Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allegria bir de hem sakallı hem de böyle yarı çıplak olan fotolar bulsan süper olur. aklinialirimsmile Ben daha sonra etraflıca araştırıcam. boshayallersmile
Burda da vücudu daha az gelişmiş yaa... Ama olsun ben mükemmel sakallı fotolarını da gördüm, sen de bilirsin zaten. Tek fark giyinik olması. İkisini birarada göremediğime göre zihnimde canlandırırım artık kendimce. boshayallersmile
Burda da vücudu daha az gelişmiş yaa... Ama olsun ben mükemmel sakallı fotolarını da gördüm, sen de bilirsin zaten. Tek fark giyinik olması. İkisini birarada göremediğime göre zihnimde canlandırırım artık kendimce. boshayallersmile
rica ederim canım hep beraber gözümün gönlümüz açılsın sevaba girelim :jeyyar: valla kore erkeklerini çekici buluyorum ben bulacam bi koreli Seul'e yerleşicem :)
rica ederim canım hep beraber gözümün gönlümüz açılsın sevaba girelim :jeyyar: valla kore erkeklerini çekici buluyorum ben bulacam bi koreli Seul'e yerleşicem :)