- 24 Aralık 2011
- 5.249
- 8.709
- 34
-
- Konu Sahibi gizemliyollar
varmı öyle bir mod ciddenRahatsız etmeyin moduna almış telefonu seni kandırıyor şekerim.
varmı öyle bir mod cidden
vatsapdan damı aynı oluyor hemen deneyim eğer öyle ise ne kadar safım ben yaVar tabi ki ben kullanıyorum bazen. Telefon çalmıyor ama çağrı görünüyor.
vatsapdan damı aynı oluyor hemen deneyim eğer öyle ise ne kadar safım ben ya
Sorun sadece ilgi mi sizce?Kızlar eski konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımın ilgisizliği idi. Bir de bir kız arkadaşı ile görüntülü konuşmasını yakalamıştım. Ama arkadaşım demişti. Geçen gün yine ilgisizliğin dibine dibine vurdu. En son aradım ve dedim ki konuşmak istiyorum. Neyse geldi bu ve direk bitirmek istediğimi dedim yetti artık sen kendini ne sanıyorsun dedim. Geçen pazartesi günü aradım açmadın görüntülü aradım açmadın dedim. Nerede din dedim arkadaşımla filim izliyorum ayağına yattı. Ve ondan 2 gün önce de arabasında erkeklerin korunmak için kullandığı bir şeyi gördüm. Sordum bu ne dedim arkadaşımın aldığı motorda çıktı ve bana da verdi 2 tane istersen hemen arayım sorayım inanmaz isen dedi. Bende saf gibi inandım. Çünkü onun kötü bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmiyor nedense. Onun üstüne zaten yine ilgisizliği devam etti. Bende en son bitsin dedim. Son şans ver düzeleceğim dedi. Tamam dedim son bu. O günden beri iyi nereye gitse diyor arıyor soruyor bakalım kaç güne kadar. O ne derse inanmayı seçtim. Asla çene kıskançlık etmedim. Hep kendine olumlu oldum. Ama asla kendimi cinsel yönden kullandırmadım. Zaten oda öyle bir şeyi talep etmedi. Acaba o kızla konuşması o ürünler falan aldattığına mı işaret bilmiyorum. Ama ona nedense güveniyorum kızlar. Son şansı nasıl kullanır acaba?
Ya iyi güzel yazıyorsun ama sonsuz güveniyorum diyor. Yani sevgilisi "aaa öyle mi oluyormuş ben bilmiyordum, bilmeden yapmışım demek ki" diyecek ve konu sahibi de inanacakWhatsaap’ı bilmiyorum denemedim hiç. Ama muhtemelen oluyordur çünkü telefonun çalmaması için yapılan bişey sonuçta. Valla safsın azcık.
Sen hiç birine kayıtsız güvendi miSorun sadece ilgi mi sizce?
Cinsel hayatınız yok ama arkadaşının verdiği prezervatifi almış. Daha açık nasıl olabilirim bilemiyorum.
Ya iyi güzel yazıyorsun ama sonsuz güveniyorum diyor. Yani sevgilisi "aaa öyle mi oluyormuş ben bilmiyordum, bilmeden yapmışım demek ki" diyecek ve konu sahibi de inanacak
E ben bomboş yaşamışım yıllardırSen hiç birine kayıtsız güvendi miLimonsuzzcay cevabın hayırsa konu sahibini anlayamazsın arabadaki prezervatifin, görüntülü konuşmanın, aradiginda açmamanın hiçbir önemi yok güven böyle birşey
Yavaş yavaş olmasa keşkeAynen öyle olacak ama saf olduğunun farkına vardı belki diğerleri için de jeton düşer yavaş yavaş.
sen kendini kandırmayı seçiyorsun seç bakalım.Sen değilmiydin ilgisizliğinden şikayet eden.Ayrıca arabasında bulduğun şeyin arkadaşının olduğuna da inanman bu devirde çok komik.Ama bir noktaya katılmıyorum" kötü şeyer yaptığını düşünmedim" dediniz ya cinsellik kötü bir şey değil.yaşayan iki kişi olaydan memnunsa hiçbir sakınca yok.yetişkin bir erkeğin bakir olduğunu düşünmeniz ve buna inanmanız saçma olur bence erkekliğinde de bir sorun olduğunu gösterir zaten..Kızlar eski konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımın ilgisizliği idi. Bir de bir kız arkadaşı ile görüntülü konuşmasını yakalamıştım. Ama arkadaşım demişti. Geçen gün yine ilgisizliğin dibine dibine vurdu. En son aradım ve dedim ki konuşmak istiyorum. Neyse geldi bu ve direk bitirmek istediğimi dedim yetti artık sen kendini ne sanıyorsun dedim. Geçen pazartesi günü aradım açmadın görüntülü aradım açmadın dedim. Nerede din dedim arkadaşımla filim izliyorum ayağına yattı. Ve ondan 2 gün önce de arabasında erkeklerin korunmak için kullandığı bir şeyi gördüm. Sordum bu ne dedim arkadaşımın aldığı motorda çıktı ve bana da verdi 2 tane istersen hemen arayım sorayım inanmaz isen dedi. Bende saf gibi inandım. Çünkü onun kötü bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmiyor nedense. Onun üstüne zaten yine ilgisizliği devam etti. Bende en son bitsin dedim. Son şans ver düzeleceğim dedi. Tamam dedim son bu. O günden beri iyi nereye gitse diyor arıyor soruyor bakalım kaç güne kadar. O ne derse inanmayı seçtim. Asla çene kıskançlık etmedim. Hep kendine olumlu oldum. Ama asla kendimi cinsel yönden kullandırmadım. Zaten oda öyle bir şeyi talep etmedi. Acaba o kızla konuşması o ürünler falan aldattığına mı işaret bilmiyorum. Ama ona nedense güveniyorum kızlar. Son şansı nasıl kullanır acaba?
İnanır mısın bende öyle, bunu öğrenmenin acısıyla kalkıp bir bardak daha demli çay doldurdum kendime.E ben bomboş yaşamışım yıllardır
Oha oldu mu o kadar ya?Kutusu 50 lira oyle ucuz bisey degil.paylasmaz bence
Çok canım çekti bende gidip içeyimİnanır mısın bende öyle, bunu öğrenmenin acısıyla kalkıp bir bardak daha demli çay doldurdum kendime.
Artık çocuklu çocuklu insanlar olarak kabullenip elimizde olanın kıymetini bileceğiz ne yapalım
Konumuz o mu gerçektenKutusu 50 lira oyle ucuz bisey degil.paylasmaz bence
Tek ciddiye alinacak tarafi,arkadasinin paylasip paylasmamasi bence.Konumuz o mu gerçekten