- 4 Şubat 2013
- 36
- 0
-
- Konu Sahibi diamondemma10
Eki Görüntüle 640661
Arkadaşlar ben bu çatlaklarımı nasıl geçireceğim ya havuza denize hiç birşeye giremiyorum denemediğim yöntem kalmadı. yardım edin lütfen .s
Merhaba,
ben de bir zamanlar aynı dertten muzdariptim. Sanırım şuan çatlaklarınız tam yırtılma yani yeni oluşma evresinde, pembe olması onu gösteriyor.
Birkaç önerim olacak ama önce bir kaç soruyu sormam lazım.
1- çatlaklar hangi bölgede?
2. cildinizin türü nasıl?
3. Kilonuz normal mi?
İşe yarayabilir aslında, denemek lazım. Türk kahvesi sanırım.?Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
Böyle bir mesaj okudum forumda şimdi.
lolifer arkadaşımız yazmış..
Bir deneseniz ?
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
Bir deneseniz ?
En çok sırt bölgembe var sırt bölgem geçsin başka hiçbirşey istemiyorum
Cildimin türü normal o konuda bir problemim yok çok şükür
kilom 51 ama boyum uzun
İşe yarayabilir aslında, denemek lazım. Türk kahvesi sanırım.?
Çok entresan,çok şaşırdım belde çatlak nasıl oluyor ya? Benim karın bölgem, bel bölgem ve göğüslerimde var ama en çok kilo alan yerlerim olduğu için öyle oluştu. Arkadaşımızın yazdığı kahve limon yöntemini uygulayabiliriz aslında.
ve kesinlikle kalıp sabunla yıkanmamak gerekiyor çünkü çatlakların olduğu yer kuru zaten. Sabun iyice kurutuyor. Ben banyodan çıktıktan sonra full kremleniyorum hep nemlendiricilerim vardır misal.
Bence de türk kahvesi işe yarayabilir ama nasıl kullanılcağından emin değilim. Banyoda yapsak ne kadar bekleteceğiz?
sende boy uzama dönemindesin belli ki bendede boyle ergenlikten kaldı belimde, kırmızıyken birşeyler yapıla bilir belki ama ben çare olacak birşey bulamadım birşeyler denedim ama fayda etmedi. genetik bir şey bu annemde babamda var kardeşlerimle bendede var. boyun kaç?muhtemelen kalça ve diz bölgeden de var dimi?
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
Bir deneseniz ?
Bende bunlar 2-3 yıldır var ve rengi bile açılmadı kalçamda falanda vardı ama onlar kendiliğinden geçti ve hiçbir iz kalmadı bir bel bölgemde var dizimde hiç yok .
çatlaklar için dermaroller kullandım uzerıne bepanten madecasol e vıtamının karıstırıp surun deneme ıcın şlk olarak dız kapagımda uyguladıgımda çatlak ıncelmeye baslamıstı ınsallah tum bayanların bu kabusu geçerrr