Restoran Müdürüne Aşık Oldum

Sanmıyorum bebişim ya, erkekler çekici bulmadıkları kadınların yanında iğrençleşebiliyorlar. :KK53: Dünya ahiret bacısı konumuna girdiysen kaçarın yok. Yanında her haltı yer artık. :KK53:
Baktı ki Vanessa'yı ancak broluğa koyabiliyor kafasında. Ne yapsın işte o sıkıcı berbat askerlik anılarını dayamış. Vanessa'dan başka kimse de dinlemezdi zaten. Şahsen ben dinlemem. :deli:
Yalniz annemle babam, babam annemin memleketinde askerken tanışmış ve babam etkilemek için biraz da sıkarak askerde yaptıklarını anlatmış. Şu an konu yoklugundandir diye düşünmek istiyorum :KK70:

Yalniz annemle babam, babam annemin memleketinde askerken tanışmış ve babam etkilemek için biraz da sıkarak askerde yaptıklarını anlatmış. Şu an konu yoklugundandir diye düşünmek istiyorum :KK70:
:) E ama orada tanışmışlar, bir ortak nokta var.
Burada o yok işte. Ne yapayım ben senin askerdeyken ne yaptığını? Yav benim hiç ilgimi çekmiyor, premsesim zaar. :KK53: Sizin çekiyor mu kızlar?
Tekrarlıyorum, broluğa terfi ettiyseniz geçmiş olsun. Yanınızda geğirmeye falan başlar artık pis herif! :olamaz:

Kızlar size yemin ederim sanal aşklar boş
Bugün bu çocuğun kara gözlerine bakıp sohbete dalmak manyakça bir duygu
Varlığı bile seksi onun
Onun vardiyası bittiğinde müdürün gizlice gömleğini kokluyorum

Bu git gide umutsuz vaka sendromu oluyor
Neden bilmiyorum bana umutsuzu hatırlattı yazım şekli kızlar demesi falan

Vanessa sana sayfalar dolusu yaz yaz öldük bittik heleki o ağda yaptığın buluşmaya gideceğin gün aman başına bir şey gelir diye

Sende bizimle dalga geçer gibi açıklamalar yaptın
Annesi yüzüme bakmadı diye yazdin da yazdin

Ne ara birini buldun daha ağdanın acısı geçmedi yerine yeni tüyler bile gelmeden

Burada o yok işte. Ne yapayım ben senin askerdeyken ne yaptığını? Yav benim hiç ilgimi çekmiyor, premsesim zaar. :KK53: Sizin çekiyor mu kızlar?
Tekrarlıyorum, broluğa terfi ettiyseniz geçmiş olsun. Yanınızda geğirmeye falan başlar artık pis herif! :olamaz:
Terini, yağını yoktan yere koklamış zaten broluga kendiliğinden terfi ettirmiş Vanessa... iyy yani atacağım diye yazdığı şeyler de öğğ

Kocamın 28 günlük askerliğini 28 senedir dinliyorum 😂

Kimisi teri falan seksi buluyor kız, niye öyle diyorsun? :KK53:
Bence iğrenç ama alıcısı var.
Bulunur ama bir yasanmisliktan sonra anlattirma şimdi bana :KK70: Gidip böyle de merhaba diyenin ben Boş işler müdürü diyeninki de hayatın normal akışında bulunmaz diye düşünüyorum...Hele şu zamanda ben kendi dış kapımın koluna dokununca kolonya sıkıyorum elime, koluma:)))

Bulunur ama bir yasanmisliktan sonra anlattirma şimdi bana :KK70: Gidip böyle de merhaba diyenin ben Boş işler müdürü diyeninki de hayatın normal akışında bulunmaz diye düşünüyorum...Hele şu zamanda ben kendi dış kapımın koluna dokununca kolonya sıkıyorum elime, koluma:)))
Burada bir kadın vardı, kadın adamın kokusu sindi diye ilişkiden sonra duş almıyordu iki gün falan. :KK53: Ne dalga geçmişlerdi ya.
Ben hayvannn gibi parfüm kokularından hoşlanıyorum anacım, tenine de terine de başlarım. Traş losyonu, deodorant ve parfüm koksun, gözünü seveyim kimyasalın. :deli:

X