How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Resimli test sonucum bakabilir misiniz:)

Sizce iki çizgi mi

• Evet

OY: 17 65,4%
  • Hayır

OY: 9 34,6%

• Ankete Katılan
    26

Limonagacii06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2018
288
224
23
34
Selam kızlar çarşamba günü 2 gün sonra regl olmam gerekiyor ve hamile gibi hissediyorum kendimi, şüpheli ilişkiden 18 gün geçti ve 3 gündür regl öncesi bende olmayan şeffaf kokusuz su gibi akıntım var. Iki taraflı kasik ağrısı alt karın ağrısı göbeğimin attığını hissediyorum... bundan dolayı bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizginin karaltı şeklinde var gibi görüyorum... lütfen siz de bakın eşimde sperm bozukluğu var bilmiyorum

Eklentiler

• 20180612_013658.jpg
    20180612_013658.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 561
Selam kızlar çarşamba günü 2 gün sonra regl olmam gerekiyor ve hamile gibi hissediyorum kendimi, şüpheli ilişkiden 18 gün geçti ve 3 gündür regl öncesi bende olmayan şeffaf kokusuz su gibi akıntım var. Iki taraflı kasik ağrısı alt karın ağrısı göbeğimin attığını hissediyorum... bundan dolayı bugün öğleden sonra erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizginin karaltı şeklinde var gibi görüyorum... lütfen siz de bakın eşimde sperm bozukluğu var bilmiyorum

Evet sanki kararti var gibi bende cok erken yapmistim belli berirsiz kararti cikmisti hemen kan testi yaptirdim pozitif cikti hamileligim daha yeni oldugu icin oyle cikmis testte seninde oyle olabilir canim bence kan testi yaptir

Erken testten ziyade ben normal kaset testlerde daha net gördüm kendi çizgimi. Normal testin varsa bir de onu yap istersen. Bir de yine deneyimlerime dayanarak söyleyeceğim. Fotoğrafta çizgi tam anlaşılmaz, normalde daha belirgindir eminim. Çizgi siyah mı, pembemsi mi? Genelde pozitifse daha pembemsi oluyor diye biliyorum...

Iki testte de var çizgi canım ama pembe mi onu anlayamadım bazen testler bekleyince siyah çizgi olusuyo

sanki çok silik görülüyor gibi ama net değil, görüntüyle oynayıp tekrar yükleseniz

yeni resimlerde gördüm yaa gayett varr :))) canım ya o testler de dünya para git kan testinde baktır bi saate alırsın sonucunu kesin sonuc olr hem :halay::halay::halay::halay::halay:
Canım yurt dışındayım yeni geldim burda sistem biraz farklı gidip kan testi yaptirabilecegim yerler çok uzakta arabayla gitmek gerek falan... regl im çok düzenlidir aslında bugün saat 11 de olmam gerekiyordu akıntım var fazlaca her defasında lavaboya gidiyorum adet oldum galiba diye ama şu an için gelen giden yok... stresten belki gelmiyor biraz bekleyip cuma günü vercem müjdeyi galiba insallah

Back