- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
nişanlınızın maaşını bilmiyorum ama sizin maaşınızla aynı değilse kenara koyacağınız para miktarlarıda farklı olmalıdır. örnek olarak siz 800 alırken nişanlınız 1500 alıyorsa ikinizinde 500er lira biriktirmeniz mantıksız olur. kaldı ki maaşınız 800 bunun içinde yol ve yemek masrafları kişisel bakım ürünleri vs de olacak. tüm bunları kalan 300 lira ile yapmanız bence mümkün değil.
aynı evde kalıp yüzgöz olma durumuna yorum dahi yapmak istemem zira nereden tutarsanız tutun elinizde kalır.
son olarak ben hem nişanlınızı hemde annenizi haksız buldum. anneniz 1 saat kendisi bekleyebilirdi. sizi yarı yoldan getirtmesi çok doğru olmamış. ama nişanlınızda haksız. sonuçta hergün uykusundan olmuyor bir gün uykusuz kalıp işe gitmek dünyanın sonu değil.
aynı evde kalıp yüzgöz olma durumuna yorum dahi yapmak istemem zira nereden tutarsanız tutun elinizde kalır.
son olarak ben hem nişanlınızı hemde annenizi haksız buldum. anneniz 1 saat kendisi bekleyebilirdi. sizi yarı yoldan getirtmesi çok doğru olmamış. ama nişanlınızda haksız. sonuçta hergün uykusundan olmuyor bir gün uykusuz kalıp işe gitmek dünyanın sonu değil.