- 9 Ekim 2011
- 28
- 0
-
- Konu Sahibi diamondemma10
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
Böyle bir mesaj okudum forumda şimdi.
lolifer arkadaşımız yazmış..
Bir deneseniz ?
Merhaba,
ben de bir zamanlar aynı dertten muzdariptim. Sanırım şuan çatlaklarınız tam yırtılma yani yeni oluşma evresinde, pembe olması onu gösteriyor.
Birkaç önerim olacak ama önce bir kaç soruyu sormam lazım.
1- çatlaklar hangi bölgede?
2. cildinizin türü nasıl?
3. Kilonuz normal mi?
canım öncelikle geçmiş olsun !sırtta olan çatlaklar ve seninkiler enine göre çatlamış yani ya çok aşırı kilo alıp verdin o bölgeden yada ağırlık çalışanlarda kas yapanlarda oluşan bir durum ve kadınlarda sadece doğum çatlakları olabilecek bir durum bu senin topiğini görmem büyük şans çünkü bu konuyla ilgili en çok araştırma yapan bir insanım yabancı forumlar ve sırf bunun için açılmış bloglar var hepsini araştırdım diyebilirim sonuç şudur arkadaşım gerçekçi olmak lazım lazer tedavisiyle çatlakların (stretch marks)%80 kayboluyor diyebilirim vede senin çatlakların çok taze ben you tubeden bir video izledim adress(www.youtube.com/watch?v=d9TO4MKjQa4)ve onunkiler doğum çatlağı 6 ay boyunca bio oil ürününü kullanmış sonuç muazzam sana kullanman gereken ve etkili olan ürünleri ve maske tariflerini yazıcam yanlız çatlak tedavisinde en önemli şey dirayettir yani azmetmek olmuyor diye bırakmamaktır sonuna kadar gitmektir bunu yaparsan sorunların ortadan kalkar allahın izniyle tabi !çok uzattım eğer durumun varsa lazer yaptır derim ve daha sonra dermokozmetik ürünleri kullan ama durumun yeterli değilse lazer tedavisine para biriktir ve biriktirene kadar kullanacağın mucizevi dermo kozmetikleri ve maskeleri söylüyorum:lierac ampül bu çatlakları onarıcı etkisi olan bir ürün lazer gibi önleyici değil yani internetten 2 al 3 öde kampanyaları var daha uyguna gelir,bio oil bu yağ formatında oldukça etkili video izlediğin zaman göreceksin zaten bayan ilk önce hamilelik döneminde bir videosu var ve 6 ay sonraki vidoesu var fiyatı 25 tl.lierac 3 ay kullanılan bir ürün ,bio oil 6 aymaskeler sonra sağlıcakla kal
Malesef benim kuzenimde de var bunlardan sırtında erkek sporda yapmış aynı bu şekilde ancak tedavisi yok gitmedikleri doktor kalmadı resimdeki gibide kaldı beyazda olmadı
bende sendeki kadar fazla değil ama popo ve karnımda çatlaklar vardı bugün vücut prp ve fronksiyonel lazer yaptırdım ikisi paralel uygulandığında daha etkili sonuç alınıyor yaptırmadan epey araştırdım şuanda bile cildimde değişiklik var bu lazerin değişikliği sanırım,
prp sonucu 15 gün sonra belli ediyor kendini, düşünürsen araştır derim.
çatlakların derin, kremle falan biraz zor gibi geldi bana
bakımlı merhaba yeni tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın bildiğim kadarıyla lazer tedavisi oldukça etkili ve 3 ay boyunca cilt yenilenmeside devam ediyor yani kolojen artışıçatlaklar derin mi sonuçları bizlerle paylaşırsan memnun olurum birde yüzde kaç geçer dediler sağlıcakla kal :)