RESTİ ÇEKTİM SONUNDA?

gizemliyollar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
253
99
30
Kızlar eski konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımın ilgisizliği idi. Bir de bir kız arkadaşı ile görüntülü konuşmasını yakalamıştım. Ama arkadaşım demişti. Geçen gün yine ilgisizliğin dibine dibine vurdu. En son aradım ve dedim ki konuşmak istiyorum. Neyse geldi bu ve direk bitirmek istediğimi dedim yetti artık sen kendini ne sanıyorsun dedim. Geçen pazartesi günü aradım açmadın görüntülü aradım açmadın dedim. Nerede din dedim arkadaşımla filim izliyorum ayağına yattı. Ve ondan 2 gün önce de arabasında erkeklerin korunmak için kullandığı bir şeyi gördüm. Sordum bu ne dedim arkadaşımın aldığı motorda çıktı ve bana da verdi 2 tane istersen hemen arayım sorayım inanmaz isen dedi. Bende saf gibi inandım. Çünkü onun kötü bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmiyor nedense. Onun üstüne zaten yine ilgisizliği devam etti. Bende en son bitsin dedim. Son şans ver düzeleceğim dedi. Tamam dedim son bu. O günden beri iyi nereye gitse diyor arıyor soruyor bakalım kaç güne kadar. O ne derse inanmayı seçtim. Asla çene kıskançlık etmedim. Hep kendine olumlu oldum. Ama asla kendimi cinsel yönden kullandırmadım. Zaten oda öyle bir şeyi talep etmedi. Acaba o kızla konuşması o ürünler falan aldattığına mı işaret bilmiyorum. Ama ona nedense güveniyorum kızlar. Son şansı nasıl kullanır acaba?

başka bir kızla görüntülü konuşuyor ama sizin çağrılarınıza gelince cevap vermiyor öyle mi?
vermişsiniz son şansı dikkatli olu derim
hayır geçen hafta yakaladım konuştuğunu ben başka gün aradım ve yemin ederim telefon çalmıyor dedi. Yanımda ara dedi aradım cidden çalmıyor kapatınca sadece bildirim gidiyor

Siz sey miydiniz erkek arkadsiniz kizi arayip motor dersi mi ne anlatiyodu oyle bisidi sanirim konunuz. Bu kdr takinti yapip kendinizi yipratacaginiza yol verin gtsin.

Kim bu arkadaşlar ya kaç para bu meret orda burda unutulur mu
Siz resti çektim demissiniz ama çekememişsiniz

Adamın arabasında prazeevatif yakalamışsın, daha ne ispatı bekliyorsun, insan böyle bir şeyi arkadaşında neden bırakır. Sevişeceği zaman arkadaşınızı mı arayacakmış, ama bazı kadınlar böyle illa yatakta görecek, ha o zamanda onunla yatağa giren kızda bütün suç ama olsun. Daha sevgiliyken böyle davranan adamdan ilerde nasıl bir beklentiniz var çok merak ettim. O sizin çantanızda böyle birşey bulsa ama arkadaşımın desen inanırmıydı sence. Bakın aldatılmaktan daha ağırı nedir biliyormusun saf yerine konulmak, sevgiliniz şuan bunu yapıyor ve sizde bunlara inanarak onu haklı çıkartıyorsunuz. Kusura bakmayın.

Zaten hep arkadasının olur kendinizi küçültmeyin sanki başka erkek mi yok ömrünüzü bitirecek hayat enerjinizi bitirecek sizi gercekten seven biri karsınıza çıkınca da bunun yüzünden gercek aşka inancınızı kaybedeceksiniz o kişiyi kabul etmeyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…