RESTİ ÇEKTİM SONUNDA?

Sorun sadece ilgi mi sizce?
Cinsel hayatınız yok ama arkadaşının verdiği prezervatifi almış. Daha açık nasıl olabilirim bilemiyorum.

Whatsaap’ı bilmiyorum denemedim hiç. Ama muhtemelen oluyordur çünkü telefonun çalmaması için yapılan bişey sonuçta. Valla safsın azcık.
Ya iyi güzel yazıyorsun ama sonsuz güveniyorum diyor. Yani sevgilisi "aaa öyle mi oluyormuş ben bilmiyordum, bilmeden yapmışım demek ki" diyecek ve konu sahibi de inanacak

Sorun sadece ilgi mi sizce?
Cinsel hayatınız yok ama arkadaşının verdiği prezervatifi almış. Daha açık nasıl olabilirim bilemiyorum.
Sen hiç birine kayıtsız güvendi mi Limonsuzzcay cevabın hayırsa konu sahibini anlayamazsın arabadaki prezervatifin, görüntülü konuşmanın, aradiginda açmamanın hiçbir önemi yok güven böyle birşey

Ya iyi güzel yazıyorsun ama sonsuz güveniyorum diyor. Yani sevgilisi "aaa öyle mi oluyormuş ben bilmiyordum, bilmeden yapmışım demek ki" diyecek ve konu sahibi de inanacak

Aynen öyle olacak ama saf olduğunun farkına vardı belki diğerleri için de jeton düşer yavaş yavaş.

Ben de genellikle olumlayıcı bir insanımdır ve "kesin aldatılıyorsun" vs diyenlere de biraz kızarım. Bu aptalca inanmak anlamına gelmiyor ama ortada kesin bir şey yoksa bir insanın günahını alma ihtimaline de karşıyım. Güveniyorum diyorsanız öküzün altında buzak aramayın derim hep. Sizin durumunuzda görüntülü aramaya takılmazdım ama prezervatif olayı biraz düşüncürücü, eğer sizin cinsel bir beraberliğiniz yoksa bunu dışarıda arıyor olabilir mi acaba? Ne kadar süredir berabersiniz?

sen kendini kandırmayı seçiyorsun seç bakalım.Sen değilmiydin ilgisizliğinden şikayet eden.Ayrıca arabasında bulduğun şeyin arkadaşının olduğuna da inanman bu devirde çok komik.Ama bir noktaya katılmıyorum" kötü şeyer yaptığını düşünmedim" dediniz ya cinsellik kötü bir şey değil.yaşayan iki kişi olaydan memnunsa hiçbir sakınca yok.yetişkin bir erkeğin bakir olduğunu düşünmeniz ve buna inanmanız saçma olur bence erkekliğinde de bir sorun olduğunu gösterir zaten..

Kutusu 50 lira oyle ucuz bisey degil.paylasmaz bence
Oha oldu mu o kadar ya?
Benim bir erkek arkadaşım hemcinsleri için "eğer bir erkek prezervatif taşıyorsa onu mutlaka kullanıyordur" demiş ve hatta saflığıma gülmüştü. Ama belki bu kullanmaya kıyamamış öyle duruyordur

Çok canım çekti bende gidip içeyim
Öyle deme ya, güvenmeyi bilemesekte kıymet bilmekte önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…