Güzel başladı belki ama sonu kötü bitti benim için.
9 aylık ilişkimi noktaladım. Şuan üzgün müyüm bilmiyorum belki de kızgınlığım üzüntümü saklıyordur.
Nasıl bitme noktasına geldiğimizi anlatmak istiyorum.
Ayrılık olayı olmadan bir kaç gün önce erkek arkadaşım bana soğuk davranıyordu. Kamerada konuştuğumuzda suratıma bakmıyor doğru düzgün gülmüyor ya teliyle uğraşıyor ya da bilgisayardan birşeylerle ilgileniyordu ama kesinlikle benimle ilgilenmiyordu.Sonra bir kaç gün sonra kpss hakkında birşeyler söyledim ona (erkek arkadaşım astsubaydı bu yüzden benim memur olmamı çok istiyordu) Önlisanstayım şuan hala okuyorum okurken kpss ye girmek istersem malesef lise kpss sine girebiliyorum. Düz lise olduğum için de pek birşey çıkmıyor. Bunu ona söyledim. Önlisans kpss si 2 yılda bir yapılıyor ancak 2016 da girebileceğimi söyledim morali bozuldu tabi. Ertesi gün bu bir kaç gündür olan soğukluğunun sebebini sorduğumda söylemedi başta sonra senin bana davrandığın gibi ben sana davransam ne yapardın dediğimde ayrılacağını düşünürdüm diyerek olayı ayrılık noktasına çekti sonrada kafasının karışık olduğunu söyledi ve ayrılırsak benim bundan sonraki hayatımda ne yapacağımı sordu. Yani ayrılalım demeye çalıştı.Sonra önemli birşey söyleyeceğim diyerek aradı.
Telefonda söylemekten vazgeçtiğini söyledi. Israr edince de kafasını kpss olayının karıştırdığını o kadar zaman beklemeyi ve kazanacağımın garantisi olmayacağına dair şeyler söyledi.Ama ayrılık olayından vazgeçtiğini belli etti. Fakat ben gerçekten soğudum davranışından dolayı soğuk davrandım ona sonra sabah facede karşılaştığım şey beni şok etti. Normalde bunun 3 face adresini var. Birini aktif kullanıyor diğer ikisinin de şifresini unuttuğunu söylemişti. Sabah birde gördüm ki şifresini unuttum dediği facelerden biri yok. Girince açılmıyor. Hemen annemin facesinden baktım. Ne göreyim oradan açılıyor ve en son 21 haziranda girmiş resim güncellemesi yapmış. Kan beynime sıçradı ve hesap sordum. Verdiği cevap daha da beterdi neymiş efendim eski sevgililerine bakıyormuş! Merak ediyormuş! Kimle ne yapıyorlarmış ona bakıyormuş ! Kararım ayrılık oldu tabiki.
Ama sonrasında konuşmak istedi bir kaç kere aradı.Sebeplerinden bir tanesi şuydu;annesine söylemiş annesi de buna kızmış beyfendi de annesinin o tavrı dolayısıyla aklı başına gelmişmiş ilişkimize yazık etmeyelim ayrılmayalım diye konuşmak istedi kabul etmedim tabiki güvenimin kalmadığını aynı yola bir daha onunla çıkmayacağımı söyledim. En son konuşmamızda tamamen bitirmek için konuşuyorduk.O bana kpss olayında güvenemediğimi güven vermediğimi söyledi.Hayır nasıl çabalamam gerekiyordu anlamadım okulda başarılıyım sınıf birincisiyim. Yazın stajım olduğu için yorgunluktan çalışamadım. Sonrasında da ablamın düğün olayı girdi işin içine çalışamadım. Neyse efendim. Bunlardan söz ettik suçu bana attı. Bende ona para odaklı düşündüğünü ima ettim. Ve hiçbir zaman sana çalışmayacağım demedim özel ya da kamu farketmez çalışacağımı söylediğim dedim.
Beyfendi doldurma akılla iş yapıyor neymiş çevresindeki astsubay abileri önemli olduğunu söylemiş. Eşleri ya hemşire ya da öğretmenmişşş! Bende dedim kendine göre birini bul. Çevren genişledi nasılsa söyle kriterlerine uygun kız bulur arkadaşların sana dedim.Ben okurken tanıştık benim ne olduğumu bildiğini söylediğimde ise aslında başlarda bir iki ay çıkmak için benimle sevgili olduğunu söyledi. Sonrasında işler planladığı gibi olmamış. Hem suçlu hem güçlü! Neyse işte böyle konuşuyorduk. Sonra ben konuşurken bu benim çocuk gibi taklidimi yaptı. Ağız burun kıvırır ya insan işte öyle yaptı. Kızdım bende ne yaptığını sanıyorsun düzgünce konuşmaya çalışıyorum seninle kaç yaşındasın sen 21 yaşındasın vs dediğimde sana ne gerizekalı dedi bana üç kere tekrarladı bunun üzerine bana hakaret ettin artık seninle konuşmayacağım diyerek telefonu suratına kapattım ve ne telefonunu açtım ne de mesajlarına cevap verdim. Bu zihniyette birinden kurtulduğum için seviniyorum ama dokuz ayımı böyle maske takmış bir adamla harcadığım için gerçekten üzgünüm.