- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
-
- Konu Sahibi gizemliyollar
Motosikletten bahsediyorsa eğer bu zamana kadar 5 tane ikinci el motosiklet girdi evimize,çevremde de çok kez ikinci el motosiklet alan arkadaşlarımın yanındaydım hiçbirinde bu tarz bir şeye rastlamadım.Sonuçta motosikletin her yanı inceleniyor bagajada açıp bakanlar oluyor ne sığdırabilirim diye.Motor satan kimsede bunu göze alıp oraya o şeyi koymaz diye düşünüyorum.Ben satarken kullandığım bezi bile bırakmıyordum ayıp olmasın diye.Pek inandırıcı gelmedi bana ama oladabilir tabi bin türlü insan var.arkadaşımın aldığı motorda çıktı ve bana da verdi 2 tane
Görüyor musunuz Aydın Abi'nin yaptığınıAklıma bir anım geldi :) Eskiden bir erkek arkadaşım vardı ve çapkındı, ben de biliyordum, arada bazı şeylerini de aynen sizin gibi farkediyordum. Bir gün arabasında torpidoda ben de o sizin gördüklerinizden gördüm, bunlar ne dedim. Aydın abi, market toptancılığı yapıyor, elinde bunlardan kalmış fazla, şaka olsun diye üstüme fırlattı ben de o an aldım buraya koyduım demişti :)))
Meraktan alanlar da var onları da unutmayalımZaten prezervatifle yakalanan hiç bir erkek onu kendisi almamıştır; ya arkadaşınındır, kendisiyle alakası yoktur ya da arkadaşı öylesine vermiştir, bir anlamı yoktur. He evet, kesin öyle.
Ayrıca arkadaşla film izlenebilir tabi de, bu sevgiliye cevap verilemeyecek kadar eli kolu bağlayan bir mevzu değil. Tuvalete bile kalkmadan izlemiyorlar herhalde.
Rahatsız etmeyin moduna almış telefonu seni kandırıyor şekerim.
Arabadan prezervatif çıktı diye aldatıyor mu oluyor zaten.
Belki balon yapıp oynuyor adam.
Eski konunuzu da hatırlıyorum. Her gün yeni bir şey ekleniyor. Eminim prezervatifi şişirip balon yapıp oynayarak değerlendirir şimdi. Seni aldatıyorum diye alnına yazı mı koysun bu çocuk daha napsın ki? Kabul etmesi zor olabilir evet ama sizi aldatıyor çok üzgünüm. Bence son şans mon şansı geçin bitirin bi anda ben yapamıyorum diyip. Sonunda daha çok üzüleceksiniz yoksa.Kızlar eski konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımın ilgisizliği idi. Bir de bir kız arkadaşı ile görüntülü konuşmasını yakalamıştım. Ama arkadaşım demişti. Geçen gün yine ilgisizliğin dibine dibine vurdu. En son aradım ve dedim ki konuşmak istiyorum. Neyse geldi bu ve direk bitirmek istediğimi dedim yetti artık sen kendini ne sanıyorsun dedim. Geçen pazartesi günü aradım açmadın görüntülü aradım açmadın dedim. Nerede din dedim arkadaşımla filim izliyorum ayağına yattı. Ve ondan 2 gün önce de arabasında erkeklerin korunmak için kullandığı bir şeyi gördüm. Sordum bu ne dedim arkadaşımın aldığı motorda çıktı ve bana da verdi 2 tane istersen hemen arayım sorayım inanmaz isen dedi. Bende saf gibi inandım. Çünkü onun kötü bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmiyor nedense. Onun üstüne zaten yine ilgisizliği devam etti. Bende en son bitsin dedim. Son şans ver düzeleceğim dedi. Tamam dedim son bu. O günden beri iyi nereye gitse diyor arıyor soruyor bakalım kaç güne kadar. O ne derse inanmayı seçtim. Asla çene kıskançlık etmedim. Hep kendine olumlu oldum. Ama asla kendimi cinsel yönden kullandırmadım. Zaten oda öyle bir şeyi talep etmedi. Acaba o kızla konuşması o ürünler falan aldattığına mı işaret bilmiyorum. Ama ona nedense güveniyorum kızlar. Son şansı nasıl kullanır acaba?
balon da yapılıyo onlarla , su balonuMeraktan alanlar da var onları da unutmayalım