çok zor, ah Cedric ah, ben de sana ne aşıktım, sarı saçlarına kurban.
Eskiden yazdığım günlükler geldi aklıma, cringe yuvası resmen. Ben de ha bire aşık olurdum böyle.
İki günde ne gördünüz, nasıl tanıdınız da aşık oldunuz ya? Belki kadın düşmanı, zorba, şiddet yanlısı biri. A pardon bazı kadınlar bunları önemsemiyor, unutmuşum. Dışı güzel olsun yeter değil mi sizin için? Geniş omuzlar varsa tamam, kafasının içiyle hiç ilgilenmezsiniz.
Hayır, bir de adamın sevgilisi varmış. Direkt geri basın, yasak bölge.
:) Ne bileyim ya hu, tanımıyorum ki.Kiz sen venessayi ciddiye alip bide sinirlendin mi? Sakin ol tatlim kk alisik venessanin yilan hikayesi asklarina
Merhaba ben senin restoran müdürünKoptum.
Ayy aklima naime geldiiiiiKızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Bir erkeğe kör kütük aşık olman için çok özellik gerekmiyor zaten. Pipisi olsun yeter nefes almasa bile olurKızlar çocuk ortaokul mezunu beni kendine kör kütük aşık etti
Kolları full dövme kaplı
Müşteriler bile yürüyor müdüre
Ben sana askerlik anılarımı anlatmam canım ya:)))Baya sapık gibi peşine düşmüş gibi oldum haa:) Ne bileyim ya hu, tanımıyorum ki.
Şimdi okudum, kız askerlik anılarını anlattı diye aşık olmuş.Müthiş bir mantık ya.
Bir erkek size askerlik anılarını anlatıyorsa, dünya ahiret "bro"su olmuşsunuzdur. Libido killer bir hareket ya
O ve müdür aynı kişiler bundan eminiz değil mi? Yanlış kişiyi koklamış olma?Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Varlığı bile seksi onun
Ben sana askerlik anılarımı anlatmam canım ya:)))Baya sapık gibi peşine düşmüş gibi oldum haa
Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Varlığı bile seksi onun
Bu sıcakta sanki ter kokar o ya. Kış aylarını bekle sen.Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Varlığı bile seksi onun