- 9 Aralık 2009
- 17.086
- 54.296
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Sana anlatmam bro falan dersin şimdi başkası sorsun anlatayimSen benden epey hoşlandın, ben anladım.
Nerede askere gittin de anlatacaksın dryadcım. De bir hele.
Ben yılan ve yarasa yedim ne diyorsun???Neyse ki o zamanlar bu lanet virüs yoktu...Askerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Lanet sevgilisi olmasa kavuşacaktık yarimle
O kaslar dimek ki çekirgedenAskerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Ayyy sende cocugu yicen az kaldiAskerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Saf protein hahahhaO kaslar dimek ki çekirgeden
Sana torpil yaparım, sen anlat, seni bro olarak görmem söz.Sana anlatmam bro falan dersin şimdi başkası sorsun anlatayimKkya 12 senelik erkek üye şoku
Müdüre bak 1 gün gördüğü elemana tüm sırlarını anlatmışSaf protein hahahha
Vah vah 15 yaş sendromuAskerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Ooo Bad boyKızlar çocuk ortaokul mezunu beni kendine kör kütük aşık etti
Kolları full dövme kaplı
Müşteriler bile yürüyor müdüre
Ve beyin koşarak uzaklaşır…Kızlar çocuk ortaokul mezunu beni kendine kör kütük aşık etti
Kolları full dövme kaplı
Müşteriler bile yürüyor müdüre
Yav ne kokacak fast foodcuysa, bol bol kızartma yağı kokar işte hepsi. Hepsini aynı niyetle koklayabilir bence, sakınca yok.O ve müdür aynı kişiler bundan eminiz değil mi? Yanlış kişiyi koklamış olma?
İyi eğlence oldu sana burası di mi? Ama fazla abartıyorsun fake olduğun anlaşılacak bebişim. Yeteneğini kaybettin sanki, zorlama oluyor artık konuların.Askerde çekirge ve böcek yemiş
Aşkım ya
Normalde öyle olur ama Vanessaninki bak bu kasları değirmende öğütmedim neler yaşadim ne kral erkeğim anlatması...Sevgilimi bırakıp seni alayım etkilemesi ile anlatmış...Sana anlatanlar yıkadığı tuvaletleri anlatmıştır hıh bu öyle mi dağ,tepe aşıp gittiği yolllarda ac kalıp nasıl genlerini ileriki nesillere aktarması gereken bir avci olduğunu anlatmış. 1,70lik kassız, dövmesiz, mudur olamamış irkeklerle karıştırmayalım lütfenSana torpil yaparım, sen anlat, seni bro olarak görmem söz.
O da gelir beni bulur zaten.Hayattaki bahtıma bir örnek olurdu hakikaten.
Yav ama harbi bro hareketi. Askerlik anılarından sonra takıldığı kadınları vs. de anlatmaya başlar, muhabbet iyice pisleşir, bilmek istemeyeceğin detayları öğrenirsin. Yaşadım, oradan biliyorum. Sonunda kız ayarlamaya kadar gitti olay. Kendimden tiksindim resmen.
Yağ ve ter karışımı kokar o gömlekKızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum
Burnuma geldi kızartma yağı kokusu, teşekkürlerYav ne kokacak fast foodcuysa, bol bol kızartma yağı kokar işte hepsi. Hepsini aynı niyetle koklayabilir bence, sakınca yok.
Zorunlualan gibi bu da patladıİyi eğlence oldu sana burası di mi? Ama fazla abartıyorsun fake olduğun anlaşılacak bebişim. Yeteneğini kaybettin sanki, zorlama oluyor artık konuların.
Halbuki ne güzel eğleniyorduk karşılıklı. Bu kadar abartmasalar hepimiz mutlu olacaz. ÜzülüyorumZorunlualan gibi bu da patladı
Sanmıyorum bebişim ya, erkekler çekici bulmadıkları kadınların yanında iğrençleşebiliyorlar.Normalde öyle olur ama Vanessaninki bak bu kasları değirmende öğütmedim neler yaşadim ne kral erkeğim anlatması...Sevgilimi bırakıp seni alayım etkilemesi ile anlatmış...Sana anlatanlar yıkadığı tuvaletleri anlatmıştır hıh bu öyle mi dağ,tepe aşıp gittiği yolllarda ac kalıp nasıl genlerini ileriki nesillere aktarması gereken bir avci olduğunu anlatmış. 1,70lik kassız, dövmesiz, mudur olamamış irkeklerle karıştırmayalım lütfen