RESTİ ÇEKTİM SONUNDA?

arkadaşımın aldığı motorda çıktı ve bana da verdi 2 tane
Motosikletten bahsediyorsa eğer bu zamana kadar 5 tane ikinci el motosiklet girdi evimize,çevremde de çok kez ikinci el motosiklet alan arkadaşlarımın yanındaydım hiçbirinde bu tarz bir şeye rastlamadım.Sonuçta motosikletin her yanı inceleniyor bagajada açıp bakanlar oluyor ne sığdırabilirim diye.Motor satan kimsede bunu göze alıp oraya o şeyi koymaz diye düşünüyorum.Ben satarken kullandığım bezi bile bırakmıyordum ayıp olmasın diye.Pek inandırıcı gelmedi bana ama oladabilir tabi bin türlü insan var.

Prezervatif varsa sekste vardır.sizle yapmadığına göre başkasıyla yapıyor demekki.

Aklıma bir anım geldi :) Eskiden bir erkek arkadaşım vardı ve çapkındı, ben de biliyordum, arada bazı şeylerini de aynen sizin gibi farkediyordum. Bir gün arabasında torpidoda ben de o sizin gördüklerinizden gördüm, bunlar ne dedim. Aydın abi, market toptancılığı yapıyor, elinde bunlardan kalmış fazla, şaka olsun diye üstüme fırlattı ben de o an aldım buraya koyduım demişti :)))

Zaten prezervatifle yakalanan hiç bir erkek onu kendisi almamıştır; ya arkadaşınındır, kendisiyle alakası yoktur ya da arkadaşı öylesine vermiştir, bir anlamı yoktur. He evet, kesin öyle.

Ayrıca arkadaşla film izlenebilir tabi de, bu sevgiliye cevap verilemeyecek kadar eli kolu bağlayan bir mevzu değil. Tuvalete bile kalkmadan izlemiyorlar herhalde.

Görüyor musunuz Aydın Abi'nin yaptığını ne şakacı adam

Meraktan alanlar da var onları da unutmayalım

Erkeklerin korunmak için kullandığı şey, ürün sakız herhalde ki arkadaşı iki tane ikram ediyor. Yav ayrılmaya façam yemiyor diyorsanız bari yüzüne vurup iyice yüz göz olmayın ona belli etmeden yutun aldatılmayı

Eski konunuzu da hatırlıyorum. Her gün yeni bir şey ekleniyor. Eminim prezervatifi şişirip balon yapıp oynayarak değerlendirir şimdi. Seni aldatıyorum diye alnına yazı mı koysun bu çocuk daha napsın ki? Kabul etmesi zor olabilir evet ama sizi aldatıyor çok üzgünüm. Bence son şans mon şansı geçin bitirin bi anda ben yapamıyorum diyip. Sonunda daha çok üzüleceksiniz yoksa.

konularınızı biliyorum adam sizi yakasından düşürmeye çalışıyor siz hala kene gibi yapışmışsınız
şimdi bu 10 tane konu açmışsınız evlenince 1000.... tane açarsınız
olmuyorsa da zorlamanın alemi yok
birbirinizi kurtarın bu ilişkiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…