canım öncelikle geçmiş olsun !sırtta olan çatlaklar ve seninkiler enine göre çatlamış yani ya çok aşırı kilo alıp verdin o bölgeden yada ağırlık çalışanlarda kas yapanlarda oluşan bir durum ve kadınlarda sadece doğum çatlakları olabilecek bir durum bu senin topiğini görmem büyük şans çünkü bu konuyla ilgili en çok araştırma yapan bir insanım yabancı forumlar ve sırf bunun için açılmış bloglar var hepsini araştırdım diyebilirim sonuç şudur arkadaşım gerçekçi olmak lazım lazer tedavisiyle çatlakların (stretch marks)%80 kayboluyor diyebilirim vede senin çatlakların çok taze ben you tubeden bir video izledim adress(
www.youtube.com/watch?v=d9TO4MKjQa4)ve onunkiler doğum çatlağı 6 ay boyunca bio oil ürününü kullanmış sonuç muazzam sana kullanman gereken ve etkili olan ürünleri ve maske tariflerini yazıcam yanlız çatlak tedavisinde en önemli şey dirayettir yani azmetmek olmuyor diye bırakmamaktır sonuna kadar gitmektir bunu yaparsan sorunların ortadan kalkar allahın izniyle tabi !çok uzattım eğer durumun varsa lazer yaptır derim ve daha sonra dermokozmetik ürünleri kullan ama durumun yeterli değilse lazer tedavisine para biriktir ve biriktirene kadar kullanacağın mucizevi dermo kozmetikleri ve maskeleri söylüyorum:lierac ampül bu çatlakları onarıcı etkisi olan bir ürün lazer gibi önleyici değil yani internetten 2 al 3 öde kampanyaları var daha uyguna gelir,bio oil bu yağ formatında oldukça etkili video izlediğin zaman göreceksin zaten bayan ilk önce hamilelik döneminde bir videosu var ve 6 ay sonraki vidoesu var fiyatı 25 tl.lierac 3 ay kullanılan bir ürün ,bio oil 6 ay
maskeler sonra sağlıcakla kal