Restoran Müdürüne Aşık Oldum

Sana anlatmam bro falan dersin şimdi başkası sorsun anlatayim :KK70: Kkya 12 senelik erkek üye şoku :rolleyes:
Sana torpil yaparım, sen anlat, seni bro olarak görmem söz. :KK70:
O da gelir beni bulur zaten. :KK70: Hayattaki bahtıma bir örnek olurdu hakikaten. :KK53:
Yav ama harbi bro hareketi. Askerlik anılarından sonra takıldığı kadınları vs. de anlatmaya başlar, muhabbet iyice pisleşir, bilmek istemeyeceğin detayları öğrenirsin. Yaşadım, oradan biliyorum. Sonunda kız ayarlamaya kadar gitti olay. Kendimden tiksindim resmen. :KK53::olamaz:

Sana torpil yaparım, sen anlat, seni bro olarak görmem söz. :KK70:
O da gelir beni bulur zaten. :KK70: Hayattaki bahtıma bir örnek olurdu hakikaten. :KK53:
Yav ama harbi bro hareketi. Askerlik anılarından sonra takıldığı kadınları vs. de anlatmaya başlar, muhabbet iyice pisleşir, bilmek istemeyeceğin detayları öğrenirsin. Yaşadım, oradan biliyorum. Sonunda kız ayarlamaya kadar gitti olay. Kendimden tiksindim resmen. :KK53::olamaz:
Normalde öyle olur ama Vanessaninki bak bu kasları değirmende öğütmedim neler yaşadim ne kral erkeğim anlatması...Sevgilimi bırakıp seni alayım etkilemesi ile anlatmış...Sana anlatanlar yıkadığı tuvaletleri anlatmıştır hıh bu öyle mi dağ,tepe aşıp gittiği yolllarda ac kalıp nasıl genlerini ileriki nesillere aktarması gereken bir avci olduğunu anlatmış. 1,70lik kassız, dövmesiz, mudur olamamış irkeklerle karıştırmayalım lütfen

Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Yağ ve ter karışımı kokar o gömlek:kusmuk:

Normalde öyle olur ama Vanessaninki bak bu kasları değirmende öğütmedim neler yaşadim ne kral erkeğim anlatması...Sevgilimi bırakıp seni alayım etkilemesi ile anlatmış...Sana anlatanlar yıkadığı tuvaletleri anlatmıştır hıh bu öyle mi dağ,tepe aşıp gittiği yolllarda ac kalıp nasıl genlerini ileriki nesillere aktarması gereken bir avci olduğunu anlatmış. 1,70lik kassız, dövmesiz, mudur olamamış irkeklerle karıştırmayalım lütfen
Sanmıyorum bebişim ya, erkekler çekici bulmadıkları kadınların yanında iğrençleşebiliyorlar. :KK53: Dünya ahiret bacısı konumuna girdiysen kaçarın yok. Yanında her haltı yer artık. :KK53:
Baktı ki Vanessa'yı ancak broluğa koyabiliyor kafasında. Ne yapsın işte o sıkıcı berbat askerlik anılarını dayamış. Vanessa'dan başka kimse de dinlemezdi zaten. Şahsen ben dinlemem. :deli:

X