Resmen çok çok takıntılıyım lütfen yardım edin'lütfenn telegram hakkında bilgisi olan varmı .

Hayır ya sadece onun numarasini kullanabilmek için kendi numaramdan yazmak istemedim için
Valla sizde pek doğru insan değilsiniz.

Kardeşinizden yazsaydınız, annenizden yazsaydınız bula bula eski sevgiliniz mi aklınıza gelmiş.

Bir de güvenmediğin insanla neden evlisiniz.. Şu yazdıklarınızdan tek bir doğru şey göremedim.

Beni gerçekten anlayan birilerden oldunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet sebebsiz yere kötü bir figür vermek istemiyorum yalanla beni pis edmeez kimse yuvamı tekrardan toplamaya çalışmışim.zaten kötü bir niyetim bugüne kadar hiç olmadı hep insanlara güvenip iyi niyetin bu hale geldim teşekkür ederim

Oda şüpheli yazıp yazmadığı aman banane çok sinirlendim. Söylemez çocuk zaten ama evli olduğunu sonradan anladıysa kızın sinirlenmiş olabilir
En baştan beri söyledim evlendim böyle şöyle'

Esiniz, ve sizi tehdit eden adam iğrenc olabilir
Ama eski biseyler yasadığı adamla evliyken yazan bi kadında en az bu kadar igrenc ve mide bulandırıcı
Siz baya baya derdime çözüm olsun falan dite değil, misilleme icin bunu yapmışsınız resmen. Esiniz aldattıysa her ne yaptıysa umarım ortalığa cıkar, ama umarım sizin bu yaptıgınız da ortaya cıkar
Kimsenin kimseyi salak yerine koymaya hakkı yok

Yok hala niye bunu yaptığını anlamadım ve hak da vermedim. Yine de daha büyük hatalara sürüklen istemem. Yaptığın hata, ne olursa olsun eski sevgilinle iletişime girmen doğru değil ama bu da demek değil ki o adam sana şantaj ile bir şeyler yaptırsın.

O yüzden uyarmak istedim. Kimsenin tehditlerine boyun eğme yoluna bak artık.

Hikaye saçma.Kocasının bir halt yediği yok bu yazdı şimdi tutuştu ortam yumuşatıp fikir alacak bence.Mantıklı bakınca bu olay mümkün mü sizce
Ben bilemeyeceğim olayın aslını. Direkt bu şekilde anlatmış ben de onun üstünden yorum yazdım. Yüzde yüz gerçek ya da yüzde yüz yalan diyebileceğim bir durum yok ortada.

Canım annenden de arayabilirsin annenede durumunu söyleyebilirsin anen sonuçta eski sevgili saçma geliyor yani bence sen kısasa kısas yapmışsın ayrıca eşine güvenmiyorsan anengilede gitmiceksin

Telgram kullanmadığım için bilmiyorum ama bence ondada gözükmez ama kurnaz bir insansa numarayı kaydeder kader dielim

Canım annenden de arayabilirsin annenede durumunu söyleyebilirsin anen sonuçta eski sevgili saçma geliyor yani bence sen kısasa kısas yapmışsın ayrıca eşine güvenmiyorsan anengilede gitmiceksin
Ben ankaradayim ailem vanda

Keşke yapmasaydim diyorum ama ders çıkardım kendimi sorukluyorum resmen bu ben değilim diye kötü birşey yapmadım ama bu hale koydu sağolsun vicdansizlik

Buyumediyseniz evlenmeyin ya telegram yukleyip kullansaydiniz yeni hat alsaydiniz ne bileyim cok lazimdi madem. Aranmissiniz esiniz ogrense direk aldatmis olursunuz sonucta bu eski sevgili oyle dertlesip yardim istenecek kisi degil

Telegramdan anlayan var mı dediğiniz için girdim. Ama paragraf yok gözlerim kötü oldu okuyamadım sorunuz devam ediyorsa ne dediğinizi sorun burdan yanıtlayayım ben ama lütfen boşluk koyun böyle zor okumasi

Telegramdan anlayan var mı dediğiniz için girdim. Ama paragraf yok gözlerim kötü oldu okuyamadım sorunuz devam ediyorsa ne dediğinizi sorun burdan yanıtlayayım ben ama lütfen boşluk koyun böyle zor okumasi
Birinin 'telegramina girdimizde' numaramız kaydoluyormuş.
Ve ben bilmiyordum sonrasında orendim birşeyler edip tekrar girmeye çalıştım o kişinin numarasını. Tüm rehberimi silmiştim ona rağmen ozamanki numaralarım orda duruyordu. Kişiyi silden sildim numarayı gözükmedi ona rağmen hala orda o kişi girdinde gözüküyor mudur?

Sende seni tehdit eden çocugu tehdit et. İstersen kocama herseyi söyleyebilirsin. Ne güzel ikimizde ölürüz,biraz psikopat da kendisi de. G....t korkusuna bişiy yapmaz merak etme. Ayrıca eşinde sende tam birbirinizi bulmuşunuź. Ayrılmayın siz hep beraber olunki başkaların başı yanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…