Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bu Emily markanın siyah kaleminideniyen varmı? nasıl akıyormu kalıcımı?
avonun göz kalemleri sürüldükten sonra net göremiorumm ve bunu baya bi kişide duydumm lmaz:
avonun uzun goz kalemlerı berbat resmen kör edıyo ınsanı goremıyorum
emılynın grisi cook yakısıyor bana ama alerji yaptı yaa surdugum gıbı nasıl yaşlar boşalıyor gormelısınızz fakat dıger rrenklerde olmuyor böyle bırsey tek sorun emılynn kalemmlerı cok akıyor onun ıcın kalemın ustune farda suruyorum aynı renkten..
golden rose olması lazım bi yeşili var harıkaa parlak koyu yesıl bayılıyorum tek vazgecılmez kalemım gözlerim yesıl olunca yakısıyor sölemesı ayıp sırnaşık şey
iyiki saçına sürmeden farkettin emotion.
1-2 hafta önce kozmetikdeki satıcı bana bunu satacaktı iyi ki almamışım şakkıdı
ben aslında demin katalogdan gördüm,alsam mı almasam mı diye düşünüyordum :roflol: almıyım en iyisi vereliniortak
avon alma benceeee domaniton
parana ya.zzıkkk
maybellin çok daha iyii derim...............
föndedeni sivilce yaaptı,kalemiii çöpe at gitsin,maskarasıda b..ktan avonu alma hiç...bence ama..ben almıyorum çünküüü başaka markalara bak,maybellin,onova gbiimaskara mı yoksa diğerleri de mi?? :uhm:
föndedeni sivilce yaaptı,kalemiii çöpe at gitsin,maskarasıda b..ktan avonu alma hiç...bence ama..ben almıyorum çünküüü başaka markalara bak,maybellin,onova gbii
benim maskaram maybelin resmini bile gönderebilirim sanaa.s
sana resmini atıyorm bakkkben geçen ay ruj aldım memnun kaldım,fondoten,kalem filan kullanmadım hiç avonun
ama maybeline fiyatı da birazcık fazla işte avona göre
zaten benim bi markette tesadüfen bulduğum,markasız,1.50 tl gibi fiyatı olan maskaradan da daha kötü olmamaz heralde kaydirigubbakcemile3 ki yaklaşık 1 yıldır onu kullanıyorum thminimden de iyi çıktı kaydirigubbakcemile3
ama maybeline de bir yerde karşıma indirimli çıkarsa mutlaka alırım,seninkinin numarası filan kaç?
oriflame ürünlerinin hemen hemen çoğunu kullandım çok memnundum.. şimdi tüm seriyi avon yaptım biterlerse bir daha asla..lmaz: klava:
evet avon renk konusunda ya kataloğa yanlış renk koyuyor yada ürünleri yanlış üretiyor
göz likit farı aldım rengi kataloktakinden açık, üstelik göz kapaklarım kaşlarımın altına yapışıyor :1shok: kuruyuncada geriliyor, çatlıyor yeni tarihi geçmiş felan değil..
bir fikir olabilir belki a.s.
herkes öyle diyor avon kalitesini bozdu diye
ben ruj aldım ve memnunum(katalogdaki renginden farklı ama tahmin etmiştim kaydirigubbakcemile3 )
şimdi o rujun farklı rengini alacağım
peki sen bilirsin canım oriflamenin bu ayki katalogunda 50.sayfada sanırım. maskara avr 6.90 tl hem fırçası büyük hem 8 ml -tatlicadiarzu-